(γράφει η Μαρία Κωνσταντίνου)

Πιο ευνοϊκή η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, έρχεται να κλείσει τον μήνα με μία νότα αισιοδοξίας. Ήδη από την Κυριακή ο Ερμής έχει γυρίσει σε ορθή πορεία, αποκαθιστώντας την επικοινωνία, τις παρανοήσεις και την ταλαιπωρία που οι περισσότεροι από εμάς ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες και ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, τα οποία βρίσκονται αρχές στις του δεύτερου δεκαήμερου.

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου έχουμε το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνοντας επιτυχημένες προσπάθειες ύστερα από σκληρό κόπο ιδιαίτερα για τους γεννημένους:

 • Ταύρους 15-17 Μαΐου, Παρθένους 8-10 Σεπτεμβρίου, Αιγόκερους 15-17 Ιανουαρίου
 • Καρκίνους 18-20 Ιουλίου, Σκορπιούς 17-19 Νοεμβρίου, Ιχθύς 15-17 Μαρτίου

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη αφήνει τον πιο αποστασιοποιημένο χώρο του Υδροχόου και περνάει στον πιο δοτικό και ρομαντικό χώρο των Ιχθύων, στον οποίο ως γνωστόν βρίσκεται σε έξαρση, αφού μέσα από τον συγκεκριμένο χώρο μπορεί να βγάλει τις καλύτερες ποιότητες της. Η συγκεκριμένη Αφροδίτη ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του νερού και της γης των πρώτων ημερών σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα.

Επιπλέον στις 25 έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, το οποίο φέρνει ευκαιρίες για ξαφνική βελτίωση των εκάστοτε καταστάσεων, καθώς και ανάπτυξης και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους:

 • Ταύρους 27 Απριλίου, Παρθένους 30 Αυγούστου, Αιγόκερους 28 Δεκεμβρίου
 • Καρκίνους 28 Ιουνίου, Σκορπιούς 30 Οκτωβρίου, Ιχθύς 26 Φεβρουαρίου

Το Σάββατο στις 27 έχουμε την πανσέληνο στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων, η οποία θα μπορούσε να φέρει ξαφνικά θετικά γεγονότα και γενικότερα καλές ειδήσεις ιδιαίτερα στους γεννημένους:

 • Ταύρους 29 Απριλίου, Σκορπιούς 1η Νοεμβρίου, Αιγόκερους 30 Δεκεμβρίου
 • Διδύμους 30 Μαΐου, Παρθένους 1η Σεπτεμβρίου, Τοξότες 1η Δεκεμβρίου, Ιχθύς 27 Φεβρουαρίου
 • Κριούς 14 Απριλίου, Καρκίνους 16-17 Ιουλίου, Ζυγούς 18 Οκτωβρίου, Αιγόκερους 15 Ιανουαρίου

Ο Δίας από τον Υδροχόο φέρνει ευκαιρίες και εύνοια ιδιαίτερα στους γεννημένους:

 • Κριούς 4-6 Απριλίου, Διδύμους 6-7 Ιουνίου, Λέοντες 7-8 Αυγούστου, Ζυγούς 8-9 Οκτωβρίου, Τοξότες 7-8 Δεκεμβρίου, Υδροχόους 4-5 Φεβρουαρίου

Ο Κρόνος και ο Ουρανός συνεχίζουν να φέρνουν ξαφνικές ανατροπές  ιδιαίτερα στους γεννημένους:

 • Ταύρους 27-28 Απριλίου, Λέοντες 30-31 Ιουλίου, Σκορπιούς 30-31 Οκτωβρίου, Υδροχόους 27-28 Ιανουαρίου
 • Διδύμους 13-14 Ιουνίου, Παρθένους 15-16 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 14-15 Δεκεμβρίου, Ιχθύς 12-13 Μαρτίου

Τέλος προσοχή στην κρίση τους λόγω της επήρειας του Ποσειδώνα πρέπει να δείξουν οι:

 • Δίδυμοι 11 Ιουνίου, Παρθένοι 13 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 12 Δεκεμβρίου, Ιχθύες 11 Μαρτίου

 

 

Προηγούμενο άρθροΤο ζώδιο των Ιχθύων από τη Μαρία με αγάπη!
Επόμενο άρθροΗ Αφροδίτη στους Ιχθύς (25/2-21/3/2021)
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here