(γράφει η Marie-Denise) 

Ο Οκτώβριος «φιλοξενεί» κάποιες θετικές αστρολογικές όψεις στη διέλευση των πλανητών, όπως τα τρίγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, αφού προηγούνται τα εξάγωνά τους με τον Κρόνο της διέλευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάποιες ημερομηνίες του Οκτωβρίου 2019 προσφέρονται για διαπραγμάτευση, συζήτηση, εξεύρεση αμοιβαίως αποδεκτών λύσεων σε προβλήματα, αλλά και για ιδέες που φέρνουν διεξόδους, εμπνεύσεις που δίνουν ελπίδα, ρομαντικές στιγμές που ομορφαίνουν την ατμόσφαιρα, καλλιτεχνικές δραστηριότητες που αλλάζουν κάτι από τη ρουτίνα.

Οι αρμονικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης (από το Σκορπιό) λειτουργούν πρωτίστως σε οτιδήποτε σχετίζεται με το χρήμα, είναι όμως δυνάμει ικανές να προσφέρουν μεσοπρόθεσμα κι ένα είδος ψυχοσυναισθηματικής ανακούφισης, αλλά και ευκαιρία διαχείρισης κάποιων βαθιά ριζωμένων ανασφαλειών που σαφώς θα μπορούσαν να σχετίζονται με ερωτικοσεξουαλικά ζητήματα.

Κρατήστε τις ημερομηνίες του Οκτωβρίου 2019 που ενδιαφέρουν και δείχνουν ευνοϊκές υπό την έννοια που περιγράφω πιο πάνω:14-15-(16)/10 και 20-21-(22)/10

Σημειώστε ότι η τάση λειτουργεί για όλο το ζωδιακό, άρα όλοι έχουν τη δυναμική να «πάρουν» κάτι από το θετικό.

Πιο ουσιώδης, ωστόσο, είναι η εύνοια για ορισμένους / ορισμένες και πιο συγκεκριμένα για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς που γεννήθηκαν στις 4-6/5, 6-8/9, 4-6/1, 6-8/7, 6-8/11, 4-6/3. Ισχύει και για σημεία / πλανήτες στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη ευρισκόμενα στην 14η και στην 16η μοίρα των ζωδίων της γης και του νερού.

Σας εύχομαι μόνο τα καλύτερα

Marie-Denise

Προηγούμενο άρθροΜια Πλουτώνια Πανσέληνος…του Άρη(;;;)
Επόμενο άρθροΤυχεροί της εβδομάδας 7-13/10/2019
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here