(γράφει η Marie-Denise) 

…παντού και πάντα υφίστανται τυχεροί και τυχερές. Ακόμα και στις “χειρότερες” αστρολογικά φάσεις. Κάπου κάποιος/ α πέφτει και κάπου αλλού κάποιος/ α άλλος / η ανεβαίνει ή βρίσκει καταπληκτικές διεξόδους για να αντεπεξέλθει στα δύσκολα.

Υπό αυτήν την έννοια ας δούμε ποιοι και ποιες μπορείτε να τα πάτε αρκετά καλά κατά τη διάρκεια των ημερών που ακολουθούν (7-13/10/2019):

 • Κριοί της 9-10/4 (βρίσκετε διεξόδους ή γεννάτε ιδέες ή προχωράτε παραγωγικά μπροστά σε μεγάλες αλλαγές ή συγκυρίες που σε κάποιες περιπτώσεις είναι αρκετά δύστροπες ή απαιτητικές στη διαχείρισή τους) 
 • Λέοντες της 11-12/8
 • Τοξότες της 11-12/12* (ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο θα μπορούσατε να βιώνετε ξαφνικές, τυχερές αλλαγές που ενέχουν ή δεν ενέχουν και το στοιχείο της δυσκολίας / έντασης)
 • Δίδυμοι της 9-10/6*(ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο θα μπορούσατε να βιώνετε ξαφνικές, τυχερές αλλαγές που ενέχουν ή δεν ενέχουν και το στοιχείο της δυσκολίας / έντασης)
 • Ζυγοί της 12-13/10**(βρίσκετε διεξόδους ή γεννάτε ιδέες ή προχωράτε παραγωγικά μπροστά σε μεγάλες αλλαγές ή συγκυρίες που σε κάποιες περιπτώσεις είναι αρκετά δύστροπες ή απαιτητικές στη διαχείρισή τους) 
 • Υδροχόοι της 8-9/2
 • Παρθένοι της 28/8
 • Ιχθύες της 24/2
 • Καρκίνοι της 26/6
 • Αιγόκεροι της 27/12
 • Ταύροι της 25/4*(ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο θα μπορούσατε να βιώνετε ξαφνικές, ακόμα και τυχερές αλλαγές μεσοπρόθεσμα / μακροπρόθεσμα, που ενέχουν ή δεν ενέχουν και το στοιχείο της δυσκολίας / έντασης)
 • Σκορπιοί της 28/10*(ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο θα μπορούσατε να βιώνετε ξαφνικές, ακόμα και τυχερές αλλαγές μεσοπρόθεσμα / μακροπρόθεσμα, που ενέχουν ή δεν ενέχουν και το στοιχείο της δυσκολίας / έντασης)

Δευτέρα και Τρίτη μπορείτε να έχετε κάποιες “διευκολύνσεις” / τυχερές εξελίξεις / θετικές προοπτικές οι Υδροχόοι, οι Δίδυμοι και κάποιοι Ζυγοί και κάποιοι Κριοί γεννημένοι συγκεκριμένα στις 17-18/2, 18-19/6, 21-22/10, 18-19/4.

Από την Τετάρτη έως και την Κυριακή ευνοείστε διαδοχικά οι υδάτινοι των πρώτων ημερών, αλλά και οι Ταύροι των πρώτων ημερών,  δηλαδή πιο συγκεκριμένα οι

 • Καρκίνοι γεννημένοι έως και τις 28/6
 • Σκορπιοί γεννημένοι έως και τις 29/10
 • Ιχθύες γεννημένοι έως και τις 25/2
 • Ταύροι γεννημένοι έως και τις 26/4

Σημειώνω εδώ για Σκορπιούς και για Ταύρους της 28/10 και της 25/4, αντίστοιχα: η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα μπορούσε να δείξει τον ξαφνικό, παράφορο έρωτα, αλλά και τις ξαφνικές ρήξεις σε σχέσεις / συνεργασίες /συμφωνίες. Παράλληλα, έξοδα που δεν περιμένατε ή κακοδιαχείριση κρίνονται πιθανά. Η έκφανση που θα ισχύσει εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο, συνεπώς σε γενικό άρθρο θα ήταν παράτολμο και ανεύθυνο να σας δώσω μία και μοναδική ερμηνεία.

Προσέχουμε για να έχουμε, λοιπόν!

Καλή εβδομάδα με τύχη σε όλες κι όλους!

Marie-Denise

Προηγούμενο άρθροΌμορφα περάσματα του Οκτώβρη 2019
Επόμενο άρθροΤραγουδοπροβλέψεις Πανσελήνου (14/10/2019)
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.