(γράφει η M.D.)

Περίεργη, νευρική, θαμπή αίσθηση. Κάποιοι σαστίζουν, θαρρείς. Σαν κάτι να τελειώνει μυστηριωδώς, εν μέσω τρικυμίας. Σαν κάτι άλλο, παράλληλα, να αρχίζει – υπό συνθήκες ακαθόριστης πίεσης και συνάμα μιας ανεξήγητης αισιοδοξίας…

Η ένταση είναι διάχυτη, το πρόβλημα κάπου πρέπει να “ξεσπάσει”, να δείξει τη δυναμική και την απαίτησή του. Το ξεκαθάρισμα είτε η φόρτιση είναι πιο έντονα για τους Λέοντες και τους Υδροχόους , αλλά και για τους Διδύμους ή τους Τοξότες, εφόσον η γέννηση βρίσκεται κάπου πολύ κοντά στις 2/8, στις 30/1, στις 15/6 ή στις 17/12.

Φυσικά, κάτι αλλάζει “με φόρα” και για πολλούς Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους και Ιχθύς με γέννηση πολύ κοντά στις 30/4, στις 2/11, στις 17/9 και στις 15/3, μόνο που σε τούτη την “ομάδα” υπάρχουν (αστρολογικοί) δείκτες που φανερώνουν την ίδια τη διάθεση των υποκειμένων είτε τις διεξόδους που υφίστανται, ώστε οι εξελίξεις να φαντάζουν πιο ομαλές, πιο “διαχειρίσιμες”.

Τα νέα είναι πιο θετικά, πιο ελπιδοφόρα για πολλούς Παρθένους, Ιχθύς, Αιγόκερους και Καρκίνους που γεννήθηκαν πολύ κοντά στις 2/9, στην 1/3, στις 31/12 και στις 2/7. Μια νέα σελίδα με διαφορετικό χρώμα, νέο πνεύμα, άλλη “νότα” ή “συχνότητα”.

Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, οι τέχνες, αλλά και η αίσθηση χαράς / ελευθερίας στη ζωή αποτελούν θέματα που έρχονται στην επιφάνεια για πολλούς/ ές με ωροσκόπο στον  Αιγόκερω. Ο ωροσκόπος στον Καρκίνο μάλλον εστιάζει κυρίως στις φιλίες, στους στόχους, στην κοινωνικότητα, στη συμμετοχή σε συλλόγους, αλλά και σε ανανεωτικά εγχειρήματα προσπαθώντας ενδεχομένως, παράλληλα, να φέρει μια ισορροπία σε κάποιο οικονομικό ζήτημα.

Τα ταξίδια, οι νομικές υποθέσεις, οι σπουδές, μια προαγωγή, αλλά και η αίσθηση υιοθέτησης μιας νέας κοσμοθεωρίας / φιλοσοφίας είτε ακόμα και η τεκνοποίηση είναι κάποια από τα ζητήματα που θυμίζει η έκλειψη για κάποιους/ες με ωροσκόπο στην Παρθένο. Από την άλλη πλευρά, ο ωροσκόπος στους Ιχθύς μάλλον βρίσκεται σε μια φάση άγχους, τρεξίματος, ειδήσεων, επαφών, αλλά και συμπτώσεων που τον προλαβαίνουν. Προτάσεις  πάσης φύσεως είναι πιθανές, την ίδια εποχή όπου θα μπορούσαν να απασχολήσουν ζητήματα με τα αδέλφια, τα ξαδέλφια, τους γείτονες ή το μεταφορικό μέσον.

Κομβικές εξελίξεις σε βασικές δομές ζωής (καριέρα / γάμος / οικογένεια / σπίτι – ακίνητο / σημαντικές επιλογές του ατόμου / φυσική κατάσταση) θα μπορούσε να “αγγίζει” σε έναν βαθμό συμβολικά το φαινόμενο της έκλειψης για πολύ κόσμο με ωροσκόπο στον Ταύρο, στο Λέοντα, στο Σκορπιό, αλλά και στον Υδροχόο.

Οικονομικά ζητήματα, αλλά και αφορμές ενασχόλησης με τις προτεραιότητες, τις αξίες ζωής, το κατά πόσον κανείς αισθάνεται ασφαλής / ανασφαλής στην πορεία των πραγμάτων εγείρει (ως συμβολικό φαινόμενο) η ηλιακή αυτή έκλειψη για ορισμένους/ες με ωροσκόπο στον Κριό ή στο Ζυγό. Για κάποιους το μενού εμπεριέχει μια νέα εποχή στα επαγγελματικά – οικονομικά, ενώ για άλλους πλησιάζουν ξεκαθαρίσματα που σχετίζονται με κληρονομικές υποθέσεις.

Τέλος, ο ωροσκόπος στους Διδύμους φαίνεται να διάγει μια περίεργα αγχογόνο εποχή με ανασφάλεια / αβεβαιότητα, η οποία, βεβαίως, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα καρποφόρο μεταβατικό / προπαρασκευαστικό στάδιο, εφόσον επιλεγεί η αντίστοιχη στάση / νοοτροπία απέναντι στις καταστάσεις. Απέναντι, ο ωροσκόπος στον Τοξότη πιθανότατα ασχολείται με ανάγκες των καιρών προσπαθώντας να θέσει το πρόγραμμα (στα επαγγελματικά / στα προσωπικά θέματα) σε μια καινούργια τάξη και να εξυπηρετήσει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και όποιον τυχόν μπορεί να φροντίσει τριγύρω.

Τέλος εποχής. 

Φοράμε τα καινούργια μας παπούτσια. Και πάμε για το Μάιο του 2022.

 

 

Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος και β’ δεκαπενθήμερο Απριλίου 2022: αστρολογική θεώρηση
Επόμενο άρθροΑστρολογικά σημεία για τον Ιούλιο 2022
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.