(γράφει η M.D.) 

Φθάσαμε πολύ κοντά στη Μεγάλη Εβδομάδα του 2022.

Ας δούμε τα αστρολογικά θέματα των ημερών που ακολουθούν ξεκινώντας από την πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 16/4/2022 και ώρα Ελλάδος 21:56, στην 27η μοίρα του Ζυγού. Ένα φεγγάρι πλημμυρισμένο από φόρτιση, ίσως κάποια σύγχυση, αλλά και βιασύνη. Ένα φεγγάρι γεμάτο πάθος, έρωτα, παρόρμηση ή / και επιθετικότητα.

Η πανσέληνος δείχνει ενδεχομένως μεγάλες εντάσεις με θετικό ή δύσκολο αντίκτυπο, αναλόγως των συντεταγμένων ενός ατομικού ωροσκοπίου, εφόσον υπάρχουν πλανήτες / σημεία στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη πολύ κοντά στην 27η μοίρα του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω ή πολύ κοντά στην 12η μοίρα των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη, των Ιχθύων. Συζητούμε, σαφώς, και για τους εκπροσώπους του ζωδιακού με γέννηση πολύ κοντά στις 17/4, 17/1, 19/7, 20/10, 2/6, 2/3, 4/9, 4/12. 

Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι και ορισμένες μπορούν να περιμένουν θετική, αρμονική έκβαση σε σημαντικές υποθέσεις. Εδώ συγκαταλέγονται όσοι/ες έχουν πλανήτες / σημεία στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη πολύ κοντά στην 27η μοίρα των Διδύμων, του Τοξότη, του Υδροχόου ή του Λέοντα, καθώς και όσοι/ες είναι γεννημένοι/ες πολύ κοντά στις 17/6, 19/12, 16/2, 19/8. 

Αφροδίτη κι Ερμής “μπλέκονται γλυκά” σε έναν “χορό” με τον Ουρανό της διέλευσης δίνοντας μια υπόσχεση χαράς (ως σύμπτωση / είδηση / συνάντηση/ συμφωνία / επικοινωνία) σε πολλούς /ές με γέννηση πολύ κοντά στις 3/5, 5/9, 3/1, 5/7, 5/11, 3/3, μια τάση που κορυφώνεται το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων , 17/4/2022. Η θετική δυναμική αφορά, βεβαίως, κι όσους/ες τυχόν έχουν στον ατομικό αστρολογικό χάρτη πλανήτες / σημεία πολύ κοντά στην 13η μοίρα των ζωδίων της γης ή του νερού.

Δυο θα μπορούσαν να είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των δυο εβδομάδων που ακολουθούν (δηλαδή των ημερών από τις 18/4 έως και τις 30/4/2022): η διευκόλυνση σε πολλαπλά επίπεδα για τους γήινους και τους υδάτινους του β’ και γ’ δεκαημέρου, αλλά και η επίσπευση ορισμένων εξελίξεων για τους γήινους και τους υδάτινους του α’ δεκαημέρου. Αν το θέταμε διαφορετικά, θα μπορούσαμε να εικάσουμε πως οι εκπρόσωποι της γης και του νερού έχουν λόγους να προσβλέπουν σε κάποια θετική εξέλιξη ή – αν μη τι άλλο- σε καρποφόρα εγχειρήματα. Σαφώς, με τον Ερμή στον Ταύρο και την Αφροδίτη στους Ιχθύς θα περιμέναμε πως τα ταξιδάκια αναψυχής, αλλά και η κοινωνικότητα για τις γιορτινές ημέρες ταιριάζουν περισσότερο στους Ιχθύς, στους Παρθένους, αλλά και στους Αιγόκερους και στους Καρκίνους (από ζώδιο ή ωροσκόπο). Οι Σκορπιοί και οι Ταύροι, επίσης, έχουν λόγους να προσβλέπουν σε όμορφες στιγμές και στην επαφή με φιλικά πρόσωπα.

Κάτι “πολύ καλό και δυνατό” φαίνεται να προετοιμάζεται για “να δώσει φτερά” ανανέωσης / ανακούφισης σε ορισμένους/ες με γέννηση πολύ κοντά στις 18/5, 20/9, 18/1, 20/7, 20/11, 18/3 ή σε κάποιους/ες με πλανήτες / σημεία στο ατομικό ωροσκόπιο πολύ κοντά στην 28η μοίρα των γήινων και των υδάτινων ζωδίων. Τα πρώτα “μηνύματα” αυτής της δυναμικής θα πρέπει να έχουν λογικά δοθεί έως τις 29/4/2022.

Ο Κρόνος συμβολικά “φρενάρει”, πιέζει, κουράζει με προβλήματα / όρους / όρια τους γεννημένους και τις γεννημένες πολύ κοντά στις 13/5, 15/8, 15/11, 12/2, 29/3, 30/6, 1/10, 30/12.

Η επερχόμενη έκλειψη (της 30/4/2022)– η οποία θα αναλυθεί σε επόμενο άρθρο μου- έρχεται να δείξει συμβολικά την έναρξη μιας νέας εποχής σε πολύ κόσμο με γέννηση πολύ κοντά στις 2/7, 2/11, 1/3, 30/4, 2/9, 1/1. Η ίδια έκλειψη “προκαλεί” τους Λέοντες της 2/8, τους Υδροχόους της 30/1, αλλά και τους μεταβλητούς της 15/6, 17/9, 17/12, 15/3 κλείνοντας πιθανώς απότομα και με ιδιάζουσα σύγχυση κάποια κεφάλαια – για να ανοίξει φυσικά καινούργια, ακόμα και μετά από μια δύστροπη καμπή.

Ευχές για καλή Ανάσταση και ένα Πάσχα γεμάτο αγάπη μέσα σας και γύρω σας, φίλες και φίλοι.

Προηγούμενο άρθροΗ εβδομάδα με τη νέα σελήνη του Απριλίου 2022
Επόμενο άρθροΈκλειψη στις 30 Απριλίου 2022
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.