Κατ’ αρχάς: να μην ανησυχήσεις για κάτι. Οι αστρολογικοί δείκτες δίνουν ορισμένα μηνύματα προς αξιοποίηση. Η αστρολογία δεν πρέπει ν’ αποτελεί εργαλείο εκφοβισμού, αλλά εργαλείο χρήσης προς βελτίωση καταστάσεων. Μάλιστα, για να γίνει το τελευταίο εφικτό, θα πρέπει να μελετηθεί το σύνολο των δεικτών με προσοχή σε έναν αστρολογικό χάρτη και ν’ αποφευχθεί η αποσπασματική αναφορά σε ένα ή δυο σημεία στα οποία πιθανώς υπέπεσε η αντίληψή μας και επικεντρώσαμε τη προσοχή μας.

Συνεπώς:

Για το τι μπορεί να δώσει ως δείκτης γενικά ο Ερμής στους Ιχθύς υπάρχει προηγούμενο άρθρο μου, εδώ στο Astra-Πες Ντενίζ Blog, ώστε να ενημερωθείς σε ένα γενικό πλαίσιο σχετικά με τις τάσεις, ακόμα κι αυτές που θα κρίνονταν πιο…δύσκολες στη διαχείριση. Ας πούμε, με έναν Ερμή στους Ιχθύς- γενικά πάντα- δεν θα αναμέναμε από έναν άνθρωπο να είναι τέρας λογικής και προγραμματισμού. Ωστόσο, έχουμε μπροστά μας ένα άτομο προικισμένο με ευαισθησία, ενσυναίσθηση, καλλιτεχνικά ή / και θεραπευτικά ταλέντα, διαίσθηση και ικανότητες διπλωματικής αντιμετώπισης ανθρώπων και καταστάσεων.

Σε περίπτωση, όμως, που η γέννηση πραγματοποιηθεί σε κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες, μπορούμε να έχουμε και κάποιες πιο συγκεκριμένες τάσεις:

Αν το παιδάκι γεννηθεί στις 21/2/2018: ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων συναντά τον Κρόνο της διέλευσης σε εξάγωνο με αποτέλεσμα το άτομο να ξεφεύγει πολύ δύσκολα από το μέτρο και να βρίσκει δημιουργική διέξοδο – πρακτική εφαρμογή στις αφηρημένες ή / και καλλιτεχνικές ιδέες που σίγουρα έχει.

Αν το παιδάκι γεννηθεί στις  2/3/2018: ο Ερμής συναντά σε τρίγωνο το Δία της διέλευσης με αποτέλεσμα το ταλέντο στην επικοινωνία, αλλά και τη φιλομάθεια, την έντονη διαισθητική ικανότητα, όπως και μια ιδιαίτερη ενσυναίσθηση που θα μπορούσαν να εισφέρουν ώστε να γίνει το άτομο ένας εξαιρετικός λ.χ. ψυχολόγος.

Αν το παιδάκι γεννηθεί στις 23/2/2018, τότε καλό θα είναι να γαλουχηθεί από νωρίς στις αρετές της υπομονής και του προγράμματος, καθώς επίσης να διδαχθεί σταδιακά και με συγκεκριμένους τρόπους τις τεχνικές της συγκέντρωσης και της επικέντρωσης σε έναν στόχο. Βεβαίως, θα είναι ένα παιδί που θα έχει πιθανότατα υψηλό δείκτη νοημοσύνης, αλλά και έντονη νευρικότητα που θα πρέπει να εκτονώνεται με δημιουργικές εκδοχές δραστηριότητας.

Αν το παιδάκι γεννηθεί στις 25/2/2018, τότε συζητούμε για μια έντονα καλλιτεχνική φύση, έναν «ταξιδευτή» με ταλέντα και μεγάλη διαισθητική ικανότητα ο οποίος μάλιστα θα φαίνεται και ιδιαιτέρως εσωστρεφής. Ωστόσο, αυτό το παιδί θα πρέπει να γαλουχηθεί όμορφα στο να επεξεργάζεται τις καταστάσεις και με τη λογική, καθώς επίσης να μάθει τον τρόπο να οργανώνει τη σκέψη και τη ζωή του, να μοιράζεται τις ιδέες του, χωρίς να μπερδεύει τα όρια της φαντασίας και της διαίσθησης με αυτά της αυταπάτης και της ουτοπίας.

Προηγούμενο άρθροΟ Ερμής στους Ιχθύς: Παρέα με την διαίσθηση και την αυταπάτη!
Επόμενο άρθροΣχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας & πιθανά θερμά επεισόδια
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here