(γράφει η Μαρία Κωνσταντίνου)

Διανύουμε μία πολύ έντονη εβδομάδα. Στις 17/2 έχουμε την κορύφωση του τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανού, το θα λάβει χώρα 3 φορές μέσα σε αυτή την χρονιά: το Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και το Δεκέμβριο. Πιθανά θα δούμε εντάσεις, ξαφνικούς περιορισμούς, ανατροπές αλλά και κοινωνικές συγκρούσεις. Το ωροσκόπιο της Ελλάδας πλήττεται από αυτήν την όψη. Ενδεχομένως θα υπάρξουν κοινωνικές συγκρούσεις για οικονομικά θέματα.  Το συγκεκριμένο τετράγωνο επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους:

  • Tαύρους 27 Απριλίου, Λέοντες 30 Ιουλίου, Σκορπιούς 30 Οκτωβρίου, Υδροχόους 27 Ιανουαρίου
  • Δίδυμους 12-13 Ιουνίου, Παρθένους 14-15 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 13-14 Δεκεμβρίου & Ιχθύς 12-13 Μαρτίου

Την Πέμπτη ο  Ήλιος περνάει στους Ιχθύς δίνοντας μία πιο συμπονετική αλλά και παρασκηνιακή προσέγγιση επάνω στον χειρισμό κάποιων θεμάτων.

Επιπλέον το Σάββατο έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που δίνει πάθος και ερωτισμό στην ατμόσφαιρα, τα οποία βέβαια μπορεί να εκδηλωθούν και στην υπερβολή τους. Το συγκεκριμένο τετράγωνο επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους:

  • Tαύρους 13 Μαΐου, Λέοντες 15-16 Αυγούστου, Σκορπιούς 15 Νοεμβρίου, Υδροχόους 11-12 Φεβρουαρίου

Ο Δίας από τον Υδροχόο ευνοεί ιδιαίτερα τους:

  • Διδύμους 3-5 Ιουνίου, Ζυγούς 6-8 Οκτωβρίου, Υδροχόους 2-4 Φεβρουαρίου, Κριούς 2-4 Απριλίου, Λέοντες 5-7 Αυγούστου, Τοξότες 5-7 Δεκεμβρίου, Ταύρους 3-5 Μαΐου, Σκορπιούς 5-7 Νοεμβρίου

Τέλος, προσοχή στην κρίση τους χρειάζεται να δείξουν οι:

  • Δίδυμοι 10 Ιουνίου, Παρθένοι 12-13 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 11-12 Δεκεμβρίου, Ιχθύες  10-11 Μαρτίου

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΠροσωπικό ωροσκόπιο και “τάσεις” όσον αφορά στα της διατροφής
Επόμενο άρθροΤο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here