(γράφει η M.D.)

Φίλες και φίλοι,

2023 Ευχές για όλους!

Υγεία, αγάπη, ευημερία, χαρά στο μονοπάτι σας!

Μετά από μια ατυχή ανάρτηση με βίντεο που κατέβασα άμεσα λόγω τεχνικού σφάλματος στα slides που παρουσιάστηκαν (αυτό το λέμε φαινομενικά ανάδρομο Ερμή ή απλά κούραση λόγω βεβαρημένου προγράμματος), αποφάσισα τελικά να επανέλθω με κείμενο, ώστε να είναι πιο ασφαλής η διαδικασία και να μην έχουμε προβλήματα λόγω κακού ήχου σε βίντεο ή λόγω τεχνικών θεμάτων ή οποιασδήποτε άλλης εκδοχής! από εμένα, λοιπόν, για τις αστρολογικές απόψεις του 2023, δεν υπάρχει αναμενόμενο βίντεο ούτε κάτι άλλο πέραν των κειμένων που αναρτώ εδώ σήμερα ως γενική πληροφόρηση προς στο ευρύ κοινό, κειμένων που αφιερώνω στους πιστούς συνοδοιπόρους του Astra Πες Ντενίζ by oroskopos.gr! 

Θα παραθέσω εδώ τα βασικά αστρολογικά σημεία του 2023 για όλα τα ζώδια και τους αντίστοιχους ωροσκόπους, αφού κάποιοι/ες έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί μου ζητώντας και τη δική μου εκδοχή ερμηνείας των πλανητικών διελεύσεων και φυσικά φρόντισα να ανταποκριθώ… έστω στο τέλος της χρονιάς του 2022! έχω δεχτεί αγάπη και αγκαλιά από όλους εσάς που παρακολουθείτε την εργασία μου επί σειρά ετών και απαντώ με την ίδια αγάπη και έννοια, παρότι σήμερα πια η αστρολογία δεν αποτελεί για εμένα πρώτη / κυρίαρχη επαγγελματική δραστηριότητα.

Βρισκόμαστε στο oroskopos.gr, σε ένα πολυαγαπημένο site που προτείνω ανεπιφύλακτα, ένα site που φιλοξένησε τις ιδέες και την αστρολογική μου άποψη για πολλά χρόνια και το οποίο θα τιμώ παντού και πάντα. Είναι το site που σας προσφέρει σταθερά τις αστρολογικές πληροφορίες που χρειάζεστε δίνοντας την άποψη αξιόλογων επαγγελματιών του χώρου της αστρολογίας και καλύπτοντας τις ανάγκες σας! από εμένα πλέον μπορείτε πού και πού να αναμένετε μια αστρολογική άποψη, ένα κείμενο, μια ιδέα ως προς τις πλανητικές διελεύσεις στο λεπτομερές ύφος που έχετε συνηθίσει. Όπως έχετε αντιληφθεί, ωστόσο, δεν δύναμαι λόγω επαγγελματικών επιλογών και προγράμματος να εμφανίζομαι σταθερά στο κοινό. Θα παραμένω κοντά σας ως προς τις αστρολογικές απόψεις, όσο μπορώ και στο βαθμό που μου επιτρέπει ο φόρτος της καθημερινότητάς μου να υποστηρίζω συμβουλευτικά.

Μια κι έχετε φτάσει έως εδώ διαβάζοντας αυτά που γράφω, θα προτείνω το εξής ως προσωπική άποψη που διαμόρφωσα μέσα από το ταξίδι μου στο χώρο της αστρολογίας και το οποίο πολλάκις στα χρόνια προσπάθησα να καταστήσω σαφές: οι αστρολογικοί δείκτες δίνουν περιγραφικά – συμβολικά κάτι από τις εξωγενείς συνθήκες, αλλά και από την εσωτερική ιδιοσυγκρασιακή δυναμική. Ωστόσο, κάθε άνθρωπος μάλλον είναι πολύ πιο δυνατός από κάποια σύμβολα, άρα ακόμα κι από τις εξωγενείς συνθήκες ή από την ιδιοσυγκρασιακή δυναμική. Αρκεί ο άνθρωπος να έχει αποφασίσει να μαθαίνει- να εκπαιδεύεται, να εξελίσσεται, να συμπεριφέρεται με αποφασιστικότητα, δημιουργικότητα και στρατηγική. Εν έτει 2023, ας κάνουμε τη διαφορά. Ας μην περιμένουμε μια μοίρα έξωθεν. Ας τη δημιουργήσουμε με επίγνωση, προγραμματισμό και δουλειά. Επιπλέον, η αστρολογία είναι τέχνη του ειδικού. Με άλλα λόγια, η ουσιαστική αστρολογική – συμβουλευτική υποστήριξη σε έναν άνθρωπο μπορεί να υπάρξει μέσα από την ανάλυση και τη συνεργασία επάνω στο ατομικό ωροσκόπιο με βάση όλα τα στοιχεία της γεννήσεως (ημερομηνία, χρονολογία, ώρα και τόπο γεννήσεως) και δεν είναι κάτι που επί της ουσίας κατακτάται μέσα από γενικές “συνταγές” προς όλους, διότι απλούστατα η ζωή, αλλά και η ιδιοσυγκρασία καθενός είναι μοναδικά και έτσι χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης / αξιολόγησης. 

Για ακόμα μια φορά θα σας ευχηθώ από καρδιάς τα καλύτερα για το 2023, πάντα με υγεία κι αίσθηση εσωτερικής χαράς! 

Πάμε τώρα να δούμε κάποιες γενικές σκέψεις για κάθε ζώδιο / ωροσκόπο. Προσπάθησα, βεβαίως, όπως έχετε συνηθίσει από εμένα, να εξειδικεύσω όσο γινόταν τις σκέψεις / προτάσεις μου, δίνοντας πιο συγκεκριμένες ημερομηνίες γεννήσεως στα ζώδια, όπου κι όπως μπορούσα να εισφέρω κάτι τέτοιο!

ΚΡΙΟΣ 2023

Έως τα μέσα Μαΐου συζητούμε για επεκτάσεις, σπουδές, ταξίδια, τεκνοποίηση, γάμο, έρωτες. Από τις 16/5 και κατά το β’ εξάμηνο του 2023 διαφαίνεται αυξητική τάση στα έσοδα, αλλά και στα επίπεδα απόλαυσης και αυτοεκτίμησης.  Μέχρι το Μάρτιο υπάρχει ένα είδος ξεκαθαρίσματος / αναδιοργάνωσης σε στόχους, αλλά και σε φιλίες. Από το Μάρτιο και μετά ίσως για κάποιους να παρατηρούνται ορισμένοι φόβοι ή κάποιες φοβίες, ένα περίεργο ψυχικό βάρος λόγω επαγγελματικών / οικογενειακών υποχρεώσεων είτε λόγω προβλημάτων που χρονίζουν είτε λόγω ενός θέματος με κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή με άτομο κύρους / εξουσίας. Παράλληλα, η χρονιά ενέχει απότομες / αναπάντεχες αυξομειώσεις στα έσοδα και στα έξοδα. Οι έννοιες της φαντασίας, της διαίσθησης, της ενσυναίσθησης, αλλά και η διάθεση προσφοράς, όπως ενίοτε και μια αίσθηση ματαίωσης / νοσταλγίας συνοδεύουν την εμπειρία των Κριών κατά το 2023.
Για τους γεννημένους μετά τις 16/4 μπορούμε να συζητούμε για μια φάση καμπής  και ριζικής μεταμόρφωσης στη ζωή τους, μια μεγάλη αλλαγή που διαχωρίζει το πριν από το μετά, το τέλος ενός κεφαλαίου που σηματοδοτεί ταυτόχρονα την έναρξη του καινούργιου, ακόμα κι αν υπάρξουν δυσκολίες για ορισμένους/ες.

Στους Κριούς προτείνω να υπάρχει προσοχή όσον αφορά στο ρίσκο κ στην επιπολαιότητα.
Ενίοτε θα παρατηρηθούν διλήμματα / πιέσεις /ξεκαθαρίσματα σε κάποιον τομέα δράσης για τους γεννημένους από τις 28/3 έως και τις 12/4 (διαδοχικά μέσα στη χρονιά).
Από την άλλη πλευρά, παρατηρούμε σταθερότητα στο βηματισμό, ρεαλισμό, υπευθυνότητα και στήριξη από μεγαλύτερους ή ανωτέρους έως και το Μάρτιο για τους Κριούς με γέννηση μετά τις 11/4. Τέλος, πιθανές κρίνονται μέσα στο 2023 κάποιες αλλαγές / ανατροπές ή κάποια έκτακτα περιστατικά για ορισμένους Κριούς που γεννήθηκαν έως και τις 29/3.

Χρονικά διαστήματα μέσα στο 2023 με εύνοια για τους Κριούς: 

Ιανουάριος – εύνοια στην κοινωνικότητα, τη φιλία, τις ευκαιρίες σε συλλογικούς χώρους, τις προτάσεις
20/2-17/3 – εύνοια εφ’ όλης της ύλης. Φροντίδα – περιποίηση εξωτερικής εμφάνισης, γοητεία, συμπάθειες, χαρά από σχέσεις / συνεργασίες, περισσότερη τύχη και στο χρήμα
17/3-11/4 – εύνοια στο χρήμα, απολαύσεις, τόνωση της αυτοεκτίμησης
11/4-7/5 – εύνοια μέσα από την επικοινωνία, την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις, το εμπόριο, πιθανή αγορά / πώληση μεταφορικού μέσου, εξομάλυνση σχέσεων μέσα από τη συζήτηση, θετικές ειδήσεις, καλύτερες σχέσεις με τον περίγυρο
5/6-9/10 – έρωτας, παιδιά, τέχνες, επιχειρήσεις, αναψυχή, αυτοέκφραση, δημιουργικότητα είναι έννοιες που φέρουν οφέλη και αίσθηση εύνοιας
8/11-5/12 – σχέσεις ή γάμος /συνεργασίες /συμφωνίες ευνοούνται
5-29/12 – κοινά οικονομικά, έσοδα συντρόφου, κληρονομικά, διαχείριση χρεών / δανείων, σεξουαλικότητα είναι έννοιες που φέρουν αίσθηση εύνοιας μέσα από τις εξελίξεις

ΤΑΥΡΟΣ 2023

Έως τα μέσα Μαΐου συζητούμε για μια αίσθηση ύπαρξης συμμάχων, προστασίας, εσωτερικής ηρεμίας, αλλά και για διαίσθηση, προετοιμασία, παραγωγική απομόνωση. Στη συνέχεια και για το β’ εξάμηνο του 2023 οι Ταύροι έχουν επεκτάσεις, ασχολούνται επιτυχώς με σπουδές, ταξίδια, τεκνοποίηση, γάμο, έρωτες απολαμβάνοντας συχνά εύνοια στα οικονομικά κ στις σχετικές συμφωνίες.
Ευθύνες / πιέσεις / προβλήματα / απαιτήσεις σε θέματα καριέρας / οικογένειας υπάρχουν έως το Μάρτιο, καθώς επίσης υπάρχει η αίσθηση μιας πίστωσης ή μιας χρέωσης ανάλογα με τα πεπραγμένα στη μέχρι τώρα πορεία των περισσοτέρων.  Γενικότερα ίσως έχουμε να κάνουμε με ένα είδος ξεκαθαρίσματος στην πορεία πολλών Ταύρων. Από την άλλη πλευρά, από την άνοιξη του 2023 έως το τέλος της χρονιάς υπολογίζουμε σε ένα ξεκαθάρισμα σε θέματα φιλίας / κοινωνικού κύκλου κ στόχων. Πιθανώς εμφανίζονται νέοι φίλοι με δύναμη, υπάρχει αίσθηση στήριξης, όπως και σοβαρότητα, ευθύνη και προγραμματισμός στις επιδιώξεις των Ταύρων.
Αλλαγή περιβάλλοντος, ανατροπές, τάση για επανάσταση / ανεξαρτητοποίηση, αλλά και ξαφνικά θέματα που προκύπτουν είτε αλλαγές / ανάγκες στο φυσικό σώμα, όπως και εκκεντρικότητα στην εμφάνιση είναι ιδέες συνδεόμενες με τη διέλευση του Ουρανού για το 2023, κάτι που κυρίως αφορά τους Ταύρους με γέννηση από τις 4/5 έως και τις 13/5.
Ενσυναίσθηση προς τους φίλους και τον κόσμο, διάθεση προσφοράς, στόχοι / επιδιώξεις που ενέχουν το στοιχείο του ρομαντισμού, ευκαιρίες για νέα βήματα σε συναισθηματικό ή πρακτικό / επαγγελματικό επίπεδο, ενίοτε όμως και αβεβαιότητα ως προς τους στόχους ή παρασκήνιο ή ματαίωση στη φιλία ή σε συλλογικούς χώρους είναι κάποιες σκέψεις που προτείνονται για το ζώδιο του Ταύρου.
Για τους γεννημένους μετά τις 16/5 η εποχή συνιστά την ευκαιρία να διαμορφώσουν ένα τελείως διαφορετικό μονοπάτι ανάπτυξης.

Από το τέλος Ιουνίου και μετά προτείνω προσοχή στο ρίσκο και στην επιπολαιότητα για τους γεννημένους από τις 28/4 έως και τις 5/5.
Πιέσεις και ευθύνες ή προβλήματα μάλλον μοιάζουν περισσότερα για τους γεννημένους μετά τις 11/5 μέχρι και το Μάρτιο του 2023.
Παρατηρούμε σταθερότητα στο βηματισμό, ρεαλισμό, υπευθυνότητα και στήριξη από μεγαλύτερους ή ανωτέρους για τους γεννημένους έως και τις 27/4 από το Μάρτιο έως το τέλος χρονιάς.
Ρομαντισμός, ευκαιρίες, τύχη στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ιδέες και διέξοδοι είναι ορατά μέσα από τα σύμβολα μέσα στη χρονιά για τους Ταύρους με γέννηση από τις 12/5 έως και τις 17/5.
Ενίοτε υπάρχει αίσθηση ρευστότητας, αβεβαιότητας, διλημμάτων, αλλά και εμπλοκή σε καταστάσεις παρασκηνίου ή ασθενικές καταστάσεις. Θα χρειαστεί προσοχή ως προς την εξιδανίκευση και στη διάψευση που ακολουθεί. Αυτά τα περίεργα αφορούν τους Ταύρους με γέννηση από τις 27/4 έως και τις 2/5.
Για κάποιους της 20/4 θα συζητήσουμε ίσως για μια σημαντική αλλαγή πλεύσης, μια καμπή ζωής, μια αίσθηση ριζικής μεταμόρφωσης σε έναν κομβικό τομέα της ζωής τους.
Οι Ταύροι της 17-18-19-20/5 χτίζουν μια καινούργια πορεία, βρίσκονται σε μια φάση δημιουργικής και παραγωγικής αλλαγής στο δρόμο τους.

Χρονικά διαστήματα μέσα στο 2023 με εύνοια για τους Ταύρους: 

27/1-20/2 – εύνοια όσον αφορά σε κοινωνικότητα, φιλίες, ευκαιρίες πάσης φύσεως σε συλλογικούς χώρους
17/3-11/4 – εύνοια εφ’ όλης της ύλης.  Φροντίδα – περιποίηση εξωτερικής εμφάνισης, γοητεία, συμπάθειες, χαρά από σχέσεις / συνεργασίες, περισσότερη τύχη και στο χρήμα
11/4-7/5 – αίσθηση εύνοιας στο χρήμα- στα έσοδα, βελτίωση στα επίπεδα της αυτοεκτίμησης, αλλά και στην αίσθηση της απόλαυσης
7/5-5/6 – εύνοια που συνδέεται με την επικοινωνία, την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις, το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις. Πιθανή αγορά / πώληση μεταφορικού μέσου, βελτίωση σχέσεων με τον περίγυρο, επιτυχείς διαπραγματεύσεις
9/10-8/11 – έρωτας, παιδιά, τέχνες, επιχειρήσεις, αναψυχή, αυτοέκφραση, δημιουργικότητα είναι έννοιες που δίνουν την αίσθηση της εύνοιας
5-29/12 – σχέσεις / γάμος, συνεργασίες, συμφωνίες είναι έννοιες που φαίνεται να φέρουν εύνοια

ΔΙΔΥΜΟΙ 2023

Ανανέωση στόχων, αλλά και του κοινωνικού περίγυρου, καθώς και ευκαιρίες διαφαίνονται κυρίως από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου 2023 για τους Διδύμους.
Στη συνέχεια και κατά το β’ εξάμηνο του 2023 υπάρχει η αίσθηση υποστήριξης από συμμάχους, αίσθηση προστασίας, εσωτερικής ηρεμίας, αλλά και διαίσθηση, προετοιμασία και ένα είδος παραγωγικής απομόνωσης. Έως το Μάρτιο διαφαίνεται ένα ξεκαθάρισμα ή μια αναδιοργάνωση σε προοπτικές ζωής, νομικές υποθέσεις, αλλά και στην κοσμοθεωρία.
Στη συνέχεια πολλοί Δίδυμοι αισθάνονται πιεσμένοι όσον αφορά στην οργάνωση και στις απαιτήσεις εκ των συνθηκών στα επαγγελματικά κ στα οικογενειακά ζητήματα. Υπάρχουν ευθύνες / πιέσεις / προβλήματα / απαιτήσεις σε θέματα καριέρας / οικογένειας, καθώς επίσης υπάρχει η αίσθηση μιας πίστωσης ή μιας χρέωσης ανάλογα με τα πεπραγμένα στη μέχρι τώρα πορεία των περισσοτέρων.
Αναπάντεχα περιστατικά έρχονται ενίοτε να αποδιοργανώσουν / αγχώσουν. Ο ανήσυχος ύπνος κάποιες φορές δυσκολεύει περισσότερο την κατάσταση, αφού υπάρχουν αφορμές αναστάτωσης και στιγμές περίεργων σκέψεων/ ιδεών.
Πιθανή κρίνεται η ενασχόληση με τις τέχνες, έντονη είναι η επιρροή της διαίσθησης / εσωτερικής φωνής, όμως παράλληλα ελλοχεύουν μια αίσθηση ασθενικότητας, προβλήματα με ανωτέρους / φορείς εξουσίας ή με πρεσβυτέρους στην οικογένεια, κυρίως για τους γεννημένους από τις 12/6 έως και τις 17/6.
Για κάποιους της 2-3-4-5/6 διαφαίνονται κομβικές αλλαγές, μπορούμε ίσως να συζητήσουμε για μια καμπή ζωής, ιδιαιτέρως δε σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά / κληρονομικά ζητήματα ή με τη γενικότερη πορεία τους.

Στους Διδύμους λέμε προσοχή όσον αφορά στο ρίσκο κ στην επιπολαιότητα από το Μάρτιο μέχρι το τέλος της χρονιάς του 2023.
Από το Μάρτιο και μετά θα παρατηρηθούν περισσότερα διλήμματα / πιέσεις  ή / και ξεκαθαρίσματα / προβλήματα σε κάποιον τομέα δράσης για τους γεννημένους μέσα στο Μάιο. Από την άλλη πλευρά, παρατηρούμε σταθερότητα στο βηματισμό, ρεαλισμό, υπευθυνότητα και στήριξη από μεγαλύτερους ή ανωτέρους έως και το Μάρτιο για τους Διδύμους με γέννηση μετά τις 11/6.
Προσοχή ας δείξουν οι Δίδυμοι στην εξιδανίκευση /διάψευση, στην τάση για εμπλοκή με καταστάσεις ασθενικότητας / ρευστότητας / παρασκηνίου, αλλά και στη διαχείριση της αίσθησης ανασφάλειας / αβεβαιότητας που ενίοτε αφορούν κυρίως ορισμένους με γέννηση από τις 12/6 έως και τις 17/6.
Το άνοιγμα σε μια νέα άποψη περί ζωής, σε μια νέα ίσως κοσμοθεωρία / φιλοσοφία ή σε μια νέα πρακτική προοπτική αφορά κυρίως τους Διδύμους της 21/5.

Χρονικά διαστήματα μέσα στο 2023 με εύνοια για τους Διδύμους: 

Ιανουάριος – ταξίδια, συμφωνίες, ρυθμίσεις, νομικές υποθέσεις, συγγραφή, επαφή με μεγάλες εταιρίες, σπουδές, τεκνοποίηση, έρωτας με διαφορά ηλικίας / κουλτούρας ή με αποστάσεις είναι θέματα που συνδέονται με εύνοια                                                        20/2-17/3 – εύνοια που συνδέεται με την κοινωνικότητα, τη φιλία, ευκαιρίες σε συλλογικούς χώρους, ανανέωση σε στόχους                                                                  11/4-7/5 – εύνοια εφ’ όλης της ύλης. Φροντίδα – περιποίηση εξωτερικής εμφάνισης, γοητεία, συμπάθειες, χαρά από σχέσεις / συνεργασίες                                                      7/5-5/6 – περισσότερα έσοδα, απολαύσεις και βελτίωση στην αυτοεκτίμηση                    5/6-9/10 – εύνοια μέσα από επικοινωνία, εκπαίδευση, εμπόριο, δημόσιες σχέσεις, μετακινήσεις, προτάσεις, συμφωνίες. Πιθανή αγορά / πώληση μεταφορικού μέσου, βελτίωση σχέσεων με τον περίγυρο                                                                                8/11-5/12 – έρωτας, παιδιά, τέχνες, επιχειρήσεις, αναψυχή, αυτοέκφραση, δημιουργικότητα είναι έννοιες που συνδέονται με αίσθηση εύνοιας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2023

Αυξητική / επεκτατική τάση με πρόοδο σε θέματα καριέρας / οικογένειας / κοινωνικού- δημοσίου προφίλ έχουν οι Καρκίνοι από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου 2023. Στη συνέχεια και κατά το β’ εξάμηνο του 2023 συζητούμε για ανανέωση στόχων, διεύρυνση κοινωνικού περίγυρου, αλλά και πολλές πάσης φύσεως ευκαιρίες.
Έως το Μάρτιο υπάρχουν κάποιοι φόβοι είτε φοβίες που ταλαιπωρούν, ένα ψυχικό βάρος με ανασφάλειες, απωθημένα είτε παρατηρείται ανάγκη αναδιοργάνωσης και τακτοποίησης σε επίπεδο κοινών οικονομικών / κληρονομικών. Ίσως υπάρχουν κάποια προβλήματα / ξεκαθαρίσματα είτε καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικών / κληρονομικών ή σχετικά με τα έσοδα άλλων συνοδοιπόρων.
Από τα μισά του Μαρτίου και μετά διαφαίνεται ένα ξεκαθάρισμα ή μια αναδιοργάνωση στις προοπτικές της ζωής των Καρκίνων, σε νομικές υποθέσεις, αλλά και στη γενικότερη κοσμοθεωρία τους. Πολλά ζητήματα τακτοποιούνται για τους Καρκίνους του Ιουνίου.
Κάποιες πιέσεις ή / και διλήμματα μέσα στη χρονιά μοιάζουν πιο πιθανά για Καρκίνους που γεννήθηκαν από τις 28/6 έως και τις 12/7.
Αλλαγές (δημιουργικές) σε στόχους, στις φιλίες, στον κοινωνικό περίγυρο, αλλά και σε εταιρίες / συλλογικούς χώρους κρίνονται αναμενόμενες για τους γεννημένους από τις 6/7 έως και τις 15/7. Απρόοπτα που αποδιοργανώνουν ενίοτε και κάποια έκτακτα προβλήματα είτε αναπάντεχες ανατροπές είναι ίσως συμβολικά δοσμένα για κάποιους από τους Καρκίνους του Ιουνίου.
Ενσυναίσθηση, διάθεση προσφοράς, σκέψεις που ενέχουν ενίοτε το στοιχείο του ρομαντισμού, δημιουργική φαντασία, ευκαιρίες και θετικές συμπτώσεις / ιδέες σε συναισθηματικό ή πρακτικό / επαγγελματικό επίπεδο είναι έννοιες συνυφασμένες με την εμπειρία πολλών, κάτι που κυρίως αφορά τους γεννημένους από τις 14/7 έως και τις 19/7.
Μια καμπή ζωής ή μια μεγάλη αλλαγή που διαχωρίζει το πριν από το μετά ή το τέλος ενός κεφαλαίου θα μπορούσαν να αποτελούν εύστοχες φράσεις για τους Καρκίνους με γέννηση μετά τις 19/7.

Χρονικά διαστήματα μέσα στο 2023 με εύνοια για τους Καρκίνους: 

1/1-27/1 – εύνοια σε κοινά οικονομικά, κληρονομικά, διαχείριση χρεών / δανείων
27/1-20/2 – εύνοια σε ταξίδια, συμφωνίες, ρυθμίσεις, νομικές υποθέσεις, συγγραφή, επαφή με μεγάλες εταιρίες, σπουδές, τεκνοποίηση, έρωτα με διαφορά ηλικίας / κουλτούρας
17/3-11/4 – εύνοια στην κοινωνικότητα, στις φιλίες, σε ευκαιρίες πάσης φύσεως μέσα σε συλλογικούς χώρους
7/5-5/6 – εύνοια εφ’ όλης της ύλης. Φροντίδα – περιποίηση εξωτερικής εμφάνισης, γοητεία, συμπάθειες, χαρά από σχέσεις / συνεργασίες
5/6-9/10 – εύνοια στο χρήμα, στα έσοδα, βελτίωση στην αυτοεκτίμηση, περισσότερες απολαύσεις
9/10-8/11 – εύνοια που συνδέεται με την επικοινωνία, την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις, το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις, συμπτώσεις, προτάσεις, συμφωνίες. Πιθανή αγορά /πώληση μεταφορικού μέσου. Βελτίωση σχέσεων με τον περίγυρο
5-29/12 – έρωτας, παιδιά, τέχνες, επιχειρήσεις, αναψυχή, αυτοέκφραση, δημιουργικότητα δίνουν αίσθηση εύνοιας

ΛΕΩΝ 2023

Προαγωγή στα επαγγελματικά, νομικές υποθέσεις, σπουδές, εργασία στο εξωτερικό, έρωτες από μακριά, ταξίδια, τεκνοποίηση, γάμος, συμφωνίες είναι στο επίκεντρο από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου 2023 για τους Λέοντες. Στη συνέχεια κ έως το τέλος της χρονιάς υπάρχει ένα είδος βελτίωσης, επεκτατικής / αυξητικής τάσης σε θέματα καριέρας / οικογένειας, αλλά και όσον αφορά στο κοινωνικό- δημόσιο προφίλ των Λεόντων, δηλ. στην εικόνα τους προς τον κόσμο.
Ξεκαθάρισμα ή αναδιοργάνωση σε σχέσεις / γάμο / συνεργασίες / συμφωνίες / ρυθμίσεις είναι έννοιες που συμβολίζονται από τις πλανητικές διελεύσεις έως το Μάρτιο. Στη συνέχεια κάποιοι φόβοι είτε ορισμένες φοβίες ενοχλούν,  ένα περίεργο ψυχικό βάρος είτε ανασφάλειες, ακόμα και απωθημένα είτε η ανάγκη αναδιοργάνωσης και τακτοποίησης σε θέματα κοινών οικονομικών / κληρονομικών πιέζουν. Επίσης, ίσως κάποια προβλήματα / ξεκαθαρίσματα ή καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικών / κληρονομικών / εσόδων άλλων συνοδοιπόρων (πχ. του  / της συντρόφου) δείχνουν ενίοτε να απασχολούν έντονα.
Απότομες / αναπάντεχες αλλαγές ζωής (καριέρα / οικογένεια), ανατροπές ή έκτακτα περιστατικά είναι πιθανά για πολλούς που γεννήθηκαν από τις 6/8 έως και τις 15/8.
Μια περίεργη ψυχολογική κατάσταση ή ακαθόριστες – μπερδεμένες – θολές – παρασκηνιακές διαδικασίες / καταστάσεις σε θέματα χρεών / δανείων / κοινών οικονομικών χρωματίζουν σε κάποιες στιγμές με πιο σκούρα χρώματα το τοπίο, κυρίως για Λέοντες που γεννήθηκαν από τις 30/7 έως και τις 4/8.
Για ορισμένους Λέοντες διαφαίνεται μια μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά ή στον τρόπο ή  στο πρόγραμμα της ζωής τους.

Προσοχή συνιστώ όσον αφορά στο ρίσκο κ στην επιπολαιότητα από το Μάιο και μετά για τους γεννημένους έως και τις 7/8.
Μέχρι και το Μάρτιο θα παρατηρηθούν περισσότερα διλήμματα / πιέσεις /ξεκαθαρίσματα / προβλήματα σε κάποιον τομέα δράσης για τους γεννημένους μετά τις 13/8.
Προσοχή συνιστώ και στην εξιδανίκευση και στη διάψευση, αποφυγή ή διαχείριση της τάσης για εμπλοκή με καταστάσεις ασθενικότητας / ρευστότητας / παρασκηνίου, ακόμα και της αίσθησης ανασφάλειας / αβεβαιότητας που ενίοτε αφορούν κυρίως ορισμένους με γέννηση από τις 30/7 έως και τις 4/8.
Κάποιοι Λέοντες της 23/7 ενδεχομένως θα αισθανθούν πως εισάγονται σε περίοδο ριζικής μεταμόρφωσης με κάποιον τρόπο.

Χρονικά διαστήματα μέσα στο 2023 με εύνοια για τους Λέοντες: 

Ιανουάριος – εύνοια σε σχέσεις ή στο γάμο /σε συνεργασίες  και σε συμφωνίες
27/1-20/2 – εύνοια σε κοινά οικονομικά, κληρονομικά, αλλά και στη διαχείριση χρεών, δανείων κλπ.
20/2-17/3 – εύνοια συνδεόμενη με ταξίδια, σπουδές, τεκνοποίηση, έρωτες από μακριά, νομικές υποθέσεις, συμφωνίες, μετοίκηση, δουλειές στο εξωτερικό
11/4-7/5 – εύνοια που συνδέεται με την κοινωνικότητα, τη φιλία, τους στόχους, αλλά και με προτάσεις από συλλογικούς χώρους
5/6-9/10 – εύνοια εφ’ όλης της ύλης. Φροντίδα – περιποίηση εξωτερικής εμφάνισης, γοητεία, συμπάθειες, χαρά από σχέσεις / συνεργασίες
9/10-7/11 – εύνοια στο χρήμα- στα έσοδα, βελτίωση στα επίπεδα της αυτοεκτίμησης, περισσότερες απολαύσεις
8/11-5/12 – εύνοια που συνδέεται με την επικοινωνία, το εμπόριο, την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις, τις συναντήσεις, τις διαπραγματεύσεις, τις δημόσιες σχέσεις, τις πάσης φύσεως προτάσεις. Πιθανή αγορά / πώληση μεταφορικού μέσου. Βελτίωση σχέσεων με τον περίγυρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2023

Ο Δίας έως τα μέσα Μαΐου δείχνει μια ιδιαίτερη εύνοια όσον αφορά στα κοινά οικονομικά, στα χρήματα άλλων /στα κληρονομικά / στις ρυθμίσεις χρεών / στη γενικότερη διαχείριση. Επίσης, υπάρχει ένα είδος ψυχικής ανασύνταξης, αλλά και μια αίσθηση σεξουαλικής αναγέννησης. Από τα μέσα του 5ου μήνα και κατά το β’ εξάμηνο του 2023 υπάρχουν ενδείξεις για προαγωγή στη ζωή / στην καριέρα, εύνοια σε νομικές υποθέσεις, σπουδές, εργασία στο εξωτερικό, έρωτες από μακριά, ταξίδια, τεκνοποίηση, στο γάμο, αλλά και σε συμφωνίες.
Έως το Μάρτιο τονίζεται η ανάγκη για οργάνωση, ενώ οι απαιτήσεις εκ των συνθηκών είναι πολλές στην εργασιακή ρουτίνα, στο γενικότερο πρόγραμμα ζωής και φροντίδας της φυσικής κατάστασης. Ακόμα, ίσως χρειαστεί μέριμνα για μεγαλύτερους στην οικογένεια ή για κατοικίδια ζώα. Οι πρώτοι μήνες λοιπόν είναι μια απαιτητική περίοδος που προβάλλει την αναγκαιότητα υπεύθυνης αντιμετώπισης σε όλα.

Στη συνέχεια, δηλαδή από την άνοιξη έως το τέλος του 2023 συζητούμε για ένα είδος ξεκαθαρίσματος /αναδιοργάνωσης ή και πιέσεις σε σχέσεις / στο γάμο / σε συνεργασίες / συμφωνίες / ρυθμίσεις. Αυτά, όμως, αφορούν κυρίως τους Παρθένους του Αυγούστου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία σιγά σιγά να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους.

Ξαφνικές, τυχερές συμπτώσεις / ιδέες / προτάσεις / ευκαιρίες προωθούν την ανάπτυξη / επέκταση πάσης φύσεως για τους γεννημένους από τις 6/9 έως και τις 15/9 μέσα στη χρονιά.
Ενίοτε παρατηρείται μια αίσθηση ρευστότητας, αβεβαιότητας, διλημμάτων, αλλά και εμπλοκή σε καταστάσεις παρασκηνίου ή ασθενικές καταστάσεις. Συνιστώ προσοχή και διαχείριση μπροστά στην εξιδανίκευση και στη διάψευση. Τα θέματα της παραγράφου αναφέρονται κυρίως στους γεννημένους από τις 14/9 έως και τις 19/9.
Για τους γεννημένους μετά τις 18/9 η χρονιά αυτή παράλληλα συνιστά την ευκαιρία να διαμορφώσουν ένα τελείως διαφορετικό και άκρως δημιουργικό μονοπάτι ζωής (έρωτας, παιδιά, επιχειρήσεις, τέχνες, προσωπική- εσωτερική ανανέωση).
Ωστόσο, την ίδια στιγμή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις φράσεις καμπή ζωής, σημαντικές αλλαγές, ενίοτε μάλιστα με κάποια δυσκολία / πίεση ή με αγώνα στην αίσθηση των πραγμάτων για τους Παρθένους της 4-5-6-7/9.

Χρονικά διαστήματα μέσα στο 2023 με εύνοια για τους Παρθένους: 

27/1-20/2 – σχέσεις / γάμος, συνεργασίες, συμφωνίες είναι έννοιες συνυφασμένες με εύνοια
17/3-11/4 – εύνοια σε ταξίδια, συμφωνίες, ρυθμίσεις, νομικές υποθέσεις, συγγραφή, επαφή με μεγάλες εταιρίες, σπουδές, τεκνοποίηση, έρωτας με διαφορά ηλικίας / κουλτούρας ή με αποστάσεις
7/5-5/6 – εύνοια μέσα από έννοιες όπως η κοινωνικότητα, οι φιλίες, οι ευκαιρίες πάσης φύσεως σε συλλογικούς χώρους
9/10-8/11 – εύνοια εφ’ όλης της ύλης. Φροντίδα – περιποίηση εξωτερικής εμφάνισης, γοητεία, συμπάθειες, χαρά από σχέσεις / συνεργασίες
8/11-5/12 – εύνοια στα έσοδα, στο χρήμα και στα αποκτήματα γενικώς, στις απολαύσεις, βελτίωση στην αίσθηση αυτοεκτίμησης
5-29/12 – επικοινωνία, εκπαίδευση, μετακινήσεις, εμπόριο, δημόσιες σχέσεις, συμπτώσεις, προτάσεις, συμφωνίες φέρουν εύνοια ως έννοιες και διαδικασίες. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα για αγορά / πώληση μεταφορικού μέσου και για βελτίωση των σχέσεων με τον περίγυρο.

ΖΥΓΟΣ 2023

Παραγωγικές εξελίξεις σε σχέσεις / γάμο / συνεργασίες / ρυθμίσεις / συμφωνίες παρατηρούνται από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου 2023. Στη συνέχεια κι έως το τέλος της χρονιάς η εύνοια συνδέεται με τα χρήματα άλλων /τα κληρονομικά / τις ρυθμίσεις χρεών / τη γενικότερη διαχείριση / τα κοινά οικονομικά, ενώ μπορούν πολλοί Ζυγοί να αισθανθούν ένα είδος ψυχικής ανασύνταξης / σεξουαλικής αναγέννησης.
Έως το Μάρτιο φαίνονται λογικά το ξεκαθάρισμα είτε μια αναδιοργάνωση / ένας προγραμματισμός / η εστίαση σε θέματα επιχειρήσεων / παιδιών / τεχνών / δημιουργικών δραστηριοτήτων. Οι έρωτες με αποστάσεις είναι πιο πιθανοί, όπως έρωτες που έχουν για κάποιο λόγο όρια ή αίσθηση ευθυνών.

Από τα μέσα Μαρτίου χρειάζεται πιο προσεκτική οργάνωση, καθώς οι απαιτήσεις εκ των συνθηκών πληθαίνουν στην εργασιακή ρουτίνα, στο γενικότερο πρόγραμμα ζωής και φροντίδας της φυσικής κατάστασης. Επίσης, ίσως χρειαστεί μέριμνα για μεγαλύτερους στην οικογένεια ή για κατοικίδια. Από την άνοιξη έως το τέλος της χρονιάς συζητούμε για μια απαιτητική περίοδο που προβάλλει την αναγκαιότητα υπεύθυνης αντιμετώπισης εφ’ όλης της ύλης.
Σε οικονομικό επίπεδο παρατηρείται μια “αταξία” ή μια περίεργη διακύμανση με τα έσοδα και τα έξοδα να χορεύουν εναλλάξ. Πιθανά για κάποιους θα υπάρξουν περίεργες ή ασυνήθιστες σεξουαλικές ή ψυχικές εμπειρίες μέσα στο 2023.
Η ενασχόληση με τις τέχνες μπορεί κάλλιστα να ιδωθεί συμβολικά. Παράλληλα, μια αίσθηση ασθενικότητας ή ευαισθησίας με ψυχοσωματικά μπορεί να κουράσει. Παρασκήνιο / ρευστότητα / ενοχλητικές καταστάσεις παρατηρούνται ενίοτε στα εργασιακά, καθώς επίσης μπορεί να υπάρξει αίσθηση έλλειψης ικανοποίησης στην καθημερινή ρουτίνα για κάποιους/ες από το ζώδιο του Ζυγού ή με ωροσκόπο στο Ζυγό.
Για ορισμένους/ες θα λάβουν ύπαρξη κομβικές αλλαγές, ιδιαιτέρως δε σε οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένεια ή με την ακίνητη περιουσία.

Για τους Ζυγούς θα συστήσω προσοχή στο ρίσκο κ στην επιπολαιότητα μέσα στο 2023.
Ενίοτε θα παρατηρηθούν διλήμματα / πιέσεις /ξεκαθαρίσματα σε κάποιον τομέα δράσης για τους γεννημένους από τις 30/9 έως και τις 15/10.
Έως και το Μάρτιο υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα στο βηματισμό, αίσθηση ρεαλισμού, υπευθυνότητα, αλλά και στήριξη από μεγαλύτερους σε ηλικία ή από ανώτερους στα επαγγελματικά, κυρίως για Ζυγούς με γέννηση μετά τις 14/10.
Πιθανές μέσα στο 2023 κρίνονται κάποιες αλλαγές / ανατροπές ή / και έκτακτα περιστατικά για ορισμένους με γέννηση έως και την 1/10.
Η χρονιά αυτή είναι μια εποχή ριζικής μεταμόρφωσης για κάποιους Ζυγούς με γέννηση μετά τις 19/10. Το πώς και σε ποιον τομέα θα εκφραστεί η εν λόγω τάση έχει να κάνει με το ατομικό ωροσκόπιο και τα πραγματικά δεδομένα καθενός/ καθεμιάς ξεχωριστά.
Μια νέα άποψη δημιουργικότητας ή ερωτισμού, ένας “νέος εαυτός” διαμορφώνονται σιγά σιγά για τους Ζυγούς της 23/9.

Χρονικά διαστήματα μέσα στο 2023 με εύνοια για τους Ζυγούς: 

Ιανουάριος – έρωτας, παιδιά, τέχνες, επιχειρήσεις, αναψυχή, αυτοέκφραση, δημιουργικότητα είναι έννοιες που ευνοούνται
20/2-17/3 – εύνοια σε σχέσεις / γάμο / συνεργασίες, νομικές υποθέσεις / συμφωνίες
17/3-11/4 – εύνοια σε κοινά οικονομικά, κληρονομικά, διαχείριση χρεών, έσοδα συντρόφου
11/4-7/5 – εύνοια που συνδέεται με ταξίδια, συμφωνίες, ρυθμίσεις, νομικές υποθέσεις, συγγραφή, επαφή με μεγάλες εταιρίες, σπουδές, τεκνοποίηση, έρωτες με διαφορά ηλικίας / κουλτούρας ή από απόσταση
5/6-9/10 – εύνοια που συνδέεται με την κοινωνικότητα, τη διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου, τη φιλία, τους συλλογικούς χώρους, τις πάσης φύσεως ευκαιρίες και προτάσεις
8/11-5/12 – εύνοια εφ’ όλης της ύλης. Φροντίδα – περιποίηση εξωτερικής εμφάνισης, γοητεία, συμπάθειες, χαρά από σχέσεις / συνεργασίες
5-29/12 – εύνοια στα έσοδα, απολαύσεις, βελτίωση στην αίσθηση αυτοεκτίμησης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2023

Επεκτατική τάση, εύνοια και βελτίωση σε θέματα εργασίας, φροντίδα φυσικής κατάστασης, καλυτέρευση της καθημερινής ρουτίνας κ των συνθηκών καθημερινής ζωής / εργασίας, αλλά και του τρόπου ζωής, εργασία εξ αποστάσεως, εργασία με ταξίδια ή στο εξωτερικό, ενασχόληση με νομικές υποθέσεις ή με σπουδές είναι τα θέματα που προβάλλονται ιδιαιτέρως για τους Σκορπιούς από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου 2023.
Στη συνέχεια και για το β’ εξάμηνο της χρονιάς διαφαίνονται παραγωγικές και σημαντικές εξελίξεις σε σχέσεις / στο γάμο / στις συνεργασίες /σε ρυθμίσεις /σε συμφωνίες.
Έως το Μάρτιο υπάρχουν ξεκαθαρίσματα / προβλήματα / βάρη σχετιζόμενα με την οικογένεια / με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας / με θέματα που χρονίζουν στην προσωπική ζωή και στα ψυχολογικά είτε με τα ακίνητα.
Από την άνοιξη έως το τέλος της χρονιάς το ξεκαθάρισμα είτε η  αναδιοργάνωση, ο προγραμματισμός, αλλά και η εστίαση αφορούν κυρίως θέματα επιχειρήσεων / παιδιών / τεχνών / δημιουργικών δραστηριοτήτων, αλλά και έρωτες με αποστάσεις / όρια / αίσθηση ευθυνών / προβλημάτων.
Αλλαγή περιβάλλοντος, τάση για επανάσταση / ανεξαρτητοποίηση / ρήξη σε σχέσεις / συνεργασίες, ξαφνικά θέματα / αλλαγές στο φυσικό σώμα, ενίοτε μάλιστα και εκκεντρικότητα στην εμφάνιση ή στη συμπεριφορά είναι έννοιες που συνδέονται με την εμπειρία των Σκορπιών που γεννήθηκαν από τις 6/11 έως και τις 15/11.
Ενσυναίσθηση και ρομαντισμός στον έρωτα, ιδέες και δημιουργικότητα στις τέχνες κ στις επιχειρήσεις, αναψυχή και χαρά κοντά στη θάλασσα αφορούν μέσα στο 2023 τους Σκορπιούς με γέννηση από τις 14/11 έως και τις 19/11. Για Σκορπιούς που γεννήθηκαν από τις 30/10 έως και τις 4/11 μπορεί να υπάρχει ενίοτε αβεβαιότητα /ρευστότητα στα ερωτικά ή αίσθηση ματαιώσεων  / απογοητεύσεων από τα παιδιά ή από κάποιους ανεκπλήρωτους πόθους, αλλά και διλήμματα επιλογών. Προτείνω παράλληλα προσοχή  στην εξιδανίκευση και στη διάψευση.
Για τους γεννημένους μετά τις 18/11 η εποχή συνιστά την ευκαιρία να διαμορφώσουν ένα τελείως διαφορετικό μονοπάτι σκέψης και επιλογών. Οι Σκορπιοί της 19-20-21-22/11 χτίζουν μια καινούργια πορεία, βρίσκονται σε μια φάση δημιουργικής και παραγωγικής αλλαγής νοοτροπίας κ θέασης των καταστάσεων.

Από το τέλος Ιουνίου και μετά συνιστώ προσοχή στο ρίσκο και στην επιπολαιότητα για τους γεννημένους από τις 31/10 έως και τις 7/11.
Πιέσεις και ευθύνες ή προβλήματα μάλλον φαίνονται περισσότερα μέχρι το Μάρτιο για τους γεννημένους μετά τις 13/11.
Από το Μάρτιο έως το τέλος της χρονιάς θα παρατηρηθεί περισσότερη σταθερότητα στο βηματισμό, ρεαλισμός στη θέαση, πιο σωστό πρόγραμμα, υπευθυνότητα, αλλά και στήριξη από ανωτέρους ή μεγαλύτερους σε ηλικία για τους γεννημένους έως και τις 30/10.

Αλλαγή πλεύσης, μια αίσθηση ριζικής μεταμόρφωσης σε έναν κομβικό τομέα της ζωής αφορά κάποιους της 23/10.

Χρονικά διαστήματα μέσα στο 2023 με εύνοια για τους Σκορπιούς: 

27/1-20/2 – έρωτας, παιδιά, τέχνες, επιχειρήσεις, αναψυχή, αυτοέκφραση, δημιουργικότητα είναι έννοιες που ενέχουν εύνοια
17/3-11/4 – εύνοια σε σχέσεις / στο γάμο, σε συνεργασίες και σε συμφωνίες
11/4-7/5 – εύνοια σε κοινά οικονομικά, κληρονομικά, στη διαχείριση χρεών / δανείων, στα έσοδα του / της συντρόφου
7/5-5/6 – εύνοια σε ταξίδια, συμφωνίες, ρυθμίσεις, νομικές υποθέσεις, συγγραφή, επαφή με μεγάλες εταιρίες, σπουδές, τεκνοποίηση, έρωτες με διαφορά ηλικίας / κουλτούρας ή από απόσταση
9/10-8/11 – εύνοια στην κοινωνικότητα, σε φιλίες, αλλά και ευκαιρίες πάσης φύσεως σε συλλογικούς χώρους
5-29/12 – εύνοια εφ’ όλης της ύλης. Φροντίδα – περιποίηση εξωτερικής εμφάνισης, γοητεία, συμπάθειες, χαρά από σχέσεις / συνεργασίες

ΤΟΞΟΤΗΣ 2023

Έρωτας, δυνατότητες αυτοέκφρασης, χαρές από τα παιδιά, επιχειρηματικότητα, επιτυχία στις τέχνες, αναψυχή, ανανέωση, ικανοποίηση, αίσθηση τύχης, αλλά και καλύτερη διαχείριση των χρημάτων που με κάποιο τρόπο συνδέονται με τα ακίνητα είναι τα θετικά που τονίζονται για τους Τοξότες από Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου 2023.
Από τα τέλη της άνοιξης και για όλο το β’ εξάμηνο του 2023 παρατηρείται επεκτατική – αυξητική τάση και βελτίωση σε θέματα εργασίας, ενίσχυση στη φροντίδα της φυσικής κατάστασης, βελτίωση της καθημερινής ρουτίνας κ των συνθηκών της καθημερινής ζωής κ εργασίας, αλλά και του τρόπου ζωής. Πιθανή τότε κρίνεται και η  εργασία εξ αποστάσεως είτε η  εργασία με ταξίδια ή η εργασία στο εξωτερικό, όπως και η ενασχόληση με νομικές υποθέσεις ή με σπουδές.
Το ξεκαθάρισμα είτε μια αναδιοργάνωση στον τρόπο σκέψης / στη νοοτροπία, η  σοβαρότητα και ο ρεαλισμός, μια περίεργη μελαγχολία ή αμφιβολία, αλλά και τα προβλήματα είτε οι ανάγκες σχετικά με μεταφορικό μέσον /τα άτομα του περίγυρου / τους γείτονες είναι πιο πιθανα έως το Μάρτιο. Στη συνέχεια κι έως το τέλος της χρονιάς τα ξεκαθαρίσματα ή τα προβλήματα / βάρη σχετίζονται κυρίως με την οικογένεια /τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας / κάποια θέματα που χρονίζουν στην προσωπική ζωή και στα ψυχολογικά είτε τα ακίνητα και αφορούν περισσότερο τους Τοξότες του Νοεμβρίου.
Ξαφνικές ή ριζοσπαστικές αλλαγές στην καθημερινή εμπειρία, στον τρόπο ζωής είναι μέσα στις εκδοχές του 2023. Παράλληλα, έκτακτα θέματα ίσως προκύπτουν στην καθημερινότητα, ζητήματα που αφορούν στη φυσική κατάσταση, αλλαγές στα εργασιακά, στον τρόπο / στο χώρο δουλειάς.
Περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί ενίοτε η ψυχολογική κατάσταση ή ακαθόριστες – μπερδεμένες – θολές –ασθενικές- παρασκηνιακές διαδικασίες / καταστάσεις σε θέματα ακινήτων / σπιτιού / οικογενειακά ίσως ενοχλήσουν / σκοτεινιάσουν τη γενικότερη διάθεση.
Για κάποιους θα υπάρξει μια μεγάλη ευκαιρία δημιουργικής ανασύνταξης σε πολλά επίπεδα μέσα από έναν έρωτα ή ένα καινούργιο δημιουργικό εγχείρημα.

Προσοχή προτείνω να δοθεί όσον αφορά στο ρίσκο κ στην επιπολαιότητα από το Μάρτιο και μετά. Επίσης, από το Μάρτιο και μετά θα παρατηρηθούν διλήμματα / πιέσεις /ξεκαθαρίσματα / προβλήματα σε κάποιον τομέα δράσης κυρίως για τους γεννημένους μέσα στο Νοέμβριο.
Έως και το Μάρτιο η σταθερότητα ως αίσθηση, η στήριξη από ανωτέρους ή μεγαλύτερους σε ηλικία, οι ευκαιρίες  που πληθαίνουν, αλλά και ο ρεαλισμός και η υπευθυνότητα στη δράση είναι έννοιες συνυφασμένες με το βηματισμό των Τοξοτών με γέννηση μετά τις 13/12.
Προσοχή προτείνεται όσον αφορά στην εξιδανίκευση και στη διάψευση, καθώς επίσης ας γίνει ιδιαίτερη διαχείριση μπροστά στην τάση για εμπλοκή με καταστάσεις ασθενικότητας / ρευστότητας / παρασκηνίου είτε σε τυχόν αφορμές που εντείνουν την αίσθηση ανασφάλειας / αβεβαιότητας που ενίοτε εντός της χρονιάς θα αφορούν κυρίως ορισμένους με γέννηση από τις 14/12 έως και τις 19/12.
Κάποιοι Τοξότες της 4-5-6-7/12 ενδεχομένως θα αισθανθούν πως εισάγονται σε μια περίοδο ριζικής μεταμόρφωσης με κάποιον τρόπο.

Χρονικά διαστήματα μέσα στο 2023 με εύνοια για τους Τοξότες: 

Ιανουάριος – εύνοια μέσα από την επικοινωνία, το εμπόριο, την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις, τις συναντήσεις, τις διαπραγματεύσεις, τις δημόσιες σχέσεις, τις προτάσεις. Ενασχόληση με αγορά / πώληση μεταφορικού μέσου. Επιτυχής προσπάθεια επίλυσης ζητημάτων με τον περίγυρο.
20/2-17/3 – έρωτας, δημιουργικότητα, ανανέωση, επιχειρήσεις, τέχνες, αναψυχή είναι έννοιες που συνοδεύονται από την αίσθηση εύνοιας
11/4-7/5 – εύνοια σε σχέσεις ή γάμο /συνεργασίες /συμφωνίες
7/5-5/6 – εύνοια σε κοινά οικονομικά, κληρονομικά, έσοδα συντρόφου, διαχείριση χρεών / δανείων
5/6-9/10 – εύνοια σε ταξίδια, σπουδές, τεκνοποίηση, έρωτες από μακριά, νομικές υποθέσεις, συμφωνίες, μετοίκηση, δουλειές στο εξωτερικό
8/11-5/12 – εύνοια μέσα από την κοινωνικότητα, τη φιλία, ανάπτυξη νέων στόχων, προτάσεις από συλλογικούς χώρους

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2023

Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου διαφαίνεται ιδιαίτερη εύνοια σε θέματα σπιτιού / ακινήτων / επαγγελματικής έδρας / οικογένειας. Παρατηρείται μια ψυχική εξισορρόπηση και γενικότερα κάποιες θετικές αλλαγές / εξελίξεις στη θεματολογία που αναφέρω.
Προτείνω, βεβαίως, να υπάρχει προσοχή στο ρίσκο και σε τυχόν επιπόλαιες αποφάσεις / κινήσεις / επιλογές μέσα στη χρονιά του 2023.
Από το Μάιο και κατά το β’ εξάμηνο της χρονιάς η εύνοια αφορά κυρίως στον έρωτα. Υπάρχει περαιτέρω μια γενική αίσθηση επαύξησης της τύχης, χαρά μέσα από τις τέχνες, την επιχειρηματικότητα, τα παιδιά, την ανανέωση, την αναψυχή, τις ικανοποιήσεις της ζωής, αλλά και κερδοφόρες επιλογές / συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου που σχετίζονται με ακίνητα. Τα θετικά τονίζονται πολύ περισσότερο για τους γεννημένους έως και τις 5/1.
Έως το Μάρτιο γίνεται ένα είδος ξεκαθαρίσματος ή μια αναδιοργάνωση στα οικονομικά και στις βασικές προτεραιότητες της ζωής. Στη συνέχεια η αναδιοργάνωση αφορά κυρίως στον τρόπο σκέψης και στη νοοτροπία. Η σοβαρότητα και ο ρεαλισμός είτε μια περίεργη μελαγχολία συνοδεύουν συχνά την εμπειρία των Αιγόκερων, κάτι που ωστόσο δεν τους είναι ξένο ιδιοσυγκρασιακά. Πιθανά είναι κάποια προβλήματα είτε ανάγκες που θα δημιουργήσουν έννοιες σχετικά με το μεταφορικό μέσον είτε με κάποια άτομα του περίγυρου (αδέλφια /ξαδέλφια) είτε ακόμα και με τους γείτονες.
Οι όποιες πιέσεις / κάποια διλήμματα / ορισμένοι εκνευρισμοί ή προβληματισμοί της χρονιάς περισσότερο αφορούν τους γεννημένους από τις 28/12 έως και τις 12/1.
Τύχη και συμπτώσεις θα φέρνουν μέσα στη χρονιά θετικές αλλαγές για τους γεννημένους από τις 4/1 έως και τις 13/1.
Ανατροπές κ αλλαγές που προϋποθέτουν ικανότητα προσαρμογής αφορούν πολλούς Αιγόκερους γεννημένους μέσα στο Δεκέμβριο.
Ενσυναίσθηση προς τον κόσμο, διάθεση προσφοράς, σκέψεις που ενέχουν ενίοτε το στοιχείο του ρομαντισμού, ευκαιρίες και θετικές συμπτώσεις / ιδέες σε συναισθηματικό ή πρακτικό / επαγγελματικό επίπεδο αποτελούν φράσεις που κυρίως αφορούν πολλούς Αιγόκερους γεννημένους από τις 12/1 έως και τις 17/1.
Μια μεγάλη αλλαγή που διαχωρίζει το πριν από το μετά, το τέλος ενός κεφαλαίου ή μιας εποχής φαίνεται να διαδραματίζεται μέσα στο 2023 για τους Αιγόκερους που γεννήθηκαν μετά τις 16/1, μια διαδικασία που μπορεί να κουράσει ή να πιέσει ιδιαίτερα ορισμένους/ες.

Χρονικά διαστήματα μέσα στο 2023 με εύνοια για τους Αιγόκερους: 

1/1-27/1 – εύνοια στα έσοδα, βελτίωση στην αίσθηση της αυτοεκτίμησης, περισσότερες απολαύσεις
27/1-20/2 –  εύνοια στην επικοινωνία, στην εκπαίδευση, στις μετακινήσεις, στο εμπόριο, στις δημόσιες σχέσεις, στις συμπτώσεις, στις προτάσεις, στις συμφωνίες. Πιθανή ενασχόληση με αγορά / πώληση μεταφορικού μέσου. Βελτίωση σχέσεων με τον περίγυρο.
17/3-11/4 – εύνοια στον έρωτα, στα παιδιά, στις τέχνες, στις επιχειρήσεις, στην αναψυχή, στην αυτοέκφραση, στη γενικότερη δημιουργικότητα
7/5-5/6 – εύνοια σε σχέσεις / στο γάμο, στις συνεργασίες, σε συμφωνίες
5/6-9/10 – εύνοια σε κοινά οικονομικά, κληρονομικά, στη διαχείριση χρεών / δανείων
9/10-8/11 – εύνοια σε ταξίδια, συμφωνίες, ρυθμίσεις, νομικές υποθέσεις, συγγραφή, επαφή με μεγάλες εταιρίες, σπουδές, τεκνοποίηση, έρωτες με διαφορά ηλικίας / κουλτούρας / από απόσταση
5-29/12 – εύνοια μέσα από την κοινωνικότητα, τις φιλίες, αλλά και ευκαιρίες πάσης φύσεως σε συλλογικούς χώρους

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2023

Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου διαφαίνονται παραγωγικές εξελίξεις μέσα από την επικοινωνία, τη μαθησιακή διαδικασία, τις συναντήσεις, τις μετακινήσεις, το εμπόριο, τη δημιουργική υπερένταση. Υπάρχει ιδιαίτερη εύνοια στη διαχείριση ζητημάτων με ανθρώπους του περίγυρου και στην επίλυση παλαιών παρεξηγήσεων με εξεύρεση αμοιβαίως αποδεκτών λύσεων στα προβλήματα.
Από το Μάιο και για όλο το β’ εξάμηνο της χρονιάς η εύνοια αφορά σε θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Υπάρχει πιθανότητα για διεύρυνση της οικογένειας, φιλοξενία αγαπημένων ανθρώπων, αλλά και αίσθηση ψυχικής εξισορρόπησης.
Έννοιες όπως ξεκαθάρισμα / αναδιοργάνωση / προγραμματισμός / υπευθυνότητα μπορούν να ιδωθούν ως χαρακτηριστικά εκφραζόμενα από τον εαυτό σε κάθε έκφανση δραστηριότητας έως το Μάρτιο μήνα. Στη συνέχεια η οργάνωση και ο ρεαλισμός απαντούν στις απαιτήσεις εκ των συνθηκών τόσο για τη διαχείριση του χρήματος, όσο και για την επανεξέταση των προτεραιοτήτων της ζωής. Για τους Υδροχόους φαίνεται πως θα γίνει μια γενικότερη επαναξιολόγηση των θεμάτων της ζωής τους.
Αναπάντεχα περιστατικά / ανατροπές / αλλαγές / αναστάτωση είναι πιθανά στην οικογένεια είτε στο χώρο (σπίτι / επαγγελματική έδρα). Αλλαγή χώρου ή απομάκρυνση κάποιων ατόμων από το χώρο, καθώς επίσης αλλαγές στην ακίνητη περιουσία είναι κάποιες προτάσεις που επίσης μπορεί να σκεφτεί κανείς ως ενδεχόμενες ερμηνείες των συμβόλων.
Έσοδα από πηγές που δεν είναι ευρέως γνωστές για κάποιους είναι πιθανά ή κάποιες ανασφάλειες σε οικονομικό ή / και ψυχολογικό γενικότερα επίπεδο για άλλους από το ζώδιο του Υδροχόου ή με ωροσκόπο στον Υδροχόο.
Κάποιοι της 20/1 αισθάνονται την εισαγωγή τους σε μια τελείως διαφορετική φάση ζωής.

Προσοχή προτείνω όσον αφορά στο ρίσκο κ στην επιπολαιότητα από το Μάιο και μετά για τους γεννημένους έως και τις 4/2.
Μέχρι και το Μάρτιο θα παρατηρηθούν διλήμματα / πιέσεις /ξεκαθαρίσματα / προβλήματα σε κάποιον τομέα δράσης κυρίως για Υδροχόους γεννημένους μετά τις 10/2.
Πιθανές είναι μέσα στη χρονιά οι αλλαγές / ανατροπές / τα έκτακτα περιστατικά που έχω ήδη αναφέρει κυρίως όμως για ορισμένους με γέννηση από τις 3/2 έως και τις 12/2.
Προσοχή θα συστήσω και στην εξιδανίκευση ή στη διάψευση, καθώς επίσης και διαχείριση της τάσης για εμπλοκή με καταστάσεις ασθενικότητας / ρευστότητας / παρασκηνίου, όπως και διαχείριση της όποιας τυχόν αίσθησης ανασφάλειας / αβεβαιότητας που ενίοτε αφορούν κυρίως ορισμένους με γέννηση από τις 27/1 έως και την 1/2.

Χρονικά διαστήματα μέσα στο 2023 με εύνοια για τους Υδροχόους: 

Ιανουάριος – εύνοια εφ’ όλης της ύλης. Φροντίδα – περιποίηση εξωτερικής εμφάνισης, γοητεία, συμπάθειες, χαρά από σχέσεις / συνεργασίες
27/1-20/2 – εύνοια στα έσοδα, περισσότερες απολαύσεις, ενισχυμένη αυτοεκτίμηση
20/2-17/3 – εύνοια στο εμπόριο, στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στην εκπαίδευση, στη διαπραγμάτευση, στις δημόσιες σχέσεις, στις συμφωνίες. Βελτίωση σχέσεων με τον περίγυρο. Πιθανή ενασχόληση με αγορά / πώληση μεταφορικού μέσου
11/4-7/5 – έρωτας, παιδιά, τέχνες, επιχειρήσεις, αναψυχή, αυτοέκφραση, δημιουργικότητα ευνοούνται
5/6-9/10 – εύνοια σε σχέσεις / γάμο / συνεργασίες, νομικές υποθέσεις / συμφωνίες
9/10-8/11 – εύνοια σε κοινά οικονομικά, κληρονομικά, διαχείριση χρεών, έσοδα συντρόφου
8/11-5/12 – εύνοια σε ταξίδια, συμφωνίες, ρυθμίσεις, νομικές υποθέσεις, συγγραφή, επαφή με μεγάλες εταιρίες, σπουδές, τεκνοποίηση, έρωτες με διαφορά ηλικίας / κουλτούρας κ αποστάσεις

ΙΧΘΥΕΣ 2023

Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου παρατηρείται μια αυξητική τάση στα έσοδα, αλλά και στα επίπεδα απόλαυσης και αυτοεκτίμησης των Ιχθύων. Στη συνέχεια και για το β’ εξάμηνο της χρονιάς υπάρχουν παραγωγικές εξελίξεις μέσα από την επικοινωνία, τη μαθησιακή διαδικασία, τις συναντήσεις, τις μετακινήσεις, το εμπόριο, τη δημιουργική υπερένταση. Παράλληλα, παρατηρείται εύνοια στην επίλυση ζητημάτων με τον περίγυρο, εύνοια σε συμφωνίες, αλλά και τάση για επίλυση παλαιών παρεξηγήσεων.
Έως το Μάρτιο πιθανώς ακόμα ταλαιπωρούν κάποιοι φόβοι είτε κάποιες φοβίες και αρνητικές σκέψεις, ίσως υπάρχει ένα ψυχικό βάρος λόγω επαγγελματικών / οικογενειακών υποχρεώσεων είτε λόγω προβλημάτων που χρονίζουν είτε λόγω ενός θέματος με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ή με άτομο κύρους / εξουσίας.
Από τα μέσα Μαρτίου έως το τέλος της χρονιάς έννοιες όπως το ξεκαθάρισμα / η αναδιοργάνωση /ο προγραμματισμός /η υπευθυνότητα μπορούν να ιδωθούν ως χαρακτηριστικά εκφραζόμενα από τον εαυτό σε κάθε έκφανση δραστηριότητας. Ενίοτε υπάρχει η αίσθηση πίεσης και πιο έντονων προβλημάτων, κάτι που αφορά κυρίως τους Ιχθύς του Φεβρουαρίου, πολλοί εκ των οποίων, ωστόσο, θα βρουν λύσεις και θα τακτοποιήσουν τις υποθέσεις που τους απασχολούν μέσα στη χρονιά.
Αλλαγή γειτονιάς / προβλήματα στη γειτονιά ή με τον περίγυρο και τους συγγενείς ή με το μεταφορικό μέσον, όπως και αλλαγή μεταφορικού μέσου αποτελούν πιθανά σενάρια για ορισμένους. Δεν αποκλείεται να παρατηρηθεί περισσότερο άγχος σε κάποιες εποχές. καθώς παρουσιάζονται έκτακτα θέματα που αποδιοργανώνουν.

Παράλληλα, ωστόσο, κάποιες ευκαιρίες ανοίγουν δρόμους στους γεννημένους από τις 4/3 έως και τις 13/3 και τους κάνουν να χαμογελούν εκ νέου.
Η φαντασία, η διαίσθηση, η ενσυναίσθηση, η διάθεση προσφοράς, αλλά και μια αίσθηση ματαίωσης / νοσταλγίας συνοδεύουν την εμπειρία των Ιχθύων. Ενίοτε τονίζεται η αίσθηση ρευστότητας, αβεβαιότητας, διλημμάτων, ενώ παράλληλα γίνεται πιο πιθανή και η  εμπλοκή σε καταστάσεις παρασκηνίου ή σε καταστάσεις που θυμίζουν ασθενικότητα. Προσοχή θα πρέπει να υπάρξει στις έννοιες της εξιδανίκευσης και της διάψευσης. Τα δύσκολα που αναφέρω στην παράγραφο αυτή απασχολούν κυρίως  τους γεννημένους από τις 12/3 έως και τις 17/3.
Για τους γεννημένους μετά τις 16/3 η εποχή μπορεί να δώσει μια ευκαιρία να διαμορφώσουν ένα τελείως διαφορετικό και άκρως δημιουργικό μονοπάτι όσον αφορά στους στόχους, αλλά και στον κοινωνικό κύκλο, στις φιλίες και στις πάσης φύσεως επιλογές της ζωής τους.
Σημαντικές αλλαγές φαίνεται να διαδραματίζονται για τους Ιχθύς της 2-3-4-5/3, ενίοτε με κάποια δυσκολία ή πίεση / με μια αίσθηση αγωνίας ή ενός αγώνα στις διαδικασίες.

Χρονικά διαστήματα μέσα στο 2023 με εύνοια για τους Ιχθύς: 

27/1-20/2 – εύνοια εφ’ όλης της ύλης. Φροντίδα – περιποίηση εξωτερικής εμφάνισης, γοητεία, συμπάθειες, χαρά από σχέσεις / συνεργασίες
20/2-17/3 – εύνοια στα έσοδα, περισσότερες απολαύσεις, ενίσχυση της αυτοεκτίμησης
17/3-11/4 – επικοινωνία, εκπαίδευση, μετακινήσεις, εμπόριο, δημόσιες σχέσεις, συμπτώσεις, προτάσεις, συμφωνίες, αγορά / πώληση μεταφορικού μέσου, βελτίωση σχέσεων με τον περίγυρο είναι έννοιες που ευνοούνται
7/5-5/6 – εύνοια σε έρωτα, παιδιά, τέχνες, επιχειρήσεις, αναψυχή, αυτοέκφραση, δημιουργικότητα
9/10-8/11 – εύνοια σε σχέσεις / γάμο, συνεργασίες, συμφωνίες
8/11-5/12 – εύνοια σε διαχείριση χρεών / δανείων, έσοδα συντρόφου, κληρονομικά
5-29/12 – εύνοια σε ταξίδια, συμφωνίες, ρυθμίσεις, νομικές υποθέσεις, συγγραφή, επαφή με μεγάλες εταιρίες, σπουδές, τεκνοποίηση, έρωτες με διαφορά ηλικίας / κουλτούρας κ αποστάσεις

 

Προηγούμενο άρθροΟ Νοέμβριος 2022 αστρολογικά- γενική “γεύση”
Επόμενο άρθροΚρόνος στους Ιχθύς- Ευκαιρίες. Πότε, για ποιους και πώς;
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.