(γράφει η Marie-Denise) 

Χμ…

Βιασύνη, νευρικότητα, παρορμητική απόφαση ή κίνηση, αλλά και παρασκήνιο, όπως και δράση υποκινούμενη από μια περίεργη…διαίσθηση, ένα υποσυνείδητο που δεν κοιμάται ποτέ.

Εξελίξεις που «εμποτίζονται» από «μεγαλείο» ή μεγαλομανία, από ιπποτισμό ή από εγωισμό. Κάτι το θεατράλε στη συμπεριφορά ή στο φαίνεσθαι γενικότερα. Αλλά και μια ευκαιρία να μιλήσει «το μέσα» που ξέρει- πολλάκις- ίσως καλύτερα.

Τα πάτε καλά με τούτο το φεγγάρι οι γεννημένοι/ες πολύ κοντά στις 10/4, 12/12, 13/10, 10/6.

Εκ του αποτελέσματος θα δείτε πόσο καλά τα πήγατε – αν τα πήγατε (εξαρτάται από τις λοιπές συντεταγμένες του ωροσκοπίου σας) -οι γεννημένοι / ες πολύ κοντά στις 9/2 και 12/8.

Μια υπερένταση παραπάνω (άρα προσέξτε περισσότερο στη δράση και στην αντίδραση) χαρακτηρίζει εσάς της 10/5, 12/11, 26/3, 27/6, 28/9, 27/12.

«Πονάει» λίγο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τους μεταβλητούς και τους παρορμητικούς με γέννηση στις 29/5, 1/9, 30/11, 27-28/2, 3-14/4, 13-14/1, 15-16/7, 16-17/10. Πικρόχολες σκέψεις / ειδήσεις / λόγια ή κακή διαχείριση γενικότερα και μια διάθεση που δεν…όχι, δεν…

Σε μια σούπερ- ντούπερ (μπόμπα) διάθεση οι Κριοί της 15/4 (κινείτε και βουνά αν θέλετε), αλλά και οι Λέοντες της 17/8 (αχ, έρωτα…).

Α! και μια Αφροδιτούλα στην αρχή του Κριού, δειλά δειλά κάνει ένα νεύμα χαράς στους γεννημένους στις πρώτες 2 μέρες του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την ίδια στιγμή όπου ο Δίας «ευλογεί» με την «ομπρέλα προστασίας» του πολλούς Ταύρους της 5/5, Παρθένους της 7/9, Σκορπιούς της 7/11, Ιχθύς της 5/3, Καρκίνους της 7/7 και Αιγόκερους της 5/1.

Τα έχω ξαναπεί- υπολογίζουμε μια μέρα +/- στις ημερομηνίες γεννήσεως που δίνω!

Με τις υγείες μας…

Προηγούμενο άρθροΕρμής στους Ιχθύς από τις 3/2/2020
Επόμενο άρθροΟι ευνοημένοι/ες στο β’ δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου 2020
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here