(γράφει η Μαρία Κωνσταντίνου) 

Ένταση, βιασύνη, προβλήματα στην επικοινωνία, συναισθηματική εγκράτεια αλλά και ξαφνικούς έρωτες προβλέπεται να έχουμε την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Ήδη από το περασμένο Σάββατο ο Ερμής είναι φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, προκαλώντας καθυστερήσεις, παρανοήσεις ή ασυνεννοησία στην επικοινωνία, στα μεταφορικά μέσα, στο διαδίκτυο και γενικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με την τεχνολογία, σε συλλογικούς χώρους, στο εμπόριο.

Από την Δευτέρα η Αφροδίτη αφήνει τον αυστηρό χώρο του Αιγόκερω και μπαίνει στο πιο φιλελεύθερο, φιλικό αλλά και αποστασιοποιημένο ζώδιο του Υδροχόου. Την ίδια ημέρα έχουμε τo τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη προκαλώντας εντάσεις, βιασύνη, φιλονικίες αλλά και απερισκεψία και ειδικότερα στους γεννημένους:

  • Ταύρους 2 Μαΐου, Λέοντες 4 Αυγούστου, Σκορπιούς 4 Νοεμβρίου, Υδροχόους 1η Φεβρουαρίου
  • Δίδυμους 18 Ιουνίου, Παρθένους 19 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 18 Δεκεμβρίου & Ιχθύς 17 Μαρτίου

Tο Σάββατο έχουμε την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, προκαλώντας εγκράτεια σε χρήματα και αισθήματα, ενώ την Κυριακή έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνοντας ξαφνικούς εφήμερους έρωτες, αλλά και ξαφνικά έξοδα.

Οι συγκεκριμένες όψεις επηρεάζουν  περισσότερο τους γεννημένους:

  • Ταύρους 26-27 Απριλίου, Λέοντες 29-30 Ιουλίου, Σκορπιούς 29-30 Οκτωβρίου, Υδροχόους 26-27 Ιανουαρίου
  • Δίδυμους 12-13 Ιουνίου, Παρθένους 13-14 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 13-14 Δεκεμβρίου & Ιχθύς 12-13 Μαρτίου

Επιπλέον Δίδυμοι, Ζυγοί , Υδροχόοι του 2ου δεκαήμερου με τη διέλευση του Δία από τον Υδροχόο έχουν πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Τέλος προσοχή πρέπει να δείξουν στην κρίση τους, αφού αυτή την εποχή με την επήρεια του Ποσειδώνα δεν μπορούν να κρίνουν τα πράγματα αντικειμενικά, τα μεταβλητά ζώδια στην 19η μοίρα και η 4η μοίρα των σταθερών και πιο συγκεκριμένα:

  • Δίδυμους 9 Ιουνίου, Παρθένους 11 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 11 Δεκεμβρίου & Ιχθύς 9 Μαρτίου
  • Ταύρους 24 Απριλίου, Λέοντες 27 Ιουλίου, Σκορπιούς 27 Οκτωβρίου, Υδροχόους 24 Ιανουαρίου

 

 

Προηγούμενο άρθροΟ αμφιλεγόμενος ανάδρομος Ερμής (Φεβρουάριος 2021)
Επόμενο άρθροΗ εβδομάδα 8-14 Φεβρουαρίου 2021
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here