Την έχουν χαρακτηρίσει ακόμα και «πεταλούδα του Ζωδιακού», αφού – όσοι το υποστηρίζουν- στηρίζονται στη φύση του ζωδίου των Διδύμων που προσδίδει μια αίσθηση ελαφρότητας, επιφανειακής αντιμετώπισης των ζητημάτων, αλλά και ανάγκης για περιπέτεια.

Επί της ουσίας, βάσει θεωρίας, αλλά και εμπειρίας, θα εστιάσω στο ότι η Αφροδίτη δείχνει εν πολλοίς το «πού και πώς» αισθανόμαστε όμορφα, αλλά και το ποιες είναι οι ποιότητες που μας κάνουν να αγαπήσουμε, να δώσουμε και να δοθούμε.

Κατά συνέπεια, θα έλεγα πως μια Αφροδίτη στους Διδύμους νιώθει όμορφα με την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις, τις εκδρομές και τις βόλτες, τα βιβλία, τη γνώση, τα σεμινάρια πάσης φύσεως, ακόμα και… το κουτσομπολιό!

Είναι μια Αφροδίτη εκφραστική στο λόγο που θα εκτιμήσει ιδιαιτέρως το συντροφικό πρόσωπο που προσφέρει ερεθίσματα, εμπειρίες, συζητήσεις, γνώσεις κι αλλαγές. Ουσιαστικά μια Διδυμίσια Αφροδίτη μάλλον βαριέται τη στασιμότητα, αφού χρειάζεται πνευματική, αλλά και σωματική κίνηση. Θέλει να μοιραστεί ενδιαφέροντα και σκέψεις και να μάθει από τις ιδέες των άλλων.

Μιλώντας για την Αφροδίτη, εξετάζουμε και το θέμα «τέχνη». Ένα άτομο με την Αφροδίτη στους Διδύμους εκτιμά τις τέχνες του λόγου, αλλά και τις τέχνες που ενέχουν κίνηση, συνεπώς το θέατρο, η συγγραφή, η ποίηση, αλλά και ο χορός μάλλον κατατάσσονται στις προτιμήσεις της.

Φλερτάρει; είναι άπιστη κι επιφανειακή; παίζει με πολλές, αλλά ανούσιες «γνωριμίες»; εκεί θα συνέτειναν πολλοί παράγοντες εντός του ωροσκοπίου, αφού μια Αφροδίτη από μόνη της δεν δύναται να δώσει – κατά την προσωπική μου άποψη- αυτήν την απάντηση. Αν έχουμε μια Αφροδίτη στους Διδύμους απέναντι από Ουρανό ή Άρη, επί παραδείγματι, παρέα με μια Σελήνη στον Κριό ή στους Διδύμους κι αστήριχτη από τριγωνικές όψεις Κρόνου ή ακόμα και Ηλίου ή Ποσειδώνα, τότε ενδεχομένως να ήταν αυτή η απάντηση.   Ωστόσο, έχω γνωρίσει ανθρώπους με την Αφροδίτη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τη Σελήνη ή τον Κρόνο και μια σειρά παραγόντων στο προσωπικό ωροσκόπιο που καταδεικνύουν πίστη, σεβασμό και ανάγκη για σχέση ουσίας με το άλλο φύλο.

Όσον αφορά στο χρήμα μια Αφροδίτη στους Διδύμους δείχνει πως το άτομο θα μπορούσε κατ’ αρχήν να κερδίσει από επαγγέλματα σχετικά με το ζώδιο, άρα επαγγέλματα σχετικά με διδασκαλία, γραμματειακά, επικοινωνία, χορό, θέατρο, μετακινήσεις, εμπόριο, συγγραφή κ.ο.κ. Αυτή η Αφροδίτη δεν δείχνει από μόνη της τσιγκουνιά, αλλά ροή του χρήματος. Θα μπορούσε φυσικά να προσδώσει και τον τόνο της σπατάλης και της άτσαλης διαχείρισης, κυρίως εφόσον η Αφροδίτη είναι σε τετραγωνικές όψεις ή σε σύνοδο με πλανήτες όπως ο Άρης, ο Ουρανός ή ο Ποσειδώνας.

Μια Αφροδίτη στους Διδύμους- εκτός εξαιρέσεων που επιβεβαιώνουν τον κανόνα- θα μπορούσε παράλληλα να συμβολίζει πως το άτομο έχει ζήσει μια όμορφη εφηβική ιστορία αγάπης είτε ότι είχε όμορφες εμπειρίες και πλούσια ερεθίσματα στα παιδικά κι εφηβικά χρόνια της ζωής του (χρόνια του σχολείου).

Προηγούμενο άρθροΤο ωροσκόπιο του Ρίτσαρντ Γκιρ
Επόμενο άρθροΤο ωροσκόπιο της Monica Bellucci
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here