Καλλιτέχνις με μεγάλες επιτυχίες (μια γρήγορη – επιδερμική ανάλυση)

 Γεννημένος στις 18/8/1936, ώρα 20.02 στο Santa Monica της California

 

Ήλιος στο Λέοντα, αλλά και Ωροσκόπος στο ζώδιο των Ιχθύων προσδίδουν αμέσως τον καλλιτεχνικό τόνο στο προσωπικό ωροσκόπιο του R.R., αφού τόσο ο Λέων, όσο και οι Ιχθύες σχετίζονται με την τέχνη στην αστρολογική θεωρία.

Τόσο ο 1ος οίκος (συνδεόμενος με την προσωπικότητα), όσο και ο 10ος οίκος (συνδεόμενος με την καριέρα) έχουν δυο κυβερνήτες:

Κυβερνήτες 1ου οίκου είναι ο Ποσειδώνας (βλ. τέχνη από τη φύση του) και ο Άρης (στον 5ο οίκο και στο Λέοντα, δηλαδή Άρης που συνδέεται με την τέχνη, τόσο από ζώδιο, όσο κι από οίκο -αφού κι ο 5ος οίκος συνδέεται με την τέχνη).

Κυβερνήτες 10ου οίκου είναι ο Δίας στον 9ο οίκο και στον Τοξότη, αλλά και ο Κρόνος στον 12ο οίκο και στους Ιχθύς: ο Δίας πιθανότατα συμβολίζει τις ευκαιρίες, αλλά την παγκόσμια εμβέλεια της καλλιτεχνικής επιτυχίας του R.R. (Τοξότης κι 9ος οίκος τονίζουν την δυναμική εξάπλωσης έξω από τα σύνορα, αλλά και την τύχη), ενώ ο Κρόνος βρίσκεται σε ζώδιο, αλλά και σε οίκο τέχνης (αφού οι Ιχθύες και ο 12ος οίκος συνδέονται με τις τέχνες).

Δυνατή προσωπικότητα, με μαγνητισμό στο κοινό, επρόκειτο να λάμψει και να επιτύχει μέσα από την τέχνη ο R.R., αφού ο Πλούτωνας βρίσκεται σε στενό τρίγωνο με τον Ωροσκόπο από τον 5ο οίκο και από τον Καρκίνο (5ος οίκος = τέχνη, Καρκίνος= σχέση με το κοινό, Τρίγωνο με ωροσκόπο = θεληματική προσωπικότητα με δύναμη κι επιρροή στο περιβάλλον).

Παράλληλα, ένας παντοδύναμος Ήλιος από το Λέοντα και τον 6ο οίκο στηρίζει το Μεσουράνημα του χάρτη (ερμηνεία: επάγγελμα τέχνης που οδηγεί με επιτυχία την πορεία και την καριέρα).

Είναι βέβαιο πως, με ένα ωροσκόπιο που έχει stellium στο ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο οίκο, συζητούμε για ένα άτομο που έχει δουλέψει μεθοδικά, με πρόγραμμα, σύνεση, αλλά και με ψυχαναγκασμό ενίοτε (Κρόνος σε αντίθεση με Σελήνη κι Ερμή) αναζητώντας την τελειότητα στο αποτέλεσμα.

Φυσικά, με ένα τρίγωνο ακριβείας Αφροδίτης / Ουρανού, μάλλον ο R.R. υπήρξε σε κάποιες στιγμές ευνοημένος από την τύχη όσον αφορά – τουλάχιστον- στις επαγγελματικές / οικονομικές συνεργασίες (Αφροδίτη στην Παρθένο σε πτώση, αλλά σε ζώδιο που σχετίζεται με εργασία, κυβερνήτης 2ου και 7ου οίκου σε τρίγωνο με Ουρανό στον Ταύρο – επίσης σε πτώση, αλλά σε ζώδιο που υπό συνθήκες δίνει τύχη στο χρήμα).

Προηγούμενο άρθροΤο ωροσκόπιο της Sharon Stone
Επόμενο άρθροΟ Αρειανός Ερμής στον Κριό
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here