(γράφει η Μαρία Κωνσταντίνου) 

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 21.07 ώρα Ελλάδας στην 23η μοίρα του Υδροχόου, η οποία κάνει σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Άρη. Η συγκεκριμένη νέα Σελήνη ενέχει μία δόση ελευθερίας και ανεξαρτησίας και  μας κάνει πιο αποφασιστικούς  στις κινήσεις μας, χωρίς να λείπουν βέβαια και οι διαφωνίες, ενώ παράλληλα τονίζει ότι θα πρέπει να παρθούν μέτρα για το συλλογικό καλό. Την ίδια ημέρα έχουμε τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία που δίνει ερωτικά ειδύλλια αλλά και οικονομικές επιτυχίες. Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Η νέα Σελήνη σας κάνει έντονα κοινωνικούς, ενώ παράλληλα σας δίνει εύνοια σε φιλίες και συλλογικούς χώρους και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους 29 Μαρτίου.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη δίνει μεγάλη κινητικότητα στα επαγγελματικά σας και επηρεάζει τους γεννημένους γύρω στις 14 Μαΐου. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 2 Μαΐου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν κάποια επαγγελματική επιτυχία, είτε κάποιο ερωτικό ειδύλλιο από τον χώρο εργασίας, καθώς και κάποιο οικονομικό όφελος.

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη τονίζει την ενασχόληση σας με θέματα που σχετίζονται με την ανώτερη μόρφωση, τα ταξίδια, τα συμβόλαια ή ό,τι έχει να κάνει με το εξωτερικό και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 18  Ιουνίου.

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη σας δίνει εύνοια και ευκαιρίες επάνω σε κοινά οικονομικά και επηρεάζει  ιδιαίτερα τους  γεννημένους  γύρω στις 30 Ιουνίου .

 Λέων

Η νέα Σελήνη επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω  στις 15 Αυγούστου σε σχέσεις και συνεργασίες.  Επιπλέον εύνοια στις σχέσεις και στα ερωτικά τους έχουν οι γεννημένοι κοντά στις 4 Αυγούστου.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη τονίζει την ενασχόληση σας με θέματα της εργασίας, της καθημερινότητας, ακόμα και του κατοικίδιου σας και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Η νέα Σελήνη δίνει έμφαση στα ερωτικά σας, σε θέματα που αφορούν στο  παιδί, καθώς και στο ελεύθερο επάγγελμα και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στην 1η Οκτωβρίου.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη τονίζει οικογενειακά θέματα καθώς και θέματα ακινήτου και επηρεάζει ιδιαίτερα  τους γεννημένους γύρω στις 15 Νοεμβρίου επάνω σε αυτούς τους τομείς.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία για μετακίνηση ή επιμόρφωση, ιδιαίτερα για τους γεννημένους κοντά στις 19 Δεκεμβρίου .

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη δίνει έμφαση  στα οικονομικά σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 30 Δεκεμβρίου.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 12 Φεβρουαρίου. Επιπλέον Ιδιαίτερα ευνοημένοι κυρίως είτε στα ερωτικά τους, είτε στα οικονομικά τους είναι οι γεννημένοι γύρω στην 1η Φεβρουαρίου.

 Ιχθύες

Η νέα Σελήνη τονίζει την ανάγκη σας για απομόνωση, ιδιαίτερα  για τους γεννημένους γύρω  στις 17 Μαρτίου. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο αυτές τις ημέρες, ενώ είναι πιθανό να διανύετε ένα προπαρασκευαστικό στάδιο.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ εβδομάδα 8-14 Φεβρουαρίου 2021
Επόμενο άρθροΠροσωπικό ωροσκόπιο και “τάσεις” όσον αφορά στα της διατροφής
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here