Η Monica Bellucci γεννήθηκε στις 30/9/1964 στην Ιταλία

Ας δούμε επιγραμματικά κάποια στοιχεία του χάρτη της.

  • Ωροσκόπος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και ανοιχτά τρίγωνα με Δία, Ερμή, Ουρανό και Πλούτωνα, με κυβερνήτη τον Κρόνο στον 1ο οίκο, στον Υδροχόο (άτομο με κομψή κι αέρινη εμφάνιση, φιλόδοξο, εγκρατές όταν πρέπει, με ροπή προς τις τέχνες, επικοινωνιακό και τυχερό όσον αφορά σε επαγγελματικές ευκαιρίες και οικονομικά, μια αίσθηση του ατόμου ότι είναι εγγενώς διαφορετικό από τη μάζα)
  • 1ος οίκος εμπεριεχόμενος (ζώδια του Αιγόκερω και του Υδροχόου), με συγκυβερνήτη τον Ουρανό στην Παρθένο και στον 8ο οίκο (μια προσωπικότητα πολυσχιδής, με δυο αντιτιθέμενες τάσεις- η μία να επιτύχει την κοινωνική καταξίωση σ’ ένα καθεστώς και η άλλη να φαίνεται εκκεντρικό άτομο που κάνει πάντα κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα- πάντως μεθοδικός και φιλόδοξος άνθρωπος που θέλει να επιτύχει επαγγελματικά και οικονομικά και που κρατάει αρκετές πλευρές του χαρακτήρα του κλεισμένες ερμητικά εντός του. Χαρακτηριστικό είναι τούτο: το 2004, ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της, πόζαρε γυμνή στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair, για να δείξει την αντίθεσή της στην απαγόρευση από την ιταλική νομοθεσία της δωρεάς σπέρματος. Τον Απρίλιο του 2010 πόζαρε για άλλη μια φορά ημίγυμνη και ενώ ήταν έγκυος για την ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair.)
  • Μεσουράνημα στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (για ακόμη μια φορά τονισμένη η φιλοδοξία και η ένδειξη πως το άτομο επιθυμεί να εμπλακεί με το χώρο των τεχνών ή αν μη τι άλλο να ακολουθήσει μια καριέρα που θα εκφράζει τον ψυχισμό του και θα το κάνει να νιώθει ελεύθερο. Παράλληλα, ένδειξη μητέρας καλλιτέχνη- και όντως η μητέρα της ήταν ζωγράφος)
  • Αφροδίτη στο Λέοντα (ομορφιά, τέχνη, ροπή προς τις απολαύσεις της ζωής, έλξη προς τη χλιδή και τα ακριβά αντικείμενα, αλλά και προς συντρόφους που μπορούν να της προσφέρουν υλικές ανέσεις. Ανάγκη να νιώθει αρεστή, ποθητή και άξια θαυμασμού)
  • Ταυ τετράγωνο Δία – Κρόνου – Αφροδίτης (διακοπή σπουδών – ο πολυτελής τρόπος ζωής της την ώθησε να παρατήσει τις δικηγορικές σπουδές. Συνέχισε με το μόντελινγκ και ασχολήθηκε με την ηθοποιία)
  • Σελήνη στο Λέοντα (μητέρα καλλιτέχνης, δυναμική μητέρα, αλλά και δυναμικός ψυχισμός, αγάπη για τις τέχνες, τα «φώτα» της κάμερας, δοτικότητα, ανάγκη να νιώθει αγαπητή και δημοφιλής, εγωισμός και περηφάνεια)
  • Άρης στο Λέοντα στην έξαρση του Ποσειδώνα, στον 7ο οίκο ( γάμος με καλλιτέχνες, καλλιτεχνικός περίγυρος – επαγγελματικά και προσωπικά-, πιθανά προβλήματα / απογοητεύσεις στον τομέα των σχέσεων / συνεργασιών)
  • Ερμής στην Παρθένο, κυβερνήτης 5ου, 6ου, 8ου οίκου σε τρίγωνο ακριβείας με Δία (ικανότητα στο λόγο και στις γλώσσες – μιλάει ιταλικά, γαλλικά, αγγλικά και φαρσί, και έχει παίξει σε ταινίες σε κάθε μια από αυτές τις γλώσσες, καθώς και στα αραμαϊκά-, αλλά και εύνοια σε ό,τι αφορά σε: καλλιτεχνικό επάγγελμα, παιδιά, επενδύσεις, χρήματα, κοινά οικονομικά, ακίνητη περιουσία)
  • Στο σύστημα Ebertin: σελήνη επάνω σε άξονα Ήλιου / Δία και Ωροσκόπος επάνω σε άξονες Δία / Πλούτωνα και Αφροδίτης / Πλούτωνα (άτομο τυχερό- ειδικά από σχέσεις / συνεργασίες – και δοτικό σε έναν βαθμό, άτομο που κινείται σε περιβάλλοντα όπου του μέλλει να βιώσει τον πλούτο και τη δόξα, άτομο που εκπέμπει ερωτισμό και μαγνητισμό)
Προηγούμενο άρθροΗ παρεξηγημένη Αφροδίτη στους Διδύμους
Επόμενο άρθροΤο ωροσκόπιο της Charlize Theron
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here