(γράφει η Marie-Denise)

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από τον ευρύτερο χώρο της αστρολογικής έρευνας, ο Ιανουάριος λαμβάνει ιδιαίτερο χρώμα  από τη σύνοδο Κρόνου / Πλούτωνα στην 22-23η μοίρα του Αιγόκερω (12/1/2020), αλλά και από τη σεληνιακή έκλειψη στην 20η μοίρα του Καρκίνου (10/1/2020).

Ας δούμε ποιοι/ ες συγκεκριμένα έχετε λόγους να είστε πιο υποψιασμένοι/ ες για πιέσεις, ασφυκτικούς όρους, εξαιρετικές απαιτήσεις, ξεκαθαρίσματα και δύστροπες συνθήκες κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου:

  • παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) με γέννηση στις 9-10-11-12-13/4, 11-12-13-14-15/7, 12-13-14-15-16/10, 9-10-11-12-13/1. Παράλληλα, δίνετε την προσοχή σας, αν έχετε στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη πλανήτη / σημείο στην 19-20-21-22-23η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων.
  • μεταβλητοί (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) με γέννηση στις 25-26-27-28-29/5, 27-28-29-30-31/8, 26-27-28-29-30/11, 23-24-25-26-27/2. Παράλληλα, δίνετε την προσοχή σας, αν έχετε στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη πλανήτη / σημείο στην 4-5-6-7-8η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Βεβαίως, Παρθένοι και Ιχθύες αυτής της κατηγορίας, μπορείτε να θεωρήσετε ότι βρίσκετε εναλλακτικές διεξόδους σε οποιαδήποτε τυχόν προβλήματα ανακύψουν είτε ξεκαθαρίζετε καταστάσεις για να πάτε παρακάτω υγιώς είτε δίνετε μια μεγάλη μάχη για να νικήσετε και να πάρετε ένα μεγάλο έπαθλο!
Προηγούμενο άρθροΤα θετικά του Ιανουαρίου 2020 με μια ματιά!
Επόμενο άρθροΟι δύσκολες μέρες του Ιανουαρίου 2020
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ