Μελετώντας αποκλειστικά και μόνο το ωροσκόπιο της Ελλάδας με ημερομηνία την 3/2/1830 (πρωτόκολλο του Λονδίνου) παρατηρούμε ότι ο γενέθλιος Άρης που βρίσκεται στην 15η μοίρα του Τοξότη και στον 7ο οίκο (οίκος που κατά την αστρολογική θεωρία παραδοσιακά συνδέεται με «φανερούς εχθρούς») δέχεται από τις διελεύσεις διαδοχικά:

  • Σύνοδο από διελαύνοντα Άρη στις 19-22/2/2018, αλλά και όψεις quatrile από διελαύνοντα Άρη στα μέσα Μαΐου 2018, στα μέσα Αυγούστου 2018, στο διάστημα 10 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018, στις ημέρες κοντά στις 9/12/2018 και στις ημέρες κοντά στις 13/2/2019 και κοντά στις 22/4/2019
  • Όψη quatrile από διελαύνοντα Ουρανό από τις 13/5/2018 έως τις 6/6/2018 και από τις 12/10/2018 έως τις 10/11/2018, αλλά και κατά το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2019
  • Όψη quatrile από διελαύνοντα Ποσειδώνα από την 1 /4/2018 έως τις 6/5/2018 και από την 1/8/2018 έως τις 12/9/2018, αλλά και κατά το Φεβρουάριο και κατά τις αρχές Μαρτίου του 2019

Λαμβάνοντας υπόψη και ορισμένα φεγγάρια μέσα στο 2018, όπως αυτά της 24/10/2018 και της 7/12/2018, καθώς επίσης την έκλειψη που πραγματοποιείται στις 21/1/2019, αλλά και τα φεγγάρια της 6/3/2019 και της 19/4/2019:

Μπορούμε να εικάσουμε πως διάγουμε ένα χρονικό διάστημα (που εκτείνεται ουσιαστικά από τον Απρίλιο-Μάιο του 2018 έως και το Μάρτιο- Απρίλιο του 2019) κατά το οποίο η κατάσταση με τη γείτονα χώρα θα μπορούσε να καταστεί έκρυθμη. Οι αστρολογικοί δείκτες θα μπορούσαν υπό συνθήκες να δείξουν την τάση για θερμά επεισόδια ή τουλάχιστον για δύσκολες καταστάσεις στις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας- Τουρκίας.

Ας σημειωθεί εδώ πως στο ωροσκόπιο της Τουρκίας με ημερομηνία 29/10/1923, ο γενέθλιος Ουρανός συνδέεται με όψη quatrile με τον γενέθλιο Άρη της Ελλάδας και πως στο σύστημα solar arc του χάρτη της Τουρκίας υπάρχει εξίσωση του σημείου αυτού με προοδευτικό Κρόνο, Ερμή και Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Αξιοσημείωτο, ακόμα, είναι πως ο γενέθλιος Άρης της Ελλάδας εξισούται με το μεσοδιάστημα Ουρανού / Ποσειδώνα στο natal της Ελλάδας, ενώ ο γενέθλιος Ουρανός της Τουρκίας εξισούται με το μεσοδιάστημα Άρη/ Ποσειδώνα στο natal της Τουρκίας και ο γενέθλιος Κρόνος της Τουρκίας εξισούται με το μεσοδιάστημα Ηλίου/ Πλούτωνα στο natal της Τουρκίας.

Συνεπώς,  έχουμε από τα προοδευτικά σε συνδυασμό με τα γενέθλια ωροσκόπια την εξής μίξη:

Άρης = Ουρανός / Ποσειδώνας = Ουρανός = Άρης / Ποσειδώνας = Κρόνος = Ερμής = Ήλιος / Πλούτωνας

Με μια μετάφραση για τις σχέσεις Ελλάδας / Τουρκίας με τους γενέθλιους δείκτες όπως «ερεθίζονται» από τις πλανητικές διελεύσεις κατά το 2018-2019 (βάσει της θεωρίας R. Ebertin):

Συχνή αστάθεια με εσφαλμένη καθοδήγηση της ενέργειας (Ελλάδα) = δυσάρεστες ξαφνικές εντάσεις (δημιουργούνται με την Τουρκία) = κρίσεις / ατυχήματα / ξαφνικές ζημιές μέσα από απροθυμία για συνεργασία (στις σχέσεις των δυο κρατών)= αγώνας για δύναμη και εξουσία, δυνάμεις για αναμόρφωση ή καταστροφή, ανωτέρα δύναμη / άσπλαχνη και χωρίς οίκτο συμπεριφορά κι αντίδραση/ περιορισμός / απομόνωση (για την Τουρκία).

Προηγούμενο άρθροΤο παιδί μου έχει Ερμή στους Ιχθύς: Να ανησυχώ;
Επόμενο άρθροΟι ευχάριστες στιγμές του Μαρτίου 2018 & οι εκπρόσωποι ζωδίων που θα ευνοηθούν!
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here