(γράφει η M.D.)

Ο Ιούλιος 2022 μπορεί να κριθεί σε έναν βαθμό δύσκολος / έντονος, τόσο στις πρώτες ημέρες, όσο και προς το κλείσιμό του.

Θέματα οικονομικά, ζητήματα με τον ηλεκτρισμό, με τις ηλεκτρονικές πληρωμές, με το διαδίκτυο, αλλά και με τις οικονομικές συνεργασίες / συναλλαγές, καθώς επίσης συνδεόμενα με τη διατροφή – άμεσα / έμμεσα- καλούν σε εγρήγορση. Παράλληλα, υπάρχουν στιγμές όπου αξίζει κανείς να επαγρυπνεί όσον αφορά σε θαλάσσιες / αεροπορικές μετακινήσεις, αλλά και πυρκαγιές. Φυσικά φαινόμενα θα μπορούσαν να ταρακουνήσουν- δεν συζητώ αποκλειστικά για τη δική μας χώρα, αλλά γενικότερα στον πλανήτη-, πολύ περισσότερο όσο προχωρούμε προς το τέλος του Ιουλίου και τις αρχές Αυγούστου 2022. Ας μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι του 2022 είναι μια εποχή όπου συστήνουμε μέριμνα και αποφυγή παραλείψεων / πλημμελούς διαχείρισης όσον αφορά σε θέματα φυσικής κατάστασης, πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν ήδη ενδείξεις κάποιου “ζητήματος” και φυσικά συναφείς οδηγίες από τους ειδικούς ιατρούς τους οποίους οφείλουμε να συμβουλευόμαστε τακτικά και σταθερά.

Αυτό που τελικά μάλλον διακυβεύεται είναι η “ασφάλεια”. Είμαστε ασφαλείς και σε τι συνίσταται αυτή η φράση, στ’ αλήθεια; 

Ας δούμε πιο αναλυτικά τα σημάδια μέσα από τις πλανητικές διελεύσεις:

πρωτίστως θα αναφερθώ στη διέλευση του Ουρανού από τον Ταύρο, έναν δείκτη ο οποίος θα μπορούσε να δείξει ανατροπές, εκρηκτικές καταστάσεις, “επεμβατικές καταστάσεις”, ξεκαθαρίσματα, ρήξεις,  αλλά και ζημιογόνα, ξαφνικά περιστατικά, κυρίως για όσους/ες έχουν γεννηθεί πολύ κοντά στις 8/5, 10/8, 10/11, 7/2, 24/3, 25/6, 26/9, 25/12. Για τους εκπροσώπους του ζωδιακού με αυτές τις ημερομηνίες γεννήσεως θα πρότεινα στωική, μετρημένη, προσεκτική διαχείριση εφ’ όλης της ύλης κυρίως στις 6 Ιουλίου, στις 20 Ιουλίου, στις 28 Ιουλίου, αλλά και στις 31 Ιουλίου 2022 (χωρίς να αποκλείω, βεβαίως, τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου 2022).

Η “πολεμική” / επιθετική / έντονη / ελεγκτική / επεμβατική / διαβρωτική / εμμονική / αρνητικά ανταγωνιστική φύση που ενίοτε εκφράζει συμβολικά / νοηματικά ο Πλούτωνας ίσως γίνει πραγματικά ενοχλητική αυτό το μήνα- στις τρεις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, αλλά και στις 18-19-20/7/2022, κάτι που πιθανότατα θα γίνει πιο αισθητό ως δυναμική με κάποιες εξελίξεις στη ζωή των γεννημένων στα παρορμητικά και στα μεταβλητά ζώδια και συγκεκριμένα στις παρακάτω ημερομηνίες (γεννήσεως): 17/4, 17/1, 19/7, 20/10, 2/6, 4/9, 4/12, 2/3.

Ο συνδυασμός της διέλευσης του Κρόνου με άλλες διελεύσεις καταδεικνύει όσο ποτέ ίσως την αναγκαιότητα για στωική, μετρημένη, πειθαρχημένη διαχείριση, με συντηρητικές κινήσεις, υπομονή, επιμονή, εργατικότητα, επιφύλαξη. Η κυκλοθυμία, αλλά και ο εκνευρισμός είτε τα διλήμματα φαίνονται φυσιολογικές εκφάνσεις ως ψυχολογικές διεργασίες αυτήν την εποχή, σε μια εποχή όπου η διπλωματία θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, ενώ η αίσθηση καθήκοντος θα υποβοηθήσει στις διαδικασίες σε κάθε επίπεδο. Σκέψεις / αποφάσεις / διαδικασίες / διλήμματα ως προς αλλαγή τόπου έδρας / κατοικίας, αλλαγή εργασίας / συνεργατών αποτελούν ενδεχόμενες εκφάνσεις των διελεύσεων της εποχής. Αίσθηση εσωτερικής έντασης, εκνευρισμού και δυσαρέσκειας, αλλά και ενοχλητικά περιστατικά είναι επίσης μέσα στο πλαίσιο της ερμηνείας που μπορούμε να δώσουμε. Όσα περιγράφονται σε αυτήν την παράγραφο αφορούν κυρίως τους γεννημένους και τις γεννημένες στα εξής χρονικά διαστήματα: 12-14/5, 14-16/8, 14-16/11, 11-13/2, 27-30/3, 28/6-1/7, 30/9-2/10, 28-31/12. Οι ημερομηνίες εντός του Ιουλίου 2022 όπου γίνεται πιο αισθητή η ενόχληση / κυκλοθυμία / υπερένταση σχετικά με τα παραπάνω είναι οι ακόλουθες: 9/7/2022, 25/7/2022, 31/7/2022.

Παράλληλα, δεν θα λείψουν τα δύσκολα ενός Ποσειδώνα ο οποίος δείχνει τις περίεργες διαθέσεις του ήδη από τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου 2022, κάτι που θυμίζει σύγχυση, εξιδανίκευση- εξαπάτηση – αυταπάτες και συνακόλουθες απογοητεύσεις, αίσθηση αβεβαιότητας, παρασκηνίου, ρευστότητα, ανασφάλειες, ασθενικότητα, αλλά και πάσης φύσεως προβλήματα κυρίως για όσους/ες έχουν γεννηθεί πολύ κοντά στις 15/6, 17/9, 17/12, 15/3, 30/4, 30/1, 2/8, 2/11. Οι ενοχλήσεις εν προκειμένω θα μπορούσαν να γίνουν εντονότερες στις 2-3/7/2022, στις 14/7/2022, στις 20/7/2022, αλλά και στις 24/7/2022.

Υπάρχουν άνθρωποι που θα βιώσουν χαρά, ευκαιρίες, διασκέδαση, ανανέωση, θετικά συναισθήματα; μα φυσικά υπάρχουν! πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν, γιατί αυτή είναι η ζωή! για το μήνα Ιούλιο 2022 οι έννοιες της τύχης, της χαράς, των ευκαιριών και των διεξόδων αφορούν κυρίως όσους/ες έχουν γεννηθεί στις 30-31/7, 29-30/11, 27-28/1, 29-30/5, κάτι που μάλλον φαντάζει πιο απτό στις 23/7/2022 και στις 31/7/2022.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η εσωτερική πίστη, το όραμα, ο ρομαντισμός, η τέχνη, το ανοιχτό βλέμμα στις ευκαιρίες, αλλά και η δημιουργικότητα / έμπνευση οδηγούν παραγωγικά πολλούς και πολλές με γέννηση πολύ κοντά στις 17/7, 15/1, 17/11, 15/5, κάτι που γίνεται πιο αξιοποιήσιμο στις 17-18/7/2022.

Η αλλαγή είναι μια έννοια που εμπεριέχει πολλάκις θετικό περιεχόμενο, εσωτερική ενδυνάμωση, ανανέωση, αλλά και αίσθηση ανεξαρτητοποίησης. Θετικές στο αποτέλεσμά τους, λοιπόν, διαφαίνονται κάποιες αλλαγές που επιλέγουν ή δέχονται εκ των πραγμάτων κάποιοι και κάποιες που έχουν γεννηθεί στις 9-10/9, 7-8/1, 7-8/3, 9-10/7. Βεβαίως, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο, βάσει προσωπικού αστρολογικού χάρτη, να υπάρχουν και ορισμένοι/ες με γέννηση στις 9-10/11 και στις 7-8/5, οι οποίοι θα βιώσουν έντονες αλλαγές / ανατροπές, μέσα από τις οποίες, ωστόσο, θα βγουν μακροπρόθεσμα κερδισμένοι/ες. Τονίζω εδώ, ότι για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που αναφέρω, ο ισχυρισμός έχει βάση αποκλειστικά και μόνον εφόσον στηρίζεται σε συγκεκριμένα στοιχεία του ατομικού ωροσκοπίου.

Τέλος, αξίζει μάλλον να σημειωθεί πως η εργατικότητα, η συνέπεια, η πρακτική οργάνωσης, αλλά και ο αυτοέλεγχος αποδίδουν, την ίδια εποχή όπου άτομα κύρους / εξουσίας ή γραφειοκρατικοί παράγοντες στηρίζουν στις διαδικασίες όσους/ες έχουν γεννηθεί στα ακόλουθα χρονικά διαστήματα: 12-14/6, 15-17/10, 14-16/12, 12-14/4. Για τους Διδύμους και τους Τοξότες αυτής της παραγράφου έχω ήδη γράψει παραπάνω συζητώντας για συγχύσεις και προβλήματα. Ωστόσο, φαίνεται πως κάπου υπάρχουν τρόποι διαχείρισης, αρκεί κανείς να έχει το βλέμμα στραμμένο σε μια ρεαλιστική βάση και διάθεση και να επιδεικνύει υπομονή σε στιγμές δύσκολες / απαιτητικές.

Εύχομαι σε όλες και σε όλους έναν αποδοτικό μήνα με τις ανάλογες αντοχές και με έναν χρυσό συνδυασμό αισιοδοξίας και ρεαλισμού! 

 

Προηγούμενο άρθροΈκλειψη στις 30 Απριλίου 2022
Επόμενο άρθροΝέα σελήνη του Σεπτεμβρίου 2022
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.