(γράφει η Marie-Denise)

Ο πρώτος μήνας της χρονιάς του 2020 ενέχει κάποιες δυσκολίες οι οποίες αναφέρθηκαν σε προηγούμενο άρθρο, λ.χ. έκλειψη και σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα.

Ας δούμε ποιες μέρες μέσα στον Ιανουάριο 2020 θα μπορούσαν να αποδειχθούν πιο «προκλητικές»: 

  • 12-13-14-15-16/1, 20/1/2020: είναι οι μέρες όπου η σύνοδος Κρόνου / Πλούτωνα «χτυπάει» πιο έντονα λόγω της συνολικής εικόνας των διελεύσεων. Παρορμητικοί και μεταβλητοί προσέξτε περισσότερο σε αυτές τις μέρες, κρατήστε την ψυχραιμία σας και αντιδράστε συνετά και στωικά μπροστά σε οποιαδήποτε δύστροπη συγκυρία. Μιλώ συγκεκριμένα για εσάς που γεννηθήκατε πολύ πολύ κοντά στις 13/4, 13/1, 15/7, 16/10, 29/5, 31/8, 30/11, 27/2. Φυσικά προσέχετε κι αν έχετε στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη πλανήτη / σημείο στην 23η μοίρα των παρορμητικών ή στην 8η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων.
  • 17-18/1, 21-22-23/1, 27-28/1/2020: είναι μέρες ανατροπής και σύγχυσης. Απρόβλεπτες καταστάσεις μας βγάζουν εκτός προγράμματος, διλήμματα και προβλήματα ενοχλούν και δημιουργούν αίσθηση ρευστότητας και αβεβαιότητας. Πιθανές ρήξεις και απότομες αλλαγές στο σκηνικό σχέσεων / συνεργασιών. Αποφύγετε ανεξέλεγκτες αντιδράσεις και προσπαθήστε να κυριαρχήσετε με τη λογική μπροστά σε τάσεις φυγής που πιθανώς θα εκφραστούν με άτσαλο τρόπο, χωρίς δομή και χωρίς τον απαιτούμενο προγραμματισμό. Οι εν λόγω τάσεις αφορούν κυρίως μεταβλητούς και σταθερούς με ημερομηνίες γεννήσεως στις 21-22/4, 21-22/1, 24-25/7, 24-25/10, 6-7/6, 6-7/3, 8-9/9, 8-9/12. Παράλληλα, προσέξτε, αν έχετε στον ατομικό, γενέθλιο αστρολογικό χάρτη, πλανήτη / σημείο στην 1-2η μοίρα των σταθερών ζωδίων ή στην 16-17η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων.
Προηγούμενο άρθροΠοιοι … προσέχουμε κατά τον πρώτο μήνα του 2020
Επόμενο άρθροΚαι μετά την έκλειψη, τι;
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here