(γράφει η M.D.)

Εβδομάδα με πανσέληνο στην Παρθένο αυτή που ξεκινά τη Δευτέρα, 14/3/2022, μια πανσέληνο η οποία ενέχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω φεγγάρι δίνει ευκαιρίες ανανέωσης, διεξόδους σε προβλήματα, αλλά υπόσχεται και ξαφνικές, απρόσμενες αλλαγές- για κάποιους ευχάριστες, για άλλους δύσκολες, αναλόγως πάντα των συντεταγμένων ενός ατομικού ωροσκοπίου.

Με ώρα (και συντεταγμένες) Αθήνας, δηλαδή στις 18/3/2022 και ώρα 09:19 πμ., η πανσέληνος σχηματίζει έναν χαρταετό με τη συμμετοχή των φώτων, του Πλούτωνα, αλλά και του ωροσκόπου του αστρολογικού χάρτη, κάτι που επιτείνει τη δυναμική επιτυχίας για πολύ κόσμο με ζώδιο / ωροσκόπο / σημεία (στους ατομικούς αστρολογικούς χάρτες) πολύ κοντά στην 28η μοίρα των ζωδίων της γης και του νερού και πολύ περισσότερο για Παρθένους, Ιχθύς, Ταύρους και Αιγόκερους της 28ης μοίρας.

Εύνοια / προστασία / διέξοδοι / επίλυση ζητημάτων, λοιπόν, είναι έννοιες συνυφασμένες με τις εξελίξεις για πολλούς / ές με γέννηση πολύ κοντά στις 18/3, 20/9, 20/7, 20/11, 18/5, 18/1.

Ξαφνικά φαίνεται να αλλάζουν κάποιες δομές είτε απρόσμενα επέρχεται ανατροπή του προγράμματος για ορισμένους/ες με γέννηση πολύ κοντά στις 2/5, 4/8, 4/11, 1/2, 18/6, 20/12. Για τους εκπροσώπους αυτής της ομάδας τα σενάρια ποικίλουν, ωστόσο σίγουρα θα μπορούσε κανείς να συστήσει να υπάρξει ιδιαίτερη διαχείριση και μέριμνα όσον αφορά στις σχέσεις, στις συνεργασίες, αλλά και στα οικονομικά. Από την κατηγορία τούτης της παραγράφου θα ξεχώριζα τους Ταύρους της 2/5 και τους Σκορπιούς της 4/11, οι οποίοι κάλλιστα δύνανται να βρουν τον ενδεδειγμένο τρόπο να ελιχθούν είτε βρίσκονται σε μια θέση ισχύος υποκινώντας οι ίδιοι τις αλλαγές στη ζωή τους.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, ο Δίας κινείται στην 17η-18η μοίρα των Ιχθύων, κάτι που σημαίνει πως η προστασία / εύνοια / τύχη / διάθεση για επεκτάσεις, γνώσεις, ταξίδια, τεκνοποίηση / αισιοδοξία που υπόσχεται ο μεγάλος ευεργέτης καταλαμβάνει τώρα τους γεννημένους και τις γεννημένες πολύ κοντά στις 10/7, 10/11, 8/3, 8/5, 10/9, 8/1.

Παράλληλα, ο Κρόνος ως σύμβολο ατόμων κύρους / εξουσίας / μεγαλύτερης ηλικίας και εμπειρίας, σύμβολο επαγγελματισμού και ωριμότητας στηρίζει το βηματισμό των γεννημένων πολύ κοντά στις 10/4, 12/12, 10/6, 13/10, αλλά ο ίδιος πλανήτης απαιτεί πνεύμα προσαρμογής, ωριμότητας, υπευθυνότητας και αντοχής μπροστά σε δυσκολίες ή ενοχλητικές συμπεριφορές, αν κάποιος/ α γεννήθηκε πολύ κοντά στις 10/5, 12/8, 12/11, 9/2, 26/3, 27/6, 28/9, 27/12.

Σε επίπεδο επικοινωνίας / μετακινήσεων / συνεννοήσεων / εμπορικών και λοιπών συναλλαγών / διαπραγμάτευσης / συμφωνιών / επιμόρφωσης η εβδομάδα δείχνει ιδιαίτερα φιλική για τους γεννημένους και τις γεννημένες στα ζώδια της γης και του νερού με γέννηση στα παρακάτω χρονικά διαστήματα: 28/6-9/7, 30/10-9/11, 26/2-7/3, 28/12-7/1, 27/4-7/5, 30/8-9/9.

Τύχη, εύνοια, ικανοποίηση σε ηθικό / υλικό / συναισθηματικό επίπεδο δείχνει να προσφέρει η Αφροδίτη στους γεννημένους και στις γεννημένες στους Διδύμους (από τις 28/5 έως και τις 3/6), στο Ζυγό (από τις 30/9 έως και τις 6/10), στον Υδροχόο (από τις 27/1 έως και τις 2/2). Η ευεργέτιδα συμβολίζει και τις ευκαιρίες που μπορούν και οφείλουν να αναζητήσουν τώρα οι Κριοί με γέννηση από τις 27/3 έως και τις 3/4, στους Λέοντες με γέννηση από τις 30/7 έως και τις 5/8 και στους Τοξότες που γεννήθηκαν από τις 29/11 έως και τις 5/12.

Εν τω μεταξύ, ακμαίοι/ες, αισιόδοξοι/ες, με ευστοχία και αποφασιστικότητα κινούνται τώρα οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί, αλλά και κάποιοι/ες Υδροχόοι που γεννήθηκαν αντίστοιχα από τις 27/5 έως και την 1/6, από τις 29/9 έως και τις 4/10, από τις 26/1 έως και τις 30/1. Ωστόσο, οι Υδροχόοι θα πρέπει να κινηθούν εστιάζοντας στην αποφυγή της επιθετικότητας ή / και της βιασύνης. 

Στωικά, μετρημένα, υπομονετικά και με σύνεση- αποφυγή κάθε υπερβολής μπροστά σε καταστάσεις που προκαλούν πίεση, εκνευρισμό, ένταση ή / και ρήξη προτείνω να κινούνται μέσα στην εβδομάδα οι Ταύροι, οι Λέοντες, αλλά και οι Σκορπιοί με γέννηση αντίστοιχα από τις 26/4 έως και τις 30/4, από τις 29/7 έως και τις 2/8, από τις 29/10 έως και τις 2/11.

Σημείωση: οι τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας χρήσουν ιδιαίτερης προσοχής μπροστά σε εξιδανικεύσεις / απογοητεύσεις / παρασκηνιακές καταστάσεις / εξαπατήσεις, κυρίως για όσους/ες έχουν γεννηθεί πολύ κοντά στις 12/6, 14/9, 14/12, 12/3, 27/4, 27/1, 30/7, 30/10. Η καλλιτεχνική δημιουργία, αλλά και ο πλατωνικός έρωτας αποτελούν ίσως τα πιο θετικά σενάρια της δυναμικής των συμβόλων.

Ευχές για μια παραγωγική, θετική εβδομάδα με ευχάριστες εκπλήξεις και υγεία, φίλες και φίλοι. Ας ευχηθούμε όλα τα άσχημα της υφηλίου να παύσουν και να μπορέσουμε να ελπίσουμε σε έναν καλύτερο κόσμο…

Με εκτίμηση,

M.D.

Προηγούμενο άρθροΠρώτες ημέρες και νέα σελήνη του Μαρτίου 2022 αστρολογικά
Επόμενο άρθροΗ εβδομάδα με τη νέα σελήνη του Απριλίου 2022
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.