Στο παρόν άρθρο κάνω μια απλή καταγραφή δύσκολων πλανητικών δεδομένων, όπως αυτά μπορούν να ερμηνευτούν για ορισμένους εκπροσώπους του ζωδιακού, μέσα στο Μάρτιο του 2018.

Κατά το Μάρτιο 2018 ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά (στις 23/3/2018), ωστόσο θα πρότεινα να είμαστε πιο προσεκτικοί ή τουλάχιστον επιφυλακτικοί σε διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις ή σε σημαντικές αγορές ήδη από τις 19/3/2018.

Φαινομενικά ανάδρομος θα παραμείνει ο πλανήτης έως τις 15/4/2018, κάτι που σημαίνει πως καλό θα είναι – σχεδόν για ένα μήνα- να αποφευχθούν σημαντικές αποφάσεις ή υπογραφές και να εστιάσουμε κυρίως σε διαδικασίες οργάνωσης, επανεξέτασης δεδομένων και επαναδιαπραγμάτευσης.

Έστω κι ανάδρομος, ο Ερμής αυτή τη φορά θα μπορούσε να βοηθήσει επί της ουσίας τους γεννημένους στο ζώδιο ή με ωροσκόπο στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και τους γεννημένους στο ζώδιο ή με ωροσκόπο στο ζώδιο του Σκορπιού.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται για ορισμένους – κυρίως για Ζυγούς και για Τοξότες στο ζώδιο ή στον ωροσκόπο- να υπάρξουν επαναπροσεγγίσεις παλαιών φλερτ και μια τάση για συζητήσεις σχετικά με μια δεύτερη (ή …εικοστή δεύτερη) ευκαιρία σε μια σχέση – ή σε μια επιχειρηματική συνεργασία- που δεν λειτούργησε στο παρελθόν.

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι, με τον Ερμή φαινομενικά ανάδρομο στο ζώδιο του Κριού θα μπορούσαν να γίνουν λάθη στρατηγικής και εκτίμησης σε ανθρώπους και καταστάσεις κυρίως λόγω βιασύνης, ισχυρογνωμοσύνης, επιθετικότητας  ή επιπολαιότητας, μιας «παιδικότητας», θα λέγαμε, στον τρόπο που αντιμετωπίζει κάποιος τα θέματα που έχει μπροστά του.

Ο Κρόνος διελαύνει σταθερά στον Αιγόκερω και φαίνεται πως περισσότερο θα πιέσει κατά τη διάρκεια του Μαρτίου 2018 τους παρορμητικούς που έχουν γενέθλια στις 27-28-29/3, 28-29-30/6, 30/9-1-2/10, 28-29-30/12. Την ίδια εποχή, ενδεχομένως διαφαίνονται εκνευρισμοί και διλήμματα για ορισμένους σταθερούς της 12-13/5, 14-15/8, 14-15/11, 11-12/2. Οι ζωδιακές ομάδες που αναφέρονται σε τούτη την παράγραφο μάλλον θα αισθανθούν τις πιέσεις ή τους προβληματισμούς κυρίως κοντά στις παρακάτω ημερομηνίες του Μαρτίου 2018:  11/3/2018, 13/3/2018, 29/3/2018.

Η Αφροδίτη από τη δική της πλευρά, θα διελαύνει στο ζώδιο του Κριού, από τις 7/3/2018 μέχρι και τις 30/3/2018. Από αυτή τη θέση, σε κάποια χρονικά σημεία του Μαρτίου 2018,  ο πλανήτης της ισορροπίας και της αγάπης δείχνει τάσεις για πάθη, λανθασμένες οικονομικές κινήσεις, συγκρούσεις, απροσδόκητους – αλλά ασταθείς- έρωτες και σύγχυση σε επίπεδο οικονομικών και συναισθηματικών ζητημάτων. Ας δούμε σε ποιες ημερομηνίες θα πρέπει να προσέξουν ορισμένοι από το ζωδιακό:

  • 23-24/3/2018: Παρορμητικοί της 10-11/4, 12-13/7, 13-14/10, 10-11/1 και μεταβλητοί της 26-27/5, 28-29/8, 27-28/11, 24-25/2, αποφύγετε παθιασμένες- εμμονικές συμπεριφορές στον έρωτα, εμπλοκή με αδιέξοδα πάθη, αλλά και ζημιογόνες επιλογές και κινήσεις στα οικονομικά.
  • 28-29/3/2018: Παρορμητικοί της 17/4, 19/7, 20/10, 17/1 και μεταβλητοί της 2/6, 4/9, 4/12, 2/3, προσέξτε, διότι τα κεραυνοβολήματα είναι συνήθως ασταθή κι έχουν αβέβαιη προοπτική στη φύση τους. Παράλληλα, θεωρήστε πιο πιθανή μια ρήξη σε σχέσεις / συνεργασίες ή και κάποια έκτακτα έξοδα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος.
  • 30-31/3/2018: Παρορμητικοί της 19/4, 21/7, 22/10, 19/1 και μεταβλητοί της 4/6, 6/9, 6/12, 4/3, προσέξτε, διότι υπάρχει η τάση για σύγχυση / μπέρδεμα / παρασκήνιο / αυταπάτη ως προς συναισθηματικά ή οικονομικά ζητήματα, την ίδια στιγμή όπου δεν αποκλείεται ορισμένοι εξ’ υμών να βιώνετε συναισθήματα απογοήτευσης ή να νιώθετε ότι υπάρχει στη ζωή σας ένας πλατωνικός έρωτας.

Όσον αφορά στη διέλευση του Άρη, θα πρέπει να μιλήσω για την αναγκαιότητα επίδειξης υπομονής και εγκράτειας στη συμπεριφορά ορισμένων, έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβληματικές – συγκρουσιακές καταστάσεις με τον περίγυρό τους και να τύχουν αποτελεσματικής διαχείρισης οποιαδήποτε προβλήματα εμφανιστούν στη σφαίρα επιρροής τους. Ποιοι και πότε θα πρέπει όμως να προσέξετε;

  • Από την 1/3 έως και τις 17/3 είστε οι μεταβλητοί – Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου (κι από εσάς περισσότερο οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι).
  • Από τις 18/3 έως το τέλος του Μαρτίου 2018 είστε οι Κριοί του Μαρτίου, οι Καρκίνοι του Ιουνίου, οι Ζυγοί του Σεπτεμβρίου και οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου (κι από εσάς περισσότερο οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί).
Προηγούμενο άρθροΗ επιβεβαίωση των αστρολογικών εκτιμήσεων για τον Άρη στον Τοξότη
Επόμενο άρθροΑφροδίτη στον Κριό: H αρειανή προσωπικότητα!
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here