Αν και η τύχη ορισμένες φορές θεωρείται κάτι υποκειμενικό / σχετικό ή / και πολύπλευρο, ας δούμε – σε ένα πρώτο και αρκετά γενικό επίπεδο- ποια βρέφη που θα γεννηθούν το 2018 θα έχουν κάποια…τύχη– σε αυτό το άρθρο πραγματεύομαι το θέμα για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο 2018- .

Φυσικά, για να συζητήσουμε υπεύθυνα και πιο σοβαρά επί του θέματος, θα πρέπει να δούμε και να μετρήσουμε πόντο πόντο το προσωπικό ωροσκόπιο εκάστου παιδιού βάσει ημερομηνίας, ώρας και τόπου γεννήσεως.

Γι αυτό το λόγο υπογραμμίζω και τονίζω ότι το παρόν άρθρο αποτελεί μόνο μια επιφανειακή εργασία και πρώτη – επιδερμική προσέγγιση δίνοντας ένα μικρό στίγμα τυχερών συμβόλων για τις γεννήσεις του 2018.

 

  • Χρονική περίοδος από 1η έως 24η Απριλίου 2018: η Αφροδίτη διελαύνει στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που από μόνο του δηλώνει μία κάποια εύνοια, ειδικά σε ζητήματα «απόλαυσης» και αποκτημάτων στη ζωή.
  • Στις 7/4/2018 η τριγωνική όψη με τον Κρόνο εξασφαλίζει σταθερότητα σε οικονομικά κυρίως ζητήματα, ενώ παράλληλα δείχνει ενδεχομένως και μια τάση σταθερότητας στις σχέσεις και στο γάμο.
  • Στις 12/4/2018 η sextile όψη με τον Ποσειδώνα υποστηρίζει τις ευκαιρίες στη ζωή, την ίδια στιγμή όπου το άτομο μπορεί να δείχνει καλλιτεχνικές ευαισθησίες, αλλά και μια ροπή στη φιλανθρωπία και στη δοτικότητα γενικότερα.
  • Στις 16-17/4/2018 η τριγωνική όψη με τον Πλούτωνα και η αντίθεση με το Δία υπόσχονται τύχη στο χρήμα, αλλά και μεγάλες επιτυχίες, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά ζητήματα.
  • 8-9/5/2018: μέρες κατά τις οποίες ο Ήλιος συναντά σε όψη αντίθεσης το Δία στη διέλευση: μια αστρολογική συγκυρία που μπορεί να υποσχεθεί αναγνώριση κι επιτυχία, αλλά κι αίσθηση πλήρωσης στη ζωή ενός δημιουργικού και δυνατού ατόμου!
  • 11-12/5/2018: μέρες κατά τις οποίες ο Ήλιος συναντά σε όψη τριγώνου τον Πλούτωνα στη διέλευση: μια αστρολογική αντιστοιχία που σημαίνει συχνά εποικοδομητικούς κι αποδοτικούς αγώνες φιλόδοξων ανθρώπων που τελικά κατακτούν τους μεγάλους στόχους τους! Το τρίγωνο αυτό δίνει προδιαγραφές ανόδου κι επιτυχίας, αλλά και ηγετικές ικανότητες.
  • 25/5/2018: ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: εδώ μιλάμε για ένα άτομο που έχει σημαντικές πνευματικές ικανότητες. Η σκέψη χαρακτηρίζεται από πρακτικότητα και δομή, την ίδια στιγμή όπου η παρατηρητικότητα εμφανίζεται οξεία και η αναλυτική ικανότητα είναι πραγματικά σημαντική.  Ικανότητα στο λόγο, στη ρητορική, στη συγγραφή και στην πειθώ.
  • 1/6/2018: η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία και τον Ποσειδώνα: τι όμορφα νέα για έναν άνθρωπο! Χαρές στην αγάπη, επιτυχία στις σχέσεις και στις συνεργασίες, υλικές ανέσεις και ζεστή καρδιά, κοινωνικότητα, καλλιτεχνικές ευαισθησίες, δημοφιλία και υψηλά ιδανικά, μαζί με εκτίμηση της αρμονίας και του ωραίου στη ζωή!
  • 1/6/2018: ο Ερμής από τους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο στη διέλευση: εδώ συζητούμε για έναν άνθρωπο με δυνατό και κοφτερό μυαλό, δυνάμεις αποφασιστικότητας και παρατηρητικότητας, ένα επιδέξιο άτομο που ξέρει να αναλύει, να κρίνει και να απαντά στις προκλήσεις και μάλιστα με ταχύτητα!
  • 19-20-21/6/2018: ο Ερμής σε τρίγωνο με το Δία και με τον Ποσειδώνα: τα συγκεκριμένα τρίγωνα σε ζώδια νερού εξασφαλίζουν δυνάμεις διαίσθησης και ενσυναίσθησης, χαρισματικό λόγο, ευρυμάθεια, πολλές ιδέες και δημιουργικότητα. Η επικοινωνία και η ευθυκρισία μπολιάζονται με τη δημιουργική ικανότητα της φαντασίας και δίνουν τον ιδεαλιστή ή τον οραματιστή που μπορεί να προσφέρει πολλά στους συνανθρώπους του. Παράλληλα, έχουμε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να επιτύχει σε μια τέχνη που προαπαιτεί το λόγο και την επαφή με το κοινό, όπως είναι λχ. η ηθοποιία.
Προηγούμενο άρθροΟ κλήρος της τύχης στα ζώδια της Γης
Επόμενο άρθροΟ Κλήρος της Τύχης στα ζώδια του Αέρα
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.