(γράφει η Marie-Denise) 

«Συγχρονισμός» των ουρανίων σωμάτων στο ζώδιο του Λέοντα…ήδη από την αρχή του μήνα Ήλιος, Αφροδίτη και Άρης, ενώ από τις 11/8/19 κι ο Ερμής, διελαύνουν στον πύρινο βασιλιά του ζωδιακού.

Αν κάτι τονίζεται ιδιαιτέρως κατά τον 8ο μήνα του χρόνου, αυτό είναι το φως, η ανάγκη αυτοέκφρασης και χαράς, η εσωτερική ορμή ικανοποίησης κάθε επιθυμίας της καρδιάς, αλλά και η αναψυχή, η ανανέωση, ο έρωτας και το πάθος, η γενναιοδωρία, τα παιδιά και το «παιδί» μέσα μας. Ταυτόχρονα, βεβαίως, μπορεί να έχουμε και περισσότερο εγωισμό, αλλά τάσεις υπερβολής, ακόμα και…σπατάλης. Ποιος δεν θέλει να «περνά καλά»;

Με τις διελεύσεις από το ζώδιο του Λέοντα σαφώς νιώθουν πολύ καλύτερα (συνήθως) οι Κριοί, οι Τοξότες και πολλάκις οι Λέοντες και οι Υδροχόοι. Μια ανάσα δροσιάς, την ίδια εποχή, μπορούν να αισθανθούν οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι. Για το φετινό Αύγουστο αυτό ισχύει πολύ περισσότερο, ειδικά αν μιλάμε για τους γεννημένους στο β’ δεκαήμερο των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα.

Από τις 17/8 κάτι αλλάζει. Φαίνεται, πως σταδιακά η εύνοια μετατοπίζεται στους γήινους και στους υδάτινους- κυρίως του α’ δεκαημέρου- με τις διαδοχικές διελεύσεις του Άρη, της Αφροδίτης του Ηλίου, αλλά και του Ερμή μέσ΄από τη μεταβλητή, απαιτητική και άκρως οργανωτική Παρθένο. Το κλίμα αρχίζει τότε να γίνεται πιο πρακτικό με εστίαση στη χρησιμότητα και στην αποδοτικότητα.

Ο Αύγουστος  2019 αποτελεί μια ευκαιρία ανάπαυλας ή ανασύνταξης (ψυχολογικής τε και πρακτικής) για πολύ κόσμο.

Κάποιες στιγμές του, βεβαίως, πιθανά θα κουράσουν τους γεννημένους στις 4-5/4, 4-5/1, 6-7/7, 7-8/10, 10-11/4, 10-11/1, 12-13/7, 13-14/10, αλλά και όσους/ ες έχουν γενέθλια κοντά στις 21/5, 27/5, 23/8, 29/8, 22/11, 28/11, 19/2, 25/2. Γεγονός είναι ότι ακόμα και εν μέσω διλημμάτων, πιέσεων ή προβληματικών συγκυριών, η ευκαιρία ανάκαμψης είναι σταθερά εδώ για τους γεννημένους στις 4-5/4, 7-8/10, 29/8, 25/2.

Επικοινωνιακά / διαπραγματευτικά κινείστε ίσως πιο άνετα από τις 11/8 έως τις 28/8, αν ανήκετε σε ζώδιο φωτιάς ή αέρα, ενώ, αν ανήκετε σε ζώδιο γης ή νερού προτιμήστε τις πρώτες ημέρες του μήνα και τις τελευταίες τρεις ημέρες του μήνα για καλύτερα αποτελέσματα.

Καλό μήνα, γεμάτο ευχάριστες εμπειρίες!

MD

 

Προηγούμενο άρθροΚρόνος από Αύγουστο έως Νοέμβριο 2019
Επόμενο άρθροΠανσέληνος 15/8/2019- γενική θεώρηση
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here