(γράφει η Μαρία Κωνσταντίνου)

Από σήμερα ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς, ένα ζώδιο παραδοσιακά καλλιτεχνικό και ευφάνταστο. Λένε ότι το συγκεκριμένο ζώδιο είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό, αφού οι Ιχθύες ενσωματώνουν χαρακτηριστικά από όλα τα ζώδια.

Επίσης, επειδή χαρακτηρίζονται έντονα από μία άρνηση του εγώ καθώς και από έλλειψη ταυτότητας,  μπορούν πολύ εύκολα να ασχοληθούν με την ηθοποιία και να μπουν στο πετσί κάθε ρόλου.

Ζώδιο κατεξοχήν εσωστρεφές, ντροπαλό και ρομαντικό, οι Ιχθύες φημίζονται ότι ζουν στο δικό τους παράλληλο σύμπαν με την καλή έννοια, καθώς και για τις τάσεις φυγής που έχουν. Οι τυπικοί εκπρόσωποι του ζωδίου δεν βάζουν όρια ούτε κάνουν διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων. Για αυτούς όλοι ανήκουν σε μία ολότητα και καθολικότητα.

Επιπλέον για τους Ιχθύς οι εξωτερικοί παράγοντες δεν έχουν τόσο σημασία όσο η εσωτερική ανάπτυξη, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν υπάρχει μία μόνο αντικειμενική αλήθεια. Γενικότερα δεν κρίνουν και προτιμούν να δέχονται τον άλλον όπως είναι. Αυτό τους κάνει συμπονετικούς και ίσως το πιο αγαπητό ζώδιο του ζωδιακού. Για αυτό τον λόγο είναι πολύ δεκτικοί και ιδιαίτερα ευαίσθητοι.

Από την άλλη πλευρά βέβαια θα μπορούσαν να κατηγορηθούν για έλλειψη θέλησης καθώς και για  ότι επηρεάζονται και καθοδηγούνται εύκολα. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η ανιδιοτέλεια που τους χαρακτηρίζει και η τάση να κάνουν κάποιες θυσίες μπορεί να είναι οι θετικές εκδοχές του ζωδίου.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του ζωδίου είναι ότι έχουν τάσεις φυγής. Στην θετική του εκδοχή αυτό μπορεί να συνεισφέρει στο να υπάρχει ποικιλία στην καθημερινότητα. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε εξαρτήσεις καθώς και εξαπατήσεις.

Ως ζώδιο σχετίζεται με την τέχνη και την καλλιτεχνία, τον κινηματογράφο, το υγρό στοιχείο, τις ουσίες.  Τα σημεία του σώματος που σχετίζεται είναι τα πέλματα.

Διάσημοι Ιχθύες: Άλμπερτ Αϊνστάιν, Eλίζαμπεθ Τέιλορ, ,Rihanna, Bruce Willis, Νίκος Καζαντζάκης , Βάνα Μπάρμπα, Γιάννης Πάριος, Λιάνα Κανέλλη

Προηγούμενο άρθροΤο τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό
Επόμενο άρθροΗ εβδομάδα 22-28 Φεβρουαρίου 2021
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here