(γράφει η M.D.)

Ξημερώματα της 26/9/2022 πραγματοποιείται η νέα σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και συγκεκριμένα στην 3η μοίρα του εν λόγω ζωδίου.

Για τους Κριούς, κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 24/3, η νέα σελήνη αυτή προμηνύει εξελίξεις σε επίπεδο σχέσεων / συνεργασιών / συμφωνιών / ρυθμίσεων.

Για τους Καρκίνους, κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 25/6, η νέα σελήνη αυτή δείχνει εξελίξεις όσον αφορά σε θέματα οικογένειας / ακινήτων / επαγγελματικής έδρας, ενώ παράλληλα συμβολίζει κάποιες ψυχοσυναισθηματικές διαδικασίες ξεκαθαρισμάτων με το παρελθόν.

Για τους Ζυγούς, κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 26/9, η νέα σελήνη στο ζώδιό τους συμβολίζει μια νέα εποχή σε μια προσωπική υπόθεση που τους αφορά άμεσα. Διαφαίνονται  ανανέωση κι αλλαγές σε επίπεδο εμφάνισης είτε ξεκαθαρίσματα και νέες εμπειρίες σε μια δουλειά είτε στο ίδιο το περιβάλλον είτε στις σχέσεις /στο γάμο.

Για τους Αιγόκερους, κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 25/12, η νέα σελήνη δείχνει ότι πολλά παίζονται σε επίπεδο καριέρας είτε σημαντικών δομών είτε οικογένειας. Μάλλον τίθεται ένα ζήτημα “εγώ και ο κόσμος γύρω μου” ή “εγώ και πώς τοποθετούμαι σε αυτόν τον κόσμο”.

Για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς η αστρολογική συγκυρία που συζητούμε περισσότερο “φωτογραφίζει” όσα τείνουν να προχωρήσουν σε επίπεδο ρουτίνας, υποχρεώσεων, εκκρεμοτήτων, καθημερινών αναγκών και δουλειάς. Είναι μια νέα σελήνη που “θυμίζει” οτιδήποτε αγχώνει και πιθανά πρέπει να αλλάξει ή να τεθεί υπό έλεγχο. Είναι ο τρόπος δουλειάς ή ο τρόπος ζωής και το πρόγραμμα γενικότερα; είναι η φυσική κατάσταση που πιέζει στην προσπάθεια του οργανισμού να “φωνάξει” με κάποιον τρόπο “πρόσεξέ με περισσότερο”; είναι τα βάρη από ανθρώπους του περιβάλλοντος που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες υποστήριξης; σε κάθε περίπτωση, από τούτη την ομάδα φαίνεται να βιώνουν πιο έντονα αυτά που περιγράφονται οι γεννημένοι/ες κοντά στις 8/5 και κοντά στις 10/11.

Για τους Διδύμους και τους Τοξότες η νέα σελήνη στο Ζυγό φαντάζει ιδιαίτερα θετική ως προμήνυμα, ιδιαιτέρως δε για τους γεννημένους πολύ κοντά στις 24/5 και στις 25/11. Ανανέωση, γνωριμίες, επαναπροσεγγίσεις με ενδιαφέρον, νέοι στόχοι, καινούργια επαγγελματικά περιβάλλοντα αλλά και ιδέες, πολλές ιδέες. Αυτή είναι κυρίως η θεματολογία που παίρνει μπόνους στην περίπτωση των Τοξοτών. Τα παιδιά είτε ο έρωτας, όπως και η επιχειρηματικότητα, οι τέχνες ή ακόμα και η αναψυχή, αλλά και τα έσοδα από την αξιοποίηση ακινήτων, ως έννοιες, μπορούν, λόγω των εξελίξεων, να δώσουν πνοή ανακούφισης στους Διδύμους.

Για τους Λέοντες και τους Υδροχόους η νέα σελήνη στο Ζυγό φαντάζει θετική και ενδιαφέρουσα ως συμβολισμός, κυρίως εφόσον μιλάμε για τους γεννημένους κοντά στις 26/7 και κοντά στις 23/1. Για αυτήν την κατηγορία θα ανέμενε κανείς αισιοδοξία, νέα πλάνα υπό διερεύνηση, επικοινωνία, συζητήσεις, μετακινήσεις, ιδέες, προτάσεις, συναντήσεις, συμπτώσεις που κινητοποιούν επαγγελματικές ή συναισθηματικές πρωτοβουλίες, εξελίξεις με νομικές υποθέσεις ή εκδόσεις, δραστηριοποίηση σε θέματα συγγραφής ή διδασκαλίας ή σπουδών ή ακόμα και εμπορίου. Από την άλλη πλευρά, Λέοντες και Υδροχόοι της 10/8 και της 7/2, αντίστοιχα, βρίσκονται σε φάση ξεκαθαρισμάτων, ούτως ώστε να μπορέσουν να ξεδιαλύνουν θέματα οικονομικής φύσεως ή ακόμα και να θέσουν νέες προτεραιότητες, να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους και με τη ζωή τους εφ’ όλης της ύλης, σε μια χρονική φάση όπου υπάρχουν πιέσεις σημαντικές στην οικογένεια ή σε μια σχέση ή στο γάμο ή στην καριέρα ή απλά…μέσα τους λόγω ενός φόρτου ετών.

Τέλος, για Παρθένους και Ιχθύς η νέα σελήνη της 26/9/2022 “διεγείρει” συμβολικά ζητήματα οικονομικών, νέες ευκαιρίες δουλειάς, αλλά και τακτοποίησης εσόδων / εξόδων / χρεών / κληρονομικών υποθέσεων και μια γενικότερη ενασχόληση με τον προϋπολογισμό. Παράλληλα, δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων ζωδίων οι οποίοι θα μπουν σε μια διαδικασία εσωτερικών διεργασιών, ώστε να μπορέσουν να φθάσουν σε ένα καλύτερο σημείο ικανοποίησης και αίσθησης πληρότητας μέσα από το φάσμα των δραστηριοτήτων τους.

 

Προηγούμενο άρθροΑστρολογικά σημεία για τον Ιούλιο 2022
Επόμενο άρθροΆρης από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.