(γράφει η M.D.)

Η εβδομάδα που ακολουθεί (28/3-3/4/2022) “καλωσορίζει” τον Απρίλιο του 2022 με μια νέα σελήνη στο ζώδιο του Κριού (την Παρασκευή, 1/4/2022). 

Όσον αφορά στη νέα σελήνη θα εστιάσω στο ότι δείχνει ευκαιρίες δυναμικών νέων ξεκινημάτων σε πολλούς / ές από τα παρορμητικά, αλλά και τα σταθερά ζώδια, ακόμα κι αν παράλληλα στην πορεία αποδειχθεί πως πολλά σχέδια προϋποθέτουν προσπάθεια, οργάνωση, επιμονή και υπομονή στο δρόμο προς την υλοποίησή τους. Στην κατηγορία αυτής της παραγράφου εντάσσω τους γεννημένους και τις γεννημένες πολύ κοντά στις ακόλουθες ημερομηνίες: 1/4, 3/7, 4/10, 1/1, 16/5, 18/8, 18/11, 15/2. 

Η ίδια νέα σελήνη παρουσιάζεται σαν ένα θετικό μήνυμα που σε κάτι προάγει τη ζωή των Τοξοτών της 3/12, αλλά και των Λεόντων της 3/8. Βεβαίως, οι Δίδυμοι της 1/6, όπως και οι Υδροχόοι της 31/1 έχουν τώρα έναν τρόπο να ελιχθούν καταλλήλως και να βρουν μια λύση ή έναν δρόμο που τους εκφράζει.

Ο έρωτας, όπως και το πάθος χτυπούν ενδεχομένως απότομα κι άξαφνα την πόρτα ορισμένων εκπροσώπων του ζωδιακού που γεννήθηκαν πολύ κοντά στις παρακάτω ημερομηνίες: 25/3, 26/6, 27/9, 26/12, 9/5, 11/8, 11/11, 8/2, 2/5, 4/8, 4/11, 1/2, 17/6, 17/3, 19/9, 19/12. Η ίδια κατηγορία πιθανώς έχει λόγους να προσέξει αρκετά και τα μη αναμενόμενα έξοδα ή / και τις απερίσκεπτες οικονομικές κινήσεις, καθώς επίσης μια συναισθηματική ένταση που, αν εκφραστεί εκρηκτικά, θα μπορούσε να επιφέρει προβλήματα / ρήξεις. 

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η εβδομάδα αβαντάρει σε μεγάλο βαθμό τους πύρινους και τους αέρινους του α’ δεκαημέρου- πιο συγκεκριμένα με γέννηση έως και τις 3/4, έως και τις 5/8, έως και τις 5/12, έως και τις 3/6, έως και τις 6/10, έως και τις 2/2- , τουλάχιστον όσον αφορά σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, επιμόρφωσης και εμπορίου. 

Η Αφροδίτη ζεσταίνει τις στιγμές με αφορμές που σημαίνουν ίσως μεγαλύτερη κοινωνικότητα, αλλά και μια αίσθηση ικανοποίησης συναισθηματικά / ηθικά / οικονομικά, αν μη τι άλλο σε πολλούς / ές από το γ’ δεκαήμερο των Διδύμων και του Ζυγού. Οι Υδροχόοι και οι Λέοντες του γ’ δεκαημέρου μπορούν να υπολογίζουν σε κάποια χαρά, άλλοι/ες μεγαλύτερη, άλλοι/ες πιο μετρημένη, λόγω της παράλληλης διέλευσης του Κρόνου.

Αρκετά δυναμικοί/ ές, αποφασισμένοι/ες, μαχητικοί/ ές και εύστοχοι/ες παρουσιάζονται αυτήν την εποχή και οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί του β’ δεκαημέρου. Οι Υδροχόοι, αλλά και οι Ταύροι του β’ δεκαημέρου έχουν τη δυνατότητα να δράσουν εποικοδομητικά, αρκεί να αποφύγουν την επιθετικότητα, τη βιασύνη, αλλά και την αλαζονική στάση. 

Προβλήματα / εντάσεις / αλλαγές προκαλούν ενίοτε τους Λέοντες και τους Σκορπιούς του β’ δεκαημέρου, οι οποίοι/ ες καλούνται να επιδείξουν υπομονή και προσαρμοστικότητα.

Προηγούμενο άρθροΕβδομάδα πανσελήνου του Μαρτίου 2022
Επόμενο άρθροΠανσέληνος και β’ δεκαπενθήμερο Απριλίου 2022: αστρολογική θεώρηση
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.