(γράφει η Marie-Denise)

Η Αφροδίτη θα διελαύνει στην Παρθένο από τις 21/8/2019 έως και τις 14/9/2019. Ας δούμε κάποια πρώτα tips σχετικά με τη διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιο της…πτώσης της:

  • στα πολύ θετικά στοιχεία είναι ότι η Αφροδίτη θα διελαύνει σε όψη συνόδου με τον Άρη, ο οποίος επίσης θα διελαύνει στην Παρθένο στο εν λόγω χρονικό διάστημα δείχνοντας πως δημιουργικότητα κι επιτυχία μπορούν να υπάρξουν, αλλά με πιο συγκεκριμένο τρόπο και μοτίβο
  • στα εξόχως σημαντικά και θετικά κατατάσσω τα τρίγωνα της Αφροδίτης με τον Ουρανό, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, τρίγωνα που διαδοχικά θα ευνοήσουν το α’, το β’ και το γ’ δεκαήμερο των ζωδίων της γης (κυρίως)
  • στα δύσκολα (sos-άκια) κατατάσσω (α) το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, αλλά και (β) την αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα. Ρίσκο και μεγάλα όνειρα / αυταπάτες / απάτες αποτελούν πραγματικό κίνδυνο, ειδικά για μεταβλητούς του β’ δεκαημέρου
  • μέρες που «αξίζουν» λόγω της συνολικής εικόνας στη διέλευση με βάση την Αφροδίτη και τους συνδυασμούς: 26/8, 1/9, 6/9 (όλες αυτές είναι του…2019!)
  • μέρες που «προσέχουμε» για να έχουμε (υπό την έννοια των παράλογων κινήσεων ρίσκου / των αλόγιστων εξόδων / των άτοπων – άσκοπων και τελικώς μακροπρόθεσμα ζημιογόνων επιλογών σε χρήματα κι αισθήματα): 2/9 και 4/9 (κι αυτές είναι του…2019!)

 

Προηγούμενο άρθροΜε τον Άρη στην Παρθένο (τσακ μπαμ)
Επόμενο άρθροΕρμής στην Παρθένο 2019 (συνοπτικά και στοχευμένα)
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here