(γράφει η Marie-Denise) 

Για να δούμε, φίλες και φίλοι, ποιοι και ποιες έχουν εύνοια στο χρονικό διάστημα από τις 15/2 έως και τις 29/2/2020;

Με την Αφροδίτη να διελαύνει σταθερά στον Κριό, η εύνοια δικαιωματικά ανήκει κυρίως στους Τοξότες και στους Λέοντες, αλλά τώρα μιλάμε για εσάς που γεννηθήκατε κατά το Δεκέμβριο και κατά τον Αύγουστο, αντίστοιχα.

Πολλοί και πολλές από το ζώδιο του Κριού και του Ζυγού, έχετε επίσης λαμβάνειν, εφόσον έχετε γεννηθεί μετά τις 28/3 και κατά τον Οκτώβριο, αντιστοίχως.

Στον έρωτα, αλλά και στην εν γένει ικανοποίηση / διάθεση κερδίζετε οι Τοξότες, οι οποίοι έχετε παράλληλα καλή προβολή της δουλειάς σας, αλλά και ευκαιρίες, αν ασχολείστε με ελεύθερο επάγγελμα, με τη διδασκαλία, με τον αθλητισμό ή με τις τέχνες. Παράλληλα, τα παιδιά μπορεί να σας επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Ταξίδια, επεκτάσεις, αλλά και νίκες εν μέσω νομικών υποθέσεων, χαρές από τις σπουδές, αλλά και από θέματα σχετικά με την τεκνοποίηση ή με συμβόλαια ή με το εξωτερικό αφορούν τους Λέοντες.

Κριοί και Ζυγοί, το πάτε καλύτερα σε ζητήματα σχέσεων / συνεργασιών, μπορείτε να προωθήσετε το πιο κοινωνικό, γλυκό, διπλωματικό σας πρόσωπο και να κερδίσετε βλέμματα θαυμασμού. Βεβαίως, θα πρέπει να προσέξετε, γιατί τα πράγματα για εσάς είναι πιο δύσκολα (πιέσεις, όροι, όρια, ξεκαθαρίσματα, εντάσεις, προβλήματα), αν έχετε γεννηθεί μετά τις 14/4 (Κριοί), αλλά και μετά τις 17/10 (Ζυγοί).

Ομπρέλα προστασίας φαίνεται να αποτελεί ο Δίας για ορισμένους/ες, ένας Δίας που επιφυλάσσει ευκαιρίες και συμβολίζει την «προετοιμασία» για θετικές εξελίξεις. Ο Δίας, λοιπόν, αβαντάρει κυρίως τους γεννημένους και τις γεννημένες στις 6-7-8-9/5, στις 6-7-8-9/1, στις 8-9-10-11/9, στις 6-7-8-9/3, στις 8-9-10-11/7 και στις 8-9-10-11/11.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλες κι όλους!

MD

Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος στο Λέοντα (9/2/2020)
Επόμενο άρθροΗ διέλευση του Άρη από τις 16/2 έως και τις 29/2/2020
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here