Αναλύοντας «επιδερμικά» το ωροσκόπιο της ηθοποιού που έγινε «αντικείμενο πόθου» . H Sharon Stone Γεννήθηκε

10/3/1958, ώρα 17.55 στο Meadville της Pennsylvania

Με Ήλιο κι Ερμή στους Ιχθύς και στον 7ο οίκο, Μεσουράνημα στους Διδύμους και Ωροσκόπο στην Παρθένο:

Έχουμε ένα άτομο που ανήκει σε ζώδιο τέχνης (οι Ιχθύες παραδοσιακά συνδέονται με τον καλλιτεχνικό χώρο) και έχει τόσο τον Ήλιο, όσο και τον Κυβερνήτη του ωροσκοπίου, όπως και τον κυβερνήτη του Μεσουρανήματος (Μεσουράνημα= σημείο που συνδέεται με την καριέρα) σε ζώδιο και οίκο τέχνης , αφού ο 7ος οίκος είναι ο οίκος του Ζυγού κι ο Ζυγός είναι επίσης ζώδιο που πολλάκις συνδέεται με την τέχνη.

Η όψη quatrile του Ποσειδώνα με τον Ήλιο στο ωροσκόπιο, ανάμεσα στ’ άλλα, για ακόμα μια φορά είναι ένδειξη καλλιτεχνικής φύσης.

Ο Ουρανός – κυβερνήτης 6ου οίκου, οίκου εργασίας και ρουτίνας- στην 8η του Λέοντα, σημείο του ζωδιακού που συνδέεται με τις τέχνες, καθώς πολύ κοντά (στην 9η του Λέοντα) αποδίδεται η απόλυτη έξαρση του Ποσειδώνα.

Ο 5ος οίκος ανατέλλει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ερμηνεία: Αιγόκερως = ζώδιο που συνδέεται με καριέρα, 5ος οίκος = σπίτι που συνδέεται με τέχνες. Συνεπώς, έχουμε ένα άτομο που πιθανότατα θα μπορούσε ν’ ασχοληθεί επαγγελματικά με τις τέχνες.

Κυβερνήτης του 5ου οίκου ο Κρόνος, στον 4ο οίκο και στον Τοξότη. Ερμηνεία: τέχνη που εκφράζει τα σώψυχα του ατόμου, ξεκινάει από τα πάτρια εδάφη, αλλά έχει παγκόσμια εμβέλεια – δυναμική, (αφού ο Τοξότης είναι ζώδιο που συνδέεται με τους μακρινούς τόπους και ο 4ος οίκος συνδέεται με την πατρίδα, αλλά και με την ψυχή).

Άρης στον Αιγόκερω (σε έξαρση) και Αφροδίτη στον Υδροχόο (σε όψη quatrile με Ουρανό και Ποσειδώνα) στον 5ο οίκο: οι πλανήτες που συνδέονται με τον ερωτισμό, αλλά και την τέχνη, βρίσκονται μαζί στον οίκο που συνδέεται με τον ερωτισμό και την τέχνη, άρα η θεματολογία (σεξουαλικότητα και τέχνες) είναι άκρως τονισμένη. Μάλιστα, ο ένας εκ των δυο (Άρης) βρίσκεται σε ζώδιο έξαρσης και πολύ κοντά σε αρειανό σημείο (και σε δωδεκατημόριο Σκορπιού), ενώ η Αφροδίτη δείχνει με πολλούς τρόπους το εκκεντρικό, ασυμβίβαστο, ανεξάρτητο, αλλά και πρωτοποριακό στην ιδιοσυγκρασία της Sharon Stone. Αφροδίτη και Άρης στο συγκεκριμένο σπίτι του ωροσκοπίου, αλλά και με τις συγκεκριμένες συντεταγμένες κι εμπλοκές, μάλλον συμβολίζουν ένα άτομο που έχει έντονα μέσα του τα στοιχεία του σεξουαλικού πάθους, της ακαταμάχητης ερωτικής έντασης, αλλά και της αποφασιστικότητας και της φιλοδοξίας.

Η επιτυχία μάλλον ήταν αναμενόμενη, αφού η Αφροδίτη κάνει όψη sextile στο Μεσουράνημα του χάρτη και ο Δίας συνδέεται με ιδιομοιρίας όψη sextile με τον Πλούτωνα εντός προσωπικού ωροσκοπίου.

 

Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος στις 2 Μαρτίου 2018: Φεγγάρι μου χλωμό;;;
Επόμενο άρθροΤο Ωροσκόπιο του Robert Redford
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here