(γράφει η Marie-Denise) 

Ναι, είναι πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στις 15/8/2019 και ώρα Ελλάδος 15.30 στον άξονα Λέοντα / Υδροχόου. Και φυσικά θα μιλήσουμε – σε γενικές γραμμές – για έρωτα και πάθος, θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά και την παιδεία, τον αθλητισμό, αλλά και την εξουσία, καθώς επίσης για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αναψυχή και τις τέχνες, αλλά και με την πολιτική, τα κόμματα και τις συλλογικές προσπάθειες/ κινήσεις. Οτιδήποτε, λοιπόν, γύρω από τα παραπάνω ως εξέλιξη, θα μπορούσε να συνδεθεί με την ενέργεια του φεγγαριού.

Η συγκεκριμένη πανσέληνος, μάλιστα, δείχνει να αφορά περισσότερο τους γεννημένους στα σταθερά ζώδια του γ’ δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα εσάς με ημερομηνίες γέννησης κοντά στις 12/5, 14/8, 14/11, 11/2. Οι εκπρόσωποι αυτής της ομάδας αυτής ενδεχομένως θα βιώσετε κορύφωση / ολοκλήρωση σε μια σημαντική υπόθεση που σχετίζεται με σημαντικές δομές (καριέρα / σχέσεις /οικογένεια / περιβάλλον). Φυσικά, μια και μιλάμε για γέμιση φεγγαριού, έχετε κάθε λόγο να είστε πιο προσεκτικοί/ές όσον αφορά στην ψυχοσυναισθηματική φόρτιση και σε συμπεριφορές που τείνουν να δημιουργούν ρήξεις και προβλήματα.

Πιο ευνοημένοι/ ες από το συγκεκριμένο φεγγάρι και τις εξελίξεις της εβδομάδας πιθανώς θα νιώσετε όσοι/ ες έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού, του Κριού και του Τοξότη και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 12/6, 15/10, 12/4, 14/12.

Σας εύχομαι μόνο χαρμόσυνες εξελίξεις, γεμάτες από το φως του καλοκαιριού!

Marie-Denise

Προηγούμενο άρθροΠαρατηρήσεις για τον Αύγουστο 2019
Επόμενο άρθροΠανσέληνος 15/8/2019- μικρά tips των ημερών…
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here