(γράφει η Marie-Denise) 

Ε, αδιάφορη, είναι η αλήθεια, δεν την λες. Είναι μια πανσέληνος σε σύνοδο με τον Ουρανό. Πάμε πίσω, στα βασικά. Οι έννοιες του Ουρανού στην αστρολογία: ηλεκτρισμός, αναπάντεχο, απρόβλεπτο, ξαφνικό, επανάσταση, ανεξαρτησία, εκκεντρικότητα, αμφισβήτηση, αποκοπή. Αλλαγή. Ανατροπή. Ιδέα- ιδεολογία. Πολιτική. Ομάδα. Το ακραίο, το εκκεντρικό. Το ασυμβίβαστο. Ρήξη.

Οι παραπάνω έννοιες έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα με κάποιον τρόπο, με κάποια πρακτική έκφανση σε πολύ κόσμο. Περισσότερο αφορούν τους γεννημένους και τις γεννημένες πολύ κοντά στις παρακάτω ημερομηνίες: 28/4, 30/7, 30/10, 28/1, 13/6, 13/3, 15/9, 15/12. Αφορούν δε πιθανότατα και όσους /ες έχουν στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη πλανήτες / σημεία πολύ κοντά στην 8η μοίρα των σταθερών ζωδίων και πολύ κοντά στην 23η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων.

Οι έννοιες της ξαφνικής εξέλιξης / αλλαγής / ανατροπής είναι πραγματικά έντονες στη δυναμική για τους εκπροσώπους του ζωδιακού που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο. Το κατά πόσον η εξέλιξη θα έχει θετικό / αρνητικό περιεχόμενο είναι κάτι που μόνο με συνολική εκτίμηση επί του προσωπικού αστρολογικού χάρτη είναι εφικτό να προσεγγίσουμε. Οτιδήποτε πούμε ή γράψουμε στα “γενικά” πιθανότατα δίνει μια υπερεκτιμημένη γνώμη που κλίνει αναλόγως των υποκειμενικών διαθέσεων τη στιγμή όπου γίνεται η σχετική…ανακοίνωση της όποιας πρόβλεψης.

Επί παραδείγματι: ανατροπή είναι να χάσει κάποιος τη δουλειά του ή τη σχέση του απροειδοποίητα εντός ενός λεπτού. Ανατροπή είναι και το να κερδίσει κάποιος σε τυχερό παίγνιο εντός ενός λεπτού. Τι υπερισχύει ως τάση / δυναμική; μόνο η προσεκτική ανάλυση επί προσωπικού μπορεί να δώσει απάντηση σε κάτι τέτοιο.

Προβλήματα με ηλεκτρικές συσκευές – με τον ηλεκτρισμό γενικότερα- ναι, μπορούν να παρατηρηθούν. Μετακομίσεις, αλλαγές σπιτιού / έδρας; ξαφνικές ζημίες, ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο ναι, μπορούν να λάβουν χώρα. Ειδήσεις / εξελίξεις που μας βγάζουν άτσαλα εκτός προγράμματος; αναμένονται, βεβαίως.  Να προσέχει κανείς, ακόμα και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης ή και στην οδήγηση, αλλά και στη διαχείριση του λόγου για να μην έχει “ατυχήματα”; μα φυσικά, πολύ περισσότερο αν εμπίπτει στην κατηγορία της παραγράφου (2) του κειμένου. Να ανοίξουμε κι ένα παράθυρο στην τύχη χωρίς υπερβολές; να το κάνουμε κι αυτό, έτσι γενικά που τα συζητούμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε κεραυνοβόλους έρωτες; εννοείται, καθώς επίσης κι απρόβλεπτες επιστροφές πρώην…συντρόφων. Χωρισμοί; αυτονόητο, κι αυτοί βρίσκονται εντός της δυναμικής.

Άνθρωποι που θα δουν αλλαγές, αλλά θα τις βιώσουν ομαλότερα, ενδεχομένως κι αποδοτικά; οπωσδήποτε υπάρχουν. Αποδίδοντας μια γενική τάση, θα έλεγα ότι είναι κυρίως οι γεννημένοι/ες πολύ κοντά στις 30/8, 29/12, 29/6, 27/2 ή όσοι/ες έχουν πλανήτες /σημείο στο προσωπικό ωροσκόπιο πολύ κοντά στην 8η μοίρα της Παρθένου, του Αιγόκερω, του Καρκίνου και των Ιχθύων.

Με τις υγείες μας!

MD

 

Προηγούμενο άρθροΤελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου αστρολογικά (26/10-1/11/2020)
Επόμενο άρθροΤα της πανσελήνου (31/10/2020) ανά πολικότητα ζωδίων
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.