(γράφει η Marie-Denise) 

Καλή Χρονιά!!!

Με σωματική υγεία, ψυχική γαλήνη, αγάπη και αφθονία αγαθών!

Ας δούμε τα θετικά του πρώτου μήνα της χρονιάς!

  • με τον Ερμή στον Αιγόκερω έως τις 16/1: πολύ καλές προοπτικές όσον αφορά στην επικοινωνία, στη διαπραγμάτευση, στις δημόσιες σχέσεις, στις (εμπορικές) συναλλαγές, στις μετακινήσεις, αλλά και στις συμφωνίες για τα ζώδια της γης και του νερού. Με τον Ερμή στον Υδροχόο από τις 16/1 έως το τέλος του μήνα, τα ως άνω θέματα έχουν θετική προδιαγραφή για τους πύρινους και τους αέρινους του ζωδιακού
  • με την Αφροδίτη στον Υδροχόο έως και τις 13/1: η διάθεση, αλλά και οι κοινωνικές σχέσεις, καθώς επίσης οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα ή αισθήματα, αλλά και με την έννοια της ηθικής, υλικής ή συναισθηματικής ικανοποίησης ή ακόμα και της τύχης συμβαδίζει με την εμπειρία των Διδύμων,  των Ζυγών, αλλά και πολλών Υδροχόων και Λεόντων. Πιο τυχεροί στα έσοδα εμφανίζονται οι έχοντες ωροσκόπο στο ζώδιο του Αιγόκερω. Από τις 14/1 έως το τέλος Ιανουαρίου η εύνοια, τύχη και προστασία αφορά τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς, αλλά και πολλούς Παρθένους και Ιχθύς, ενώ τα έσοδα πάνε πολύ καλύτερα για όσους/ες έχουν ωροσκόπο στο ζώδιο του Υδροχόου!
  • με τον Άρη στον Τοξότη από τις 3/1/2020 έως και τις 15/2/2020: οι έννοιες της μαχητικότητας, της ορμής, της σεξουαλικότητας, της εποικοδομητικής δράσης, αλλά και της ευστοχίας ανήκουν δικαιωματικά στους Κριούς και στους Λέοντες. Τοξότες και Ιχθύες μπορείτε να κάνετε θαύματα, αρκεί να μην υπερβείτε το μέτρο της σύνεσης και της λογικής. Αποφύγετε κόντρες, αλλά και συμπεριφορές που θυμίζουν επιθετικότητα ή αλαζονεία. Η μετρημένη στρατηγική κερδίζει σταθερά.
  • με το Δία στον Αιγόκερω κατά το μήνα Ιανουάριο 2020 βγαίνετε κερδισμένοι/ ες  ή τυγχάνετε ιδιαίτερης προστασίας με εναλλακτικές διεξόδους ή ευκαιρίες που ξεπροβάλλουν, κυρίως όσοι γεννηθήκατε στα ζώδια της γης και του νερού και συγκεκριμένα στα παρακάτω χρονικά διαστήματα: Ταύροι 26/4 έως και 3/5, Παρθένοι 29/8 έως και 5/9, Αιγόκεροι 27/12 έως και 3/1, Καρκίνοι 27/6 έως και 5/7, Σκορπιοί 29/10 έως και 5/11, Ιχθύες 25/2 έως και 3/3.

 

Προηγούμενο άρθροΙανουάριος 2020 Μηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις (Video)
Επόμενο άρθροΠοιοι … προσέχουμε κατά τον πρώτο μήνα του 2020
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Μαρία Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του καινούργιου εγχειρήματος είναι να έλθουμε πιο κοντά και να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με σταθερή συχνότητα και με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Παράλληλα, θα πραγματευτώ θέματα σχετικά με μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις, την ψυχολογία και την ισορροπία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Σε εύλογο χρόνο αναμένεται πως θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή Αθηνών, για να κλείσω ίσως με το τρίτο αυτό πτυχίο τον κύκλο σπουδών που επιθυμούσα. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr, το womannow.gr, το enikos.gr με σταθερή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook). Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here