(γράφει η Marie-Denise) 

Από τον Αύγουστο έως τις 8/11/2019 ο Κρόνος γυρνά πίσω / μπρος στην 15η-14η-13η και ξανά 14η-15η μοίρα του Αιγόκερω. Φαινομενικά ανάδρομος παραμένει έως τις 18/9/2019, οπότε και γυρνά σε φαινομενικά ορθή φορά.

Η παραπάνω παρατήρηση σημαίνει πρακτικά το εξής:

  • Παρορμητικοί της 3-4-5/4, 3-4-5/1, 5-6-7/7, 6-7-8/10 κινείστε σε πλαίσιο ευθύνης, ορίων, πιέσεων, ενίοτε και προβλημάτων ή αναβολών και εκνευριστικών καθυστερήσεων. Κάθε μεγάλη ή μικρή νίκη συνοδεύεται από ένα τίμημα.
  • Διλήμματα ή ενοχλητικές καταστάσεις, καθώς επίσης καθυστερήσεις ή αναβολές φορτίζουν συχνά πυκνά και όσους/ ες έχετε γενέθλια κοντά στις 19/5, 18/2, 21/8, 21/11.
  • Σταθερά βήματα προόδου μέχρι τις 8/11/2019 μπορείτε να κάνετε προετοιμάζοντας ένα πιο πολλά υποσχόμενο 2020, όσοι/ ες έχετε γενέθλια στις 3-4-5/5, 5-6-7/9, 3-4-5/1, 5-6-7/11, 3-4-5/3, 5-6-7/7. Για τούτη την ομάδα σημειώνω επιπλέον ότι θα φανείτε ευνοημένοι κυρίως όσον αφορά σε επαγγελματικά ή πρακτικής φύσεως θέματα που τείνουν στην εξέλιξή τους να προσφέρουν στη ζωή σας πιο γερές βάσεις. Αυτή η τάση θα γίνει πιο αισθητή στις κάτωθι ημερομηνίες, τις οποίες κρίνω και αξιοποιήσιμες από την πλευρά σας: 1, 2, 7, 8/9/2019, 14 και 20/10/2019 και 8/11/2019.

Εύχομαι σε όλες κι όλους επιτυχίες!

Marie-Denise

Προηγούμενο άρθροΤραγουδοπροβλέψεις για τον Αύγουστο 2019
Επόμενο άρθροΠαρατηρήσεις για τον Αύγουστο 2019
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here