(γράφει η Marie-Denise) 

Ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο στις 18/8/2019, όπου θα παραμείνει έως και τις 3/10/2019. Συνοπτικά και σβέλτα, ας δούμε ένα μικρό tip ανά ζώδιο / ωροσκόπο:

Κριός– σταθερή, εμπνευσμένη εργασία κι επιτυχία!

Ταύρος– δημιουργικότητα, κατάκτηση, έρωτας!

Δίδυμοι– οικογενειακές εντάσεις ή έντονη ενασχόληση με χώρο ή αλλαγή χώρου , ψυχοσυναισθηματική «ανησυχία» …

Καρκίνος– έντονη ενασχόληση με αδέλφια / ξαδέλφια / περίγυρο, πιθανές παρεξηγήσεις ή εξηγήσεις, θέματα με το μεταφορικό μέσον προς τακτοποίηση…

Λέων– έντονη προσπάθεια για οικονομική επιτυχία και γενικότερη άνοδο και… παράλληλα έξοδα!

Παρθένος– κατάκτηση, εποικοδομητικές κινήσεις, επιτυχία!

Ζυγός– στρες, ανησυχία, άστατος ύπνος, προβληματισμοί για σχέσεις / συνεργασίες και παράλληλη (επιτυχής) προσπάθεια για τακτοποίηση ζητημάτων που άπτονται του χώρου ή της οικογένειας…

Σκορπιός– κυνήγι στόχων, σταθεροποίηση ιδεών και βλέψεων, εξελίξεις (θετικές κυρίως, αλλά και εν μέσω ξεκαθαρισμάτων) μέσα από φιλίες / ομάδες και…πιθανά έξοδα για χρέη (προς το δημόσιο;)…

Τοξότης– βουρ για επαγγελματική πρόοδο ή για την επίτευξη ενός ουσιαστικού στόχου (γενικότερα), με πολλή δουλειά και σύνεση και χωρίς προκλητικές κινήσεις.

Αιγόκερως– εξαιρετικά: σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, συμβόλαια, ευκαιρίες στο εξωτερικό ή σε πολυεθνικά περιβάλλοντα!

Υδροχόος– αποφασιστικότητα και στρατηγική στα πλεονεκτήματα. Έξοδα στα μειονεκτήματα, αλλά με ουσιαστικές ευκαιρίες να βάλετε τα οικονομικά σε σειρά σιγά σιγά.

Ιχθύες– ανακατατάξεις , ξεκαθαρίσματα, αποφάσεις ή / και εκκινήσεις σε σχέσεις / συνεργασίες.

Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος 15/8/2019- μικρά tips των ημερών…
Επόμενο άρθροΑφροδίτη στην Παρθένο (απλά και λιτά)
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here