(γράφει η Μαρία Κωνσταντίνου)

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου έχουμε την κορύφωση του τετραγώνου του Κρόνου με τον Ουρανό, το οποίο  πραγματοποιείται κάθε δεκατέσσερα χρόνια και λαμβάνει χώρα 3 φορές μέσα σε αυτή την χρονιά και πιο συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο. Το συγκεκριμένο τετράγωνο θα μπορούσε να φέρει εντάσεις, ξαφνικούς περιορισμούς, ανατροπές, αλλαγές που δεν θέλουμε, αλλά και κοινωνικές συγκρούσεις. Το ωροσκόπιο της Ελλάδας πλήττεται από αυτήν την όψη και δεν αποκλείεται να δούμε κοινωνικές συγκρούσεις για οικονομικά θέματα μέσα σε αυτές τις ημέρες.

Γενικότερα μπορεί να είναι μία δύσκολη περίοδος αύξησης της έντασης και ξαφνικών, αναμενόμενων αλλαγών. Παρόλα αυτά εάν μείνετε ανοιχτόμυαλοι, υπομονετικοί και ευέλικτοι, αυτό που στην αρχή φαίνεται σαν πρόκληση, μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία για να απαλλαγείτε από αρνητικά και περιοριστικά πράγματα στη ζωή σας.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού φέρνει ανατροπές στα οικονομικά σας σχέδια, τα οποία γενικά χρειάζονται προσοχή.

Ταύρος

Ανατροπές στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορεί να φέρει το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού  ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 27 Απριλίου

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού φέρνει ανατροπές επάνω σε θέματα συμβολαίων, εξωτερικού, συγγενών και εκπαίδευσης, καθώς  δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρασκηνιακές κινήσεις ,ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις  12-13 Ιουνίου.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού φέρνει α με ανατροπές επάνω  σε κοινά οικονομικά καθώς θα μπορούσαν να υπάρξουν έκτακτα έξοδα.

Λέων

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού φέρνει ανατροπές και εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες καθώς και στα επαγγελματικά τους, ειδικά για τους γεννημένους γύρω στις 30 Ιουλίου

Παρθένος

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού φέρνει ανατροπές επάνω σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας, υγείας ή ακόμα και όσον αφορά στο κατοικίδιο σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 14-15 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Με το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού πρέπει  να δείξετε προσοχή στα οικονομικά σας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν απρόοπτα έξοδα.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού φέρνει ανατροπές  σε οικογενειακά θέματα, στο σπίτι, καθώς και σε θέματα σχέσεων κυρίως για τους γεννημένους γύρω στις 30 Οκτωβρίου.

Τοξότης

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού μπορεί  να παρουσιάσει ανατροπές και διαπληκτισμούς στην εργασία, υγεία ή στην καθημερινότητα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαπληκτισμοί στην επικοινωνία, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις  13-14 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού φέρνει ανατροπές επάνω  στα οικονομικά σας,  καθώς θα μπορούσαν να υπάρξουν έκτακτα έξοδα.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού φέρνει ανατροπές και εντάσεις στο περιβάλλον σας και σε οικογενειακά θέματα καθώς και στο σπίτι, ειδικά για τους γεννημένους γύρω στις 27 Ιανουαρίου.

Ιχθύες

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού φέρνει ανατροπές επάνω σε θέματα επικοινωνίας, καθώς και με έντονο παρασκήνιο, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 12-13 Μαρτίου.

 

Προηγούμενο άρθροΗ εβδομάδα 15-21 Φεβρουαρίου 2021 αστρολογικά
Επόμενο άρθροΤο ζώδιο των Ιχθύων από τη Μαρία με αγάπη!
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here