Λίγα λόγια για το ωροσκόπιο, τις τάσεις που δείχνει, αλλά και στιγμιότυπα ζωής, όπως αυτά αποτυπώνονται αστρολογικά.

 

Νέα, όμορφη, πολλά υποσχόμενη στο χώρο της τέχνης

Γεννημένη στις 7/8/1975 στο Benoni της Ν. Αφρικής.

Ωστόσο, η ζωή- όπως φαίνεται- δεν δίνει πάντα όλες τις χαρές, καθώς η όποια δόξα ίσως δεν μπορεί να σβήσει ανεξίτηλα σημάδια πόνου…

Ας δούμε επιγραμματικά κάποια ζητήματα στο χάρτη της Charlize Theron:

  • Ωροσκόπος στην Παρθένο και Μεσουράνημα στους Διδύμους, με κυβερνήτη τον Ερμή στο Λέοντα στο 12ο οίκο σε τρίγωνο με Δία (Ερμής= ταλέντο που εκφράστηκε μέσα από την κίνηση – χορός- και το λόγο – ηθοποιός-. Λέων και 12ος οίκος είναι στοιχεία που δείχνουν το χώρο της τέχνης. Κυβερνήτης του χάρτη στο 12ο οίκο προδιαθέτει για στενοχώριες στο περιβάλλον του ατόμου).
  • Ήλιος στο Λέοντα στο 12ο οίκο, κυβερνήτης 12ου οίκου (θέματα πατέρα, ανδρών, αλλά και επαγγελματικής σταδιοδρομίας: πατέρας που έπινε- Λέων η έξαρση του Ποσειδώνα και 12ος οίκος του Ποσειδώνα-, δυσκολία στο να νιώσει εμπιστοσύνη με τους άνδρες της ζωής της ή επαφή με άνδρες που ίσως τη δυσκολεύουν σε κάποια σημεία της σχέσης, επαγγελματική σταδιοδρομία που κινείται στο χώρο της τέχνης, αναπτύχθηκε μέσα από μια τραγική οικογενειακή ιστορία με δυσκολίες )
  • Σελήνη στο Λέοντα (κοντά στην έξαρση του Ποσειδώνα), στο 12ο οίκο, κυβερνήτης 11ου οίκου, σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και επάνω σε άξονα Άρη- Κρόνου (δυναμική, δημιουργική και ταυτοχρόνως ευαίσθητη και καλλιτεχνική φύση, μητέρα που έχει περάσει από πολύ δύσκολες στιγμές, ροπή προς μελαγχολία- κατάθλιψη ή βιώματα πολύ δύσκολα για τον ψυχισμό πιθανότατα συνδεόμενα με οικογένεια / μητέρα / σχέσεις, διαισθητική, δοτική. Σελήνη στην έξαρση του Ποσειδώνα δίνει πιθανώς και τα υιοθετημένα τέκνα)
  • Άρης στον Ταύρο, επάνω στον απλανή αστέρα Algol και σε σύνοδο με Νότιο Δεσμό σελήνης στον 9ο οίκο, κυβερνήτης 8ου οίκου σε εξάγωνο με Κρόνο και τετράγωνο με τον Ερμή (άτομο με εξαιρετική επιμονή και υπομονή, το οποίο αναγκάζεται να περάσει από πολύ δύσκολες εμπειρίες για να πραγματώσει τις φιλοδοξίες του. Νευρικότητα, «επιθετικές» εμπειρίες στην οικογένεια, αλλά και στην γενικότερη πορεία, ικανότητα να συγκεντρώνεται στο στόχο και να εργάζεται μεθοδικά και σκληρά για να πετύχει)
  • Κυβερνήτης 4ου οίκου ο Δίας στον 8ο οίκο, σε τετράγωνο με Κρόνο στον Καρκίνο (πένθος ή στενάχωρες καταστάσεις σχετικές με οικογένεια / πατρίδα / πατέρα, δύσκολες οικογενειακές και συναισθηματικές εμπειρίες)
  • Ταυ τετράγωνο Ουρανού- Δία- Κρόνου με εμπλεκόμενους οίκους τους 2ο, 8ο, 11ο και από θέμα διακυβέρνησης τους 4ο, 5ο και 6ο (αλλαγές ζωής οι οποίες έχουν σαν αφορμή δύσκολα γεγονότα στην οικογένεια και οδηγούν σε νέα ξεκινήματα που μπορούν να λειτουργήσουν θετικά για το άτομο και την πορεία του σ’ επίπεδο επαγγελματικών, οικονομικών κι ανάκτησης αυτοπεποίθησης)
  • Αφροδίτη στην Παρθένο στο 12ο οίκο, κυβερνήτης 2ου και 9ου οίκου, σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και σε όψη τετραγωνική με Κρόνο (ταλέντο στην κίνηση, μεθοδικότητα και συντονισμός, αλλά παράλληλα μεγάλες ανασφάλειες και δυσκολία εξισορρόπησης στα συναισθηματικά ζητήματα, χρήματα από τέχνη, χρήματα που σχετίζονται με το Εξωτερικό- φυσικά αφού έκανε καριέρα μακριά από τον τόπο της γέννησης)
  • Πλούτωνας στον 1ο οίκο, κυβερνήτης τρίτου οίκου σε εξαγωνικές όψεις με Ποσειδώνα και Σελήνη (μαγνητική προσωπικότητα, ικανότητα διαπραγμάτευσης, ικανότητα στο να αξιοποιεί θετικά ακόμα και τις αρνητικές εμπειρίες, ευκαιρίες και προτάσεις σε περιβάλλον τέχνης)
  • Στο σύστημα Ebertin: Σελήνη επάνω στον άξονα Άρη / Κρόνου, Κρόνος επάνω στον άξονα Σελήνης / Πλούτωνα, Μεσουράνημα επάνω στον άξονα Ήλιου / Δία (συναισθηματικός πόνος, δύσκολες εμπειρίες, ψυχαναγκασμός, δύσκολες εμπειρίες της μητέρας, περίεργη ή δύσκολη «σχέση» με την έννοια της μητρότητας, επιτυχία – επίτευξη στην καριέρα, εξαιρετική εξωτερική εικόνα)
  • Η μητέρα της σκοτώνει τον πατέρα της μπροστά στα μάτια του νεαρού κοριτσιού το 1991, επειδή ήταν μέθυσος και την κακομεταχειριζόταν, ωστόσο δεν καταδικάστηκε. Ήταν τότε όπου ο Κρόνος στο σύστημα του Ηλιακού Τόξου «πάτησε» επάνω στη σελήνη του γενεθλίου, στη 10η του Λέοντα…το εξάγωνο του Κρόνου με τον Άρη φαίνεται πως «κράτησε» τη δυναμική ώστε να μην καταδικαστεί η μητέρα της, αλλά δεν αφαίρεσε τον πόνο ψυχής της Charlize.
Προηγούμενο άρθροΤο ωροσκόπιο της Monica Bellucci
Επόμενο άρθροTo Ωροσκόπιο της Σοφία Λόρεν
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here