(γράφει η Marie-Denise) 

Στο παρόν άρθρο θα δούμε σε ποιον τομέα μπορεί να υπάρξουν (απρόοπτες) αλλαγές / εξελίξεις, ανάλογα με το ζώδιο / τον ωροσκόπο (γενική τάση). Αν λοιπόν έχετε ζώδιο ή ωροσκόπο σε:

  • Κριό / Ζυγό: εξελίξεις σε θέματα οικονομικά ή σε προτεραιότητες, σε θέματα αρχών, σε κληρονομικές υποθέσεις, αλλά και σε δάνεια, χρέη. Ξαφνικά έξοδα ή έσοδα.
  • Ταύρο / Σκορπιό: φυσικό σώμα, εμφάνιση, φυσική κατάσταση. Σχέσεις / συνεργασίες / συμφωνίες. Πιθανή μια ξαφνική ρήξη ή πρόταση. Ενδεχόμενη αλλαγή περιβάλλοντος. Νευρικότητα.
  • Διδύμους/ Τοξότη: άγχος, στρες, ανησυχία, διαταραχές ύπνου. Απρόοπτα που αλλάζουν το πρόγραμμα / τη ρουτίνα. Ξαφνικές ενοχλήσεις όσον αφορά στη φυσική κατάσταση είτε ανάγκες οικείων για τους οποίους καλείται κάποιος να φροντίσει. Αλλαγές στο χώρο εργασίας / στις αρμοδιότητες. Διακοπή κάποιας συνήθειας ή αλλαγή σε επίπεδο διατροφής / άσκησης. Έκτακτα θέματα με το κατοικίδιο ζωάκι.  Για ημερομηνίες γεννήσεως στις 13/6 και 15/12 πιθανά και τα θέματα που σχετίζονται με φιλίες / εταιρίες / οικονομικά / έρωτα / παιδιά  / επιχειρήσεις.
  • Καρκίνο / Αιγόκερω: ξαφνικές εξελίξεις όσον αφορά στον έρωτα, στα παιδιά, στις επιχειρήσεις, αλλά και στην…τύχη! γνωριμίες ή προτάσεις από το πουθενά, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά. Ξαφνικές αλλαγές / εξελίξεις που σχετίζονται με φίλους / συλλόγους / εταιρία. Θέματα με την εφορία ή άλλα χρέη. Τυχεροί / ές οι γεννημένοι/ες πολύ κοντά στις 29/6 και στις 29/12.
  • Λέοντα / Υδροχόο: θέματα δομών. Αλλαγές σε καριέρα / οικογένεια ή στο χώρο (σπίτι / επαγγελματική έδρα). Ένα ξαφνικό τέλος εποχής, μια αλλαγή κεφαλαίου στην πορεία ή σε κάτι σημαντικό (πχ. επάγγελμα / γάμο).
  • Παρθένο / Ιχθύς: θέματα συναλλαγών και συμφωνιών. Μεταφορικό μέσον. Γείτονες. Σπουδές / επιμόρφωση. Νομικές υποθέσεις / ρυθμίσεις και σχετικές διαδικασίες. Εξελίξεις με συγγενείς β’ βαθμού ή εξ’ αγχιστείας συγγενείς. Ειδήσεις από το εξωτερικό ή θέματα που σχετίζονται με μακρινούς τόπους ή πολυεθνικά περιβάλλοντα. Νευρικότητα, εσωτερική ανάγκη για υγιή ξεκαθαρίσματα. Για ημερομηνίες γεννήσεως στις 13/3 και 15/9 πιθανά και τα οικονομικά ζητήματα. Τυχεροί/ ές οι γεννημένοι/ες πολύ κοντά στις 31/8 και πολύ κοντά στις 27/2.
Προηγούμενο άρθροΦεγγαράκι μου λαμπρό…31/10/2020- η “ανατρεπτική” πανσέληνος
Επόμενο άρθροΝοέμβριος 2020: οι τυχεροί/ τυχερές της Αφροδίτης
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.