Στο παρόν άρθρο κάνω μια απλή καταγραφή ευχάριστων εξελίξεων, όπως αυτές διαφαίνονται για ορισμένους εκπροσώπους του ζωδιακού, μέσα στο Μάρτιο του 2018.

  • 1-2/3/2018 και 13-14/3/2018: ευχάριστες εξελίξεις, θετικά νέα, λύσεις / διέξοδοι: αφορά τους υδάτινους και τους γήινους γεννημένους κοντά στις 13/3, 15/7, 15/11, 13/5, 15/9, 13/1
  • 10-11/3/2018: αίσθηση δύναμης απελευθέρωσης, εξεύρεση καινοτόμων λύσεων, ξαφνικές κινήσεις / αντιδράσεις / αλλαγές με θετικό αποτέλεσμα για τους πύρινους και για ορισμένους αέρινους γεννημένους κοντά στις 16/4, 18/8, 18/12, 19/10, 16/6, 15/2.
  • 4/3/2018: διέξοδοι, λύσεις, ρομαντισμός, καλλιτεχνική έκφραση: αφορά τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς, τους Αιγόκερους και τους Ταύρους που γεννήθηκαν συγκεκριμένα στις 5-6/7, 5-6/11, 3-4/1, 3-4/5.
  • 11/3/2018: αίσθηση δύναμης, ικανότητα οικοδόμησης νέων σημαντικών σχέσεων/ συνεργασιών / σχεδίων, εξισορρόπηση καταστάσεων: αφορά τους υδάτινους και τους γήινους γεννημένους κοντά στις 11/3, 13/7, 13/11, 11/5, 13/9, 11/1.
  • 28-29/3/2018: ξαφνικός – κεραυνοβόλος έρωτας, ξαφνικές χαρές, απροσδόκητες γνωριμίες με προοπτική, ξαφνικά κέρδη ή ξαφνική επίλυση ζητημάτων: αφορά τους Λέοντες, τους Τοξότες, τους Διδύμους και τους Υδροχόους γεννημένους κοντά στις 19/8, 19/12, 17/6, 16/2. Η συγκεκριμένη τάση, αποκλειστικά και μόνο ΕΦΟΣΟΝ το επιτρέπει ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης, θα μπορούσε να δείξει κάτι θετικό και για Κριούς της 17/4 και για Ζυγούς της 20/10.

 

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, θα σημειώναμε πως από τις 6/3/2018 έως το τέλος Μαρτίου οι Ιχθύες θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα σε επίπεδο εισοδημάτων ή / και αυτοεκτίμησης.

Συναισθηματικές χαρές, αλλά και αφορμές αίσθησης ικανοποίησης ή δικαίωσης αναμένουν κυρίως τους τους Λέοντες, τους Τοξότες, αλλά και πολλούς Κριούς και Ζυγούς. 

Παράλληλα, σε επίπεδο επικοινωνίας, εμπορικών και λοιπών συναλλαγών, συμφωνιών και διεκπεραίωσης θεμάτων στην καθημερινή ρουτίνα θα τα πηγαίνουν καλύτερα κυρίως οι αέρινοι και οι πύρινοι του ζωδιακού (Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες, Λέοντες και δευτερευόντως Ζυγοί και  Κριοί).

Δυνατοί,  γεμάτοι αυτοπεποίθηση, διεκδικούν και πετυχαίνουν έως τις 17/3/2018 οι Κριοί, οι Λέοντες, αλλά και οι Τοξότες και οι Ιχθύες (Τοξότες και Ιχθύες εφόσον προσέξουν ν’ αποφεύγουν τις προκλητικές συμπεριφορές). Από τις 18/3/2018 έως το τέλος του μήνα πιο στρατηγικοί κι εύστοχοι αποδεικνύονται κυρίως οι Ταύροι και οι Παρθένοι, ενώ Αιγόκεροι και Κριοί μπορούν να επιτύχουν πολλά, αρκεί να προσέξουν την επιθετικότητα ή την άκομψη στάση προς ανθρώπους και καταστάσεις.

Άξιο λόγου, βεβαίως, είναι πως από τις 19/3/2018 ο Ερμής μπαίνει στη λεγόμενη «στάση» για να γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 23/3/2018. Επίσης, ο διελαύνων Άρης θα συναντήσει σε σύνοδο τον Κρόνο στον Αιγόκερω (μια σύνοδος που κορυφώνεται στις 2 πρώτες ημέρες του Απριλίου 2018), ενώ η σύνοδος αυτή θα «παίζει» σε όψη quatrile τόσο με τον Ήλιο – κατά την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου 2018-, όσο και με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή στις αρχές Απριλίου 2018. Αυτά, όμως, αποτελούν τα δύσκολα σημεία του Μαρτίου 2018, για τα οποία θα γράψω σε επόμενο άρθρο!

Προηγούμενο άρθροΣχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας & πιθανά θερμά επεισόδια
Επόμενο άρθροΗ επιβεβαίωση των αστρολογικών εκτιμήσεων για τον Άρη στον Τοξότη
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here