(γράφει η Marie-Denise)

Τα γενικά της πανσελήνου ήδη δημοσιεύτηκαν. Θα υπενθυμίσω μόνο πως η πανσέληνος πραγματοποιείται στις 15/8/2019, στον άξονα Λέοντα / Υδροχόου και στην 22η μοίρα των εν λόγω ζωδίων, δείχνοντας «δυναμικές» εξελίξεις κυρίως για τους γεννημένους στο γ’ δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων.

Στο παρόν άρθρο θα μιλήσουμε για δυο-τρεις παρατηρήσεις που ενέχουν μάλλον μεγαλύτερο ενδιαφέρον:

  • κατά την ημέρα της πανσελήνου, Ήλιος κι Αφροδίτη βρίσκονται σε όψη συνόδου στο Λέοντα. Αυτό σημαίνει πως η σελήνη «συναντά» και τα δυο αυτά ουράνια σώματα από απέναντι και τα…χαιρετά! η συγκεκριμένη παρατήρηση είναι εξόχως σημαντική, ιδιαιτέρως αν κάποιο ζευγάρι στοχεύει στην τεκνοποίηση είτε αν κάποιος/ α είναι μόνος/η και θα ήθελε να συναντήσει το άλλο μισό του / της. Παράλληλα, η συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία μπορεί να δείξει έντονες απολαύσεις σε κάθε επίπεδο. Από την άλλη πλευρά, βεβαίως, σε περιπτώσεις δύσκολων γενεθλίων ωροσκοπίων, όπου οι όψεις «σκληραίνουν» τη δυναμική, θα μπορούσαμε να παρατηρήσουμε και δύστροπες εμπειρίες όσον αφορά στα συναισθηματικά ή στα οικονομικά ζητήματα. Εδώ ακριβώς θα παίξει το ρόλο της η γενέθλια προδιαγραφή και το «δέσιμο» όλης της εικόνας από πλευράς τοποθέτησης πλανητών και σημείων κατά την ώρα της γέννησης.
  • στο χάρτη της πανσελήνου παρατηρείται μια συγκλίνουσα όψη τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Ουρανού. Αυτό σαφώς θα μπορούσε να παράξει ατυχήματα (λεκτικά / οδικά), νευρικότητα, άγαρμπες κουβέντες και προβλήματα με το μεταφορικό μέσον ή με τις επικοινωνίες (και ηλεκτρονικές επικοινωνίες / συνδέσεις). Γενικότερα, καλό είναι να προσέξουν οι γεννημένοι κοντά στις 25/4, 28/7, 28/10, 25/1.
  • το καλύτερο (ή χειρότερο;) σας το άφησα τελευταίο: οι μέρες γύρω από την πανσέληνο εγκυμονούν παθιασμένους – αλλά αδιέξοδους / δύσκολους / προβληματικούς- έρωτες, με αποτέλεσμα να μπορεί να επέλθει ρήξη είτε γενικότερα να υπάρξουν εξελίξεις δύσκολες στα συναισθηματικά ζητήματα για ορισμένους/ ες. Την ίδια στιγμή κάποιοι/ ες θα καταβάλουν υπέρμετρο κόπο για να τα βγάλουν πέρα με έκτακτα, ασφυκτικά έξοδα που πρέπει όμως να καλυφθούν ως υποχρεώσεις. Όλη αυτή η δυναμική θα μπορούσε κυρίως να αφορά όσους/ ες έχετε γενέθλια πολύ κοντά στις 26/4, 29/7, 29/10, 26/1, 11/6, 13/9, 13/12, 11/3. Οτιδήποτε «καλό» συνοδεύεται από ένα «σκληρό» τίμημα…

 

Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος 15/8/2019- γενική θεώρηση
Επόμενο άρθροΜε τον Άρη στην Παρθένο (τσακ μπαμ)
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here