Μιλάμε για την Αφροδίτη, δηλαδή για τον πλανήτη ευεργέτη, ο οποίος λειτουργεί σύμφωνα με την ευγενική φύση του στα ζώδια του Ταύρου και του Ζυγού, ενώ εκφράζει όλο το μεγαλείο της αγάπης και της φιλευσπλαχνίας του στους Ιχθύς.

Όταν η Αφροδίτη διελαύνει στον Κριό, βρίσκεται στο χώρο του πολεμοχαρή, επιθετικού, βιαστικού Άρη. Πώς θα μπορέσει, λοιπόν, να εκφράσει αβίαστα ποιότητες που της ανήκουν θεματολογικά, όπως η αρμονία, η ισορροπία, η αγάπη, η συμπόρευση και η τέχνη;

Η Αφροδίτη στον Κριό δείχνει συνήθως άτομα που δύσκολα ελέγχουν το συναισθηματισμό τους, είναι θα λέγαμε σαν παιδιά που εγωιστικά τρέχουν ν’ αρπάξουν το αντικείμενο του πόθου τους, βιάζονται να απολαύσουν και… πολύ γρήγορα βαριούνται και θέλουν να προχωρήσουν σε μια καινούργια κατάκτηση για να ικανοποιηθούν.

Η αγάπη σε αυτήν την Αφροδίτη είναι αυθεντική κι αληθινή, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση μακροβιότητας στο συναίσθημα. «Φουντώνω απότομα και ξεφουντώνω μεμιάς», ίσως θα ήταν μια φράση κλειδί, εδώ. Με την αρειανή Αφροδίτη το άτομο αγαπάει περισσότερο εκείνον που θα ακολουθήσει τις «οδηγίες χρήσεως» της δικής της αγάπης, με άλλα λόγια θέλει να είναι ο αρχηγός της σχέσης, αλλά και των διαδικασιών / δραστηριοτήτων στα πλαίσια αυτής.

Από την άλλη πλευρά, το άτομο με την Αφροδίτη στον Κριό είναι ικανό να χτυπάει και το κεφάλι του στον τοίχο επί χρόνια για κάποιον που θέλει να κατακτήσει, μια τακτική που τελικά οδηγεί στο να είναι δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ έρωτα – πείσματος – κι εγωισμού ως προς το κίνητρο αυτής της εμμονικής στάσης. Όποτε υπάρχει αντίσταση με το θήραμα να γίνεται δυσπρόσιτο, φαίνεται πως το άτομο με την Αφροδίτη στον Κριό φουντώνει και πεισμώνει ακόμα περισσότερο!

Η Αφροδίτη στον Κριό δίνει μια τάση για κοινωνικότητα- ανάλογα με τα κέφια της στιγμής- και έλξη για το ρίσκο και την περιπέτεια. Δεν συμβολίζει φιλοχρήματα άτομα, ωστόσο, συνήθως, τα άτομα με Αφροδίτη στον Κριό τείνουν να έχουν ιδιαίτερη ικανότητα στο να βγάζουν χρήματα – ειδικά μέσα από το ελεύθερο επάγγελμα – και μια ακόμα μεγαλύτερη ικανότητα στο να τα ξοδεύουν με όποιον τρόπο θέλουν – πάντα ανάλογα με τη στιγμή τους! Συνεπώς ναι, οι άνθρωποι με κριαρίσια Αφροδίτη δεν φείδονται εξόδων αν επιθυμήσουν να δωρίσουν κάτι στον εαυτό τους ή στον έρωτά τους ούτε θα κλάψουν για τον κουμπαρά που άδειασε. Απλούστατα, θα τρέξουν για ν’ αναπληρώσουν – συνήθως με δική τους πρωτοβουλία και προσπάθεια- το έλλειμμα που δημιουργήθηκε.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού δύσκολα θα πει κάποιος ότι μιλάμε για γυναίκες που θα βάλουν κραγιόν για να πάνε μέχρι το σούπερ μάρκετ ή για εκείνες που έχουν μόνιμη μανία με την τακτοποίηση του χώρου τους ή με τη μαγειρική τέχνη. Μάλλον συζητούμε για ανθρώπους που εστιάζουν στην ουσία, άρα θα καλλωπιστούν όταν κι εφόσον υπάρχει λόγος ή διάθεση για κάτι τέτοιο και θα ασχοληθούν με την καθαριότητα ή την τακτοποίηση όταν θέλουν, τόσο- όσο κρίνουν ότι χρειάζεται. Όσο για τη μαγειρική, θα ασχοληθούν φυσικά, εφόσον κι όταν θέλουν, αφού τα γούστα τους -ακόμα και για τα χόμπυ -αλλάζουν συχνά-πυκνά.

Ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει στο γενέθλιο αστρολογικό χάρτη, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να δείξει ένα βιαστικό γάμο από έρωτα στα χρόνια της  νεότητας, αλλά και να συμβολίζει και ένα σύντροφο που θα μπορούσε να είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ηγετικό στέλεχος σε επιχείρηση, χειρουργός, στρατιωτικός ή αθλητής. Η ίδια Αφροδίτη, βέβαια, θα μπορούσε υπό συνθήκες να δείχνει εντάσεις και προβλήματα σε σχέσεις / συνεργασίες / γάμο, εγωισμό, ζήλεια, κτητικότητα και οικονομικά προβλήματα, κυρίως λόγω κακής διαχείρισης, βιασύνης κι επιπολαιότητας.

Η Αφροδίτη, για το 2018, θα διελαύνει στον Κριό από τις 7/3 έως και τις 30/3/2018.

Προηγούμενο άρθροΟι δύσκολες στιγμές του Μαρτίου 2018 και τα ζώδια που θα δοκιμαστούν
Επόμενο άρθροΠανσέληνος στις 2 Μαρτίου 2018: Φεγγάρι μου χλωμό;;;
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here