(γράφει η Marie-Denise) 

Ε, μετά το αμέσως προηγούμενο (άρθρο), να σε γλυκάνω λίγο (λέω).

΄Η αλλιώς: “να σε κάψω Γιάννη μου, να σε αλείψω λάδι”…

15/10/2019 και 21/10/2019. Διαδοχικά τρίγωνα Ερμή και Αφροδίτης από το Σκορπιό προς τον Ποσειδώνα των Ιχθύων (στη διέλευση).

Καλό; Ε, ναι. Καλό.

Ποιους και ποιες αφορά, ωστόσο, τούτο εδώ: δες αν έχεις Ήλιο (ζώδιο) ή Σελήνη ή πλανήτη / σημείο στο προσωπικό σου ωροσκόπιο γύρω στις 16 μοίρες ζωδίου νερού / γης (Καρκίνου, Σκορπιού, Ιχθύων, Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερω).

Αν η απάντηση είναι “ναι, έχω κάτι σε αυτές τις μοίρες του ζωδιακού” τότε υπολόγισε ότι παίζει να:

  • έχεις εμπνεύσεις, οράματα, όνειρα, διαισθήσεις που κάτι θέλουν να σου πουν το οποίο και δεν πρέπει να αγνοήσεις
  • βιώσεις έντονη ενσυναίσθηση
  • έχεις έντονες στιγμές καλλιτεχνικής / άλλης δημιουργικής έκφρασης
  • βιώσεις εμπειρίες ρομαντισμού
  • νιώσεις την ανάγκη να κατανοήσεις, να συμπαθήσεις, να προσφέρεις
  • τα βρεις με κόσμο και κοσμάκη που τα είχες σπάσει και μάλιστα χοντρά
  • έλθεις κοντά με κάποιον / α (ερωτικώς εννοώ), αλλά μ’ ένα πάθος που προσωρινά μοιάζει πλατωνικό ή παρασκηνιακό

Υγ.1. Δεν τελειώσαμε…σου έχω κι άλλα για τον Οκτώβριο (δεν αποκαλύπτω αν θες ή αν δεν θες να διαβάσεις αυτά τα άλλα, όμως).

Υγ.2. Κάνουμε και χιούμορ ή τουλάχιστον το προσπαθούμε, έστω κι αποτυχημένα ενίοτε. Δέξου το, είναι ένας τρόπος να ξορκίζουμε το “κακό το μάτι” (του πλανήτη):

Με την αγάπη μου,

Marie-Denise

Προηγούμενο άρθροΜπλοκάρισμα (όταν ο Ερμής είδε τον Κρόνο και φοβήθηκε)
Επόμενο άρθροΑφροδίτη του Έρωτα και του Αντέρωτα
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here