Ο Μάρτιος του 2018 «φιλοξενεί» δυο πανσελήνους, μία στις 2/3 και μια δεύτερη στις 31/3.

Στο παρόν άρθρο θα καταπιαστούμε με το πρώτο φεγγάρι του Μαρτίου 2018, αυτό που πραγματοποιείται στις 2 του μήνα, ώρα Ελλάδος 02:52 πμ, στις 11 μοίρες της Παρθένου.

Η πανσέληνος αυτή μάλλον κρίνεται δύσκολη, λόγω των πλανητικών συσχετισμών που δημιουργούνται βάσει όψεων.

Θα λέγαμε πως το συγκεκριμένο φεγγάρι ενδέχεται να ενοχλήσει- με έκτακτα περιστατικά, ανατροπές, συγχύσεις, έξοδα, περιστατικά ασθενικότητας / εξασθένισης / απάτης -απογοήτευσης, προβλήματα με το νερό / με αέρια ή με φάρμακα ή με ξαφνικές εντάσεις στο περιβάλλον ή σε σχέσεις / συνεργασίες- τους ακόλουθους εκπροσώπους του ζωδιακού:   Διδύμους που γεννήθηκαν κοντά στην 1/6, Παρθένους που γεννήθηκαν κοντά στις 3/9, Τοξότες που γεννήθηκαν κοντά στις 3/12, Ιχθύες που γεννήθηκαν κοντά στην 1/3, Κριούς που γεννήθηκαν κοντά στις 16/4, Καρκίνους που γεννήθηκαν κοντά στις 18/7, Ζυγούς που γεννήθηκαν κοντά στις 19/10, Αιγόκερους που γεννήθηκαν κοντά στις 16/1.

Ωστόσο, το ίδιο φεγγάρι θα μπορούσε να δείχνει μια θετική κορύφωση / εμπειρία / ολοκλήρωση σε μια υπόθεση όσων γεννήθηκαν ως εξής: στους Ταύρους της 1/5, στους Αιγόκερους της 1/1, στους Σκορπιούς της 3/11 και στους Καρκίνους της 3/7.

Υπό συγκεκριμένες συνθήκες συντεταγμένων εντός προσωπικού αστρολογικού χάρτη, θα μπορούσαν με αυτό το φεγγάρι να υπάρξουν και περιπτώσεις Παρθένων της 4/9 και Ιχθύων της 2/3 που να αναμένουν μια καλή εξέλιξη.

Ανάλογα με το ζώδιο / με τον ωροσκόπο σας, η πανσέληνος της 2/3/2018 μπορεί να εγείρει ζητήματα όπως:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός / Ζυγός: αίσθηση κούρασης, αλλαγές στη ρουτίνα της εργασίας, εξασθένιση του οργανισμού, ανάγκη για καινούργιο πρόγραμμα ζωής, τρεξίματα για εκκρεμότητες ή για φροντίδα οικείων, ένα ζήτημα φυσικής κατάστασης που καλό είναι να αντιμετωπισθεί σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών ιατρών.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος / Σκορπιός: δημιουργικότητα, παιδιά, ανανέωση, έρωτας, αναψυχή και φιλία, καινούργιοι στόχοι, επαγγελματικές και συναισθηματικές ευκαιρίες, συμμετοχή σε συλλογικούς χώρους, ρύθμιση οφειλών.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι / Τοξότης: θέματα που σχετίζονται με την καριέρα ή με την οικογένεια, ζητήματα (ή αλλαγές) ακινήτων ή επαγγελματικής έδρας, τρεξίματα για υποθέσεις που αφορούν σε μεγαλύτερα πρόσωπα οικογένειας ή σε ζημιές / αλλαγές που προκύπτουν στο χώρο, αλλαγές ή συγχύσεις ή προβλήματα με άτομα κύρους στο χώρο εργασίας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος / Αιγόκερως: θέματα που σχετίζονται με συγγενείς β’ βαθμού, συγγενείς εξ’ αγχιστείας, γείτονες, αυτοκίνητο ή άλλο μεταφορικό μέσον. Μετακινήσεις / εκδρομές / ταξίδια. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Νομικές υποθέσεις, εξελίξεις που σχετίζονται με σπουδές ή σεμινάρια / εξωτερικό / επαγγελματικές ευκαιρίες / πολυεθνικά περιβάλλοντα. Για τους Αιγόκερους και το θέμα τεκνοποίηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων / Υδροχόος: θέματα που σχετίζονται με το χρήμα, την αυτοεκτίμηση, αλλά και τις προτεραιότητες ζωής. Το εισόδημα από την εργασία (Λέων) ή εκκρεμότητες σχετικά με κληρονομιές, δάνεια, αποζημιώσεις, εφάπαξ, συντάξεις, έσοδα συντρόφου κλπ. (Υδροχόος).

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος / Ιχθύες: το περιβάλλον, η φυσική κατάσταση, η γενικότερη διάθεση  και οι σχέσεις / συνεργασίες ή νομικές αντιδικίες που είναι σημαντικές.

Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη στον Κριό: H αρειανή προσωπικότητα!
Επόμενο άρθροΤο ωροσκόπιο της Sharon Stone
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here