(γράφει η Marie-Denise) 

Τι να πρωτοπείς για τούτον τον Ερμή; ε, τα καλύτερα θα πεις και θα γράψεις, δεν γίνεται αλλιώς!

Πρωτίστως, να επισημάνω ότι ο Ερμής θα διελαύνει στην Παρθένο από τις 29/8/2019 έως και τις 13/9/2019.

Θέματα που άπτονται: της οργάνωσης, του λόγου, της μάθησης, του εμπορίου, της διαπραγμάτευσης /επικοινωνίας  γενικότερα, αλλά και του παιδιού ή του μεταφορικού μέσου ή των εγγράφων και των συμφωνιών ή των συναλλαγών ευρύτερα- φαίνεται πως έχουν (γενικά μιλώντας) επιτυχή δυναμική στο αποτέλεσμά τους.

Ποιοι / ες θα ευνοηθούν κυρίως μέσα από αυτή τη δυναμική στην προαναφερθείσα θεματολογία;

η απάντηση είναι γενικώς «όλος ο ζωδιακός».

Όμως, πιο συγκεκριμένα, θα έλεγα πως ορισμένοι/ες έχουν λόγους να αναμένουν πιο «ουσιαστικά» αποτελέσματα. Κι εδώ ακριβώς μιλώ για τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Αιγόκερους, τους Σκορπιούς, τους Ιχθύς, αλλά και τους Καρκίνους που έχουν γενέθλια στις 26/4, 4/5, 11/5, 29/8, 6/9, 13/9, 27/12, 4/1, 11/1, 29/10, 6/11, 13/11, 25/2, 4/3, 11/3, 27/6, 6/7, 13/7. 

Θυμηθείτε, παρακαλώ, πως σε όλα μου τα άρθρα, αν κι εφόσον αναφέρω ημερομηνίες γεννήσεως, μπορείτε να υπολογίζετε πως οι τάσεις ισχύουν πιθανώς και για ημερομηνία γεννήσεως με απόκλιση +/- 1 μέρα. 

Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη στην Παρθένο (απλά και λιτά)
Επόμενο άρθροΑστρολογικά θέματα Φθινοπώρου 2019
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here