(γράφει η Μαρία Κωνσταντίνου)

Εβδομάδα με έντονο συνωστισμό πλανητών στο ζώδιο του Υδροχόου, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του ζωδίου, όπως τη συλλογικότητα και τον ανθρωπισμό προβλέπεται να είναι η δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Τη Δευτέρα έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή, η οποία είναι πολύ ευεργετική ως προς την επεξεργασία της πληροφορίας και την επικοινωνία , καθώς και για οτιδήποτε απαιτεί νοητική δημιουργία και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου στα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

Μεγαλύτερο εκνευρισμό, λογομαχίες και απροσεξίες έχουμε την Τετάρτη με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, το οποίο επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους:

  • Ταύρους 8 Μαΐου, Λέοντες 10 Αυγούστου, Σκορπιούς 10 Νοεμβρίου, Υδροχόους 7 Φεβρουαρίου
  • Καρκίνους 24 Ιουνίου, Ζυγούς 26 Σεπτεμβρίου, Αιγόκερους 24 Δεκεμβρίου & Κριούς 23 Μαρτίου

Την Πέμπτη έχουμε την νέα Σελήνη στον Υδροχόο, η οποία κάνει σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Άρη, τονίζοντας ότι θα πρέπει να παρθούν μέτρα γι α το συλλογικό καλό, ενώ παράλληλα ενέχει μία δόση ελευθερίας και ανεξαρτησίας, η οποία επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους:

  • Ταύρους 14 Μαΐου, Λέοντες 15 Αυγούστου, Σκορπιούς 15 Νοεμβρίου, Υδροχόους 12 Φεβρουαρίου
  • Καρκίνους 30 Ιουνίου, Ζυγούς 1η Οκτωβρίου, Αιγόκερους 30 Δεκεμβρίου & Κριούς 29 Μαρτίου

Την ίδια ημέρα έχουμε τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία, δίνοντας ερωτικά ειδύλλια αλλά και οικονομικές επιτυχίες και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους:

  • Ταύρους 2 Μαΐου, Λέοντες 4 Αυγούστου, Σκορπιούς 4 Νοεμβρίου, Υδροχόους 1η Φεβρουαρίου
  • Δίδυμους 18 Ιουνίου, Παρθένους 20 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 19 Δεκεμβρίου & Ιχθύς 17 Μαρτίου

Το Σάββατο δημιουργείται η  σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη, η οποία είναι ευνοϊκή για την έκφραση των συναισθημάτων, αλλά και για επιστροφές από το παρελθόν, ιδιαίτερα για τους  γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς.

Τέλος την Κυριακή έχουμε το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνοντας έμπνευση, αλλά και βοήθεια την κατάλληλη στιγμή , ιδιαίτερα για τα ζώδια της γης και του νερού στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου.

Επιπλέον την ίδια ημέρα έχουμε τη σύνοδο του Ερμή με το Δία δημιουργώντας εύνοια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, καθώς και σωστή κρίση, ιδιαίτερα για τους  γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς.

Προηγούμενο άρθροΑστρολογικά νέα για την εβδομάδα 1-7/2/2021
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Υδροχόο – Φεβρουάριος 2021
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here