(γράφει η Marie-Denise)

Από αύριο Δευτέρα, 3/2/2020, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει πρακτικά έως και τις 10/4/2020, με ένα εύλογο διάλειμμα, λόγω της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του, κατά το οποίο θα βρεθεί και πάλι στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου (από τις 3/3 έως και τις 15/3). Ανάδρομα θα κινείται στο χρονικό διάστημα 16/2-10/3. Εννοείται φυσικά ότι κατά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του αποφεύγουμε σημαντικές εκκινήσεις, αποφάσεις, αγορές ή υπογραφές.

Ας τα δούμε, λιγάκι, χωρίς φόβο και πάθος.

Ερμής στους Ιχθύς σημαίνει έντονη διαίσθηση, κατανόηση, αλλά και φαντασία. Σημαίνει παράλληλα συναισθηματική ευφυΐα, ρομαντισμός, αλλά και καλλιτεχνικός λόγος / σκέψη / δημιουργία. Σημαίνει και ικανότητα επαφής με «άλλα» επίπεδα, πέραν του γήινου και του απτού, όπως και εσωστρέφεια ή τάση προς μελαγχολία. Την ίδια στιγμή, ένας Ποσειδώνιος Ερμής μπορεί να δώσει παρασκήνιο, απάτες, αυταπάτες, αλλά και τάσεις φυγής έντονες, ακαταστασία ή ασυναρτησία στη σκέψη, πολυλογία, ασυνεννοησία, έλλειψη ευθυκρισίας κι έλλειψη δομής και συντονισμού.

Ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει εν πολλοίς στα θέματά του (συναλλαγή, κατανόηση, αντίληψη, συμφωνία, έγγραφα, διαπραγμάτευση, μετακινήσεις, επιμόρφωση) τα ζώδια της γης, αλλά και πολλούς και πολλές από τα ζώδια του νερού, περισσότερο και κυρίως όμως τους Ταύρους, τους Αιγόκερους, τους Σκορπιούς και τους Καρκίνους.

Στην φαινομενικά ανάδρομη πορεία του θα μπερδέψει, θα ενοχλήσει ή θα κουράσει περισσότερο τους Ιχθύς, τους Διδύμους, τους Τοξότες και τους Παρθένους, ενώ μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και θέματα του παρελθόντος προς συζήτηση ή ανθρώπους από το παρελθόν που ζητούν να γίνει κουβέντα ξανά επάνω σε …διάφορα ζητήματα στους Αιγόκερους, στους Σκορπιούς και στους Ταύρους, πρωτίστως.

Δυσκολίες / εντάσεις / παρεξηγήσεις / προβλήματα / συγχύσεις πάσης φύσεως ενδεχομένως θα γίνουν αντιληπτά από πολύ κόσμο κοντά στις 9/2/2020, 13/2/2020, 19/2/2020, 23/2/2020, 27/3/2020, 3-4-5/4/2020.

Θετικά νέα, αλλά κι εποικοδομητικές συζητήσεις /διαπραγματεύσεις / συμφωνίες / σκέψεις, καθώς και ομαλή διεξαγωγή ζητημάτων μάλλον μπορούμε να αναμένουμε στις 4-5/2/2020, 14-15/3/2020, 21-22/3/2020, 7/4/2020.

Προηγούμενο άρθροΟπλοχαρής Άρης στον Αιγόκερω
Επόμενο άρθροΠανσέληνος στο Λέοντα (9/2/2020)
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here