(γράφει η Marie-Denise) 

Έρχεται και για κάποιους φαντάζει τρομακτική.
Έρχεται κι έχει ήδη από κάποιους χαρακτηριστεί τρομερά επικίνδυνη.
Έρχεται και να σας θυμίσω πως δεν είναι η πρώτη φορά, άρα προτείνω να χαλαρώσετε, γιατί το έχετε ξαναδεί κι όπως όλα στη ζωή έτσι κι εδώ ισχύει πως όλα ή σχεδόν όλα μπορούν να αντιμετωπισθούν με τον κατάλληλο τρόπο.

Μιλάμε φυσικά για την πανσέληνο της 14/10/2019 η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Κριού / Ζυγού, στην 20η μοίρα (του Κριού) και παίρνει ιδιαίτερο χρώμα και φόρτιση, επειδή συμμετέχει τετραγωνικά ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω.
Ειρήσθω εν παρόδω, συμμετέχει τριγωνικά και ο Δίας από τον Τοξότη και μάλιστα με ακρίβεια.
Ας το δούμε, λοιπόν.
Η πανσέληνος αυτή μπορεί σαφέστατα να παράξει «πτώσεις» και μάλιστα μοιραίες, ειδικά σε θέματα σχέσεων / συνεργασιών / συμφωνιών μέσα από ταχείες διαδικασίες ή και με αφορμές που θυμίζουν παρορμητισμό, βιασύνη, ένταση, φόρτιση, καυγά, επιθετικότητα.
Την ίδια στιγμή είναι ένα φεγγάρι που – ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο- δύναται να δημιουργήσει συναισθήματα έντονου, μοιραίου, αναπόδραστου, κεραυνοβόλου ερωτικού πάθους, με ζήλιες, εμμονές κι άλλα «ωραία» συναισθήματα που…δεν ξεχνιούνται.
Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρξει νέος έρωτας, ε, αυτός, δεν θα είναι από τους…συνηθισμένους.
Δεν θα παραλείψουμε να σημειώσουμε πως με την «ευγενική συμμετοχή» του Πλούτωνα η σύσταση είναι πάντα να προσέχουμε (για να έχουμε) και στα οικονομικά.
Μια πανσέληνος πάντα «ενοχλεί» συγκεκριμένες μοίρες μέσα στο ζωδιακό.
Αυτό σημαίνει πως για τον Οκτώβριο οι παραπάνω τάσεις αφορούν τους Κριούς της 10/4, τους Καρκίνους της 12/7, τους Ζυγούς της 13/10, αλλά και τους Αιγόκερους της 10/1. Μαζί με τους Παρορμητικούς «βάλλονται» και κάποιοι μεταβλητοί, ήτοι Δίδυμοι της 26/5, Παρθένοι της 28/8, Τοξότες της 27/11 και Ιχθύες της 24/2.

Εκ παραλλήλου, αξίζει να κοιτάξετε τον προσωπικό σας αστρολογικό χάρτη, για να δείτε αν έχετε πλανήτη / σημείο στην 20ή μοίρα παρορμητικών είτε στην 5η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων, οπότε και σας αφορά η επιρροή της πανσελήνου και σας προτείνω να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, να αποφύγετε συγκρούσεις και ρήξεις, αλλά και σπασμωδικές αντιδράσεις και να διαχειριστείτε με μαεστρία οποιοδήποτε έντονο συναίσθημα έτσι ώστε να μην έχετε…παρατράγουδα.

Σημειώστε, παρακαλώ:

1) Από την ομάδα των «βαλλόμενων» που αναφέρω πιο πάνω, οι Κριοί και οι Ζυγοί (10/4 και 13/10), αλλά και οι Παρθένοι και οι Ιχθύες (28/8 και 24/2) διαχειρίζεστε καλύτερα / έχετε διεξόδους / απλά «χρησιμοποιείτε» μια ρήξη / αλλαγή για κάτι καλύτερο που έρχεται
2) Υπάρχουν και οι «χαρούμενοι» της εποχής, γιατί η πανσέληνος έρχεται σαν ολοκλήρωση σ’ ένα σχέδιο που καταστρώνουν. Είστε οι Δίδυμοι της 10/6, οι Τοξότες της 12/12, οι Λέοντες της 12/8 και οι Υδροχόοι της 9/2.
3) Ξαφνικοί έρωτες με την πρώτη ματιά, ξαφνικά κέρδη, αλλά και μη αναμενόμενα έξοδα και απροσδόκητες ρήξεις (εναλλακτικά παίζουν αναλόγως του προσωπικού αστρολογικού χάρτη) για τους σταθερούς και τους μεταβλητούς της 25/4, 25/1, 28/7, 28/10, 10/6, 12/9, 12/12, 10/3.
4) Για όλη την ομάδα που δίνω σαν «βαλλόμενους» από την αρχή του κειμένου: αποφεύγουμε οτιδήποτε επικίνδυνο, ακόμα και επικίνδυνα σπορ ή συμμετοχή σε δραστηριότητες που ενέχουν ρίσκο οιασδήποτε μορφής
5) Όταν δίνω ημερομηνίες, στο δικό μου σύστημα τουλάχιστον, εννοιολογικά υπολογίστε ότι σας αφορά με απόκλιση πάντα μια μέρα +/- ή μια μοίρα ζωδιακού +/-

Σας εύχομαι…Έρωτα!

Marie-Denise

Προηγούμενο άρθροΜε την Αφροδίτη στο Σκορπιό…
Επόμενο άρθροΌμορφα περάσματα του Οκτώβρη 2019
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here