(γράφει η Marie-Denise) 

Φθάσαμε αισίως στο τέλος Οκτωβρίου 2020. Ας δούμε συνοπτικά και στοχευμένα τα αστρολογικά θέματα της τελευταίας εβδομάδας του δεκάτου μήνα της χρονιάς.

Ο Ήλιος μπήκε στο Σκορπιό κι εύχομαι Χρόνια πολλά και καλά στους Σκορπιούς!

Η διέλευση του Ηλίου από το ζώδιο του Σκορπιού βοηθάει σε ένα γενικό πλαίσιο τους υδάτινους και τους γήινους του ζωδιακού, ήτοι Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Για τούτη την εβδομάδα, βεβαίως, ο Ήλιος θα φωτίσει περισσότερο τη διάθεση των εκπροσώπων του α’ δεκαημέρου αυτών των ζωδίων.

Ο Ερμής παραμένει φαινομενικά ανάδρομος: έως και τις 27/10 στο Σκορπιό, ενώ στη συνέχεια στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου του Ζυγού. Αυτό πρακτικά δίνει την ευκαιρία σε κάποιους/ες να ξανακουβεντιάσουν, να σκεφτούν εκ νέου, να προγραμματίσουν, να ερευνήσουν πιο διεξοδικά, να διαπραγματευτούν περαιτέρω, αλλά και να επαναπροσεγγίσουν ανθρώπους για οποιοδήποτε λόγο. Σε παρεμφερείς διαδικασίες υποστηρίζονται μέσα στην εβδομάδα κυρίως όσοι/ες γεννήθηκαν στην αρχή του Καρκίνου, των Ιχθύων, του Αιγόκερω και της Παρθένου, αλλά και στο τέλος του Λέοντα, του Τοξότη, των Διδύμων και του Υδροχόου. Αναλόγως του προσωπικού ωροσκοπίου και της συνολικής δομής του, δεν αποκλείεται να κάνουν εύστοχες κινήσεις και κάποιοι/ες γεννημένοι/ες στην αρχή του Σκορπιού / του Ταύρου ή στο τέλος του Κριού / Ζυγού.

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και στις πρώτες μοίρες του Ζυγού αυτή η εβδομάδα υπόσχεται περισσότερη ικανοποίηση σε υλικό / ηθικό / συναισθηματικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι/ες στα παρακάτω χρονικά διαστήματα:

  • από τις 17/5 έως και τις 25/5
  • από τις 19/9 έως και τις 27/9
  • από τις 17/1 έως και τις 24/1
  • από τις 19/11 έως και τις 26/11
  • από τις 16/3 έως και τις 25/3
  • από τις 19/7 έως και τις 27/7

Ο Άρης “επιμένει” φαινομενικά ανάδρομος στον Κριό. Για τις τελευταίες αυτές ημέρες του Οκτωβρίου δείχνει πως οι Λέοντες της 8-9/8 και οι Τοξότες τις 8-9/12 παραμένουν ακμαίοι κι αποφασισμένοι. Αισιόδοξοι, αλλά ίσως ενίοτε πιο ατίθασοι ή εκνευρισμένοι μπορεί να δείχνουν οι εκπρόσωποι του Κριού και του Καρκίνου με ημερομηνίες γεννήσεως στις 6-7/4 και στις 8-9/7, αντίστοιχα. Ψυχραιμία, στωικότητα και μεθοδική, έξυπνη διαχείριση με αυτοέλεγχο είναι έννοιες κλειδιά για τους Ζυγούς και για τους Αιγόκερους της 9-10/10 και της 6-7/1, αντίστοιχα.

Το τέλος του μήνα επιφυλάσσει εκπλήξεις κι ανατροπές: ευχάριστες ή δυσάρεστες; αυτό φυσικά αποτελεί συνάρτηση ποικίλων παραγόντων στους συνδυασμούς του ατομικού αστρολογικού χάρτη. Επανέρχομαι σχετικά με επόμενο άρθρο!

Προς το παρόν θα σας ευχηθώ ένα θετικό κλείσιμο για τον Οκτώβριο 2020.

MD

Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη στο Ζυγό- συγκεκριμένα ζητήματα της χρονικής περιόδου (Νοέμβριος 2020)
Επόμενο άρθροΦεγγαράκι μου λαμπρό…31/10/2020- η “ανατρεπτική” πανσέληνος
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.