Κατά μίαν έννοια, ναι, όλοι είμαστε τυχεροί ως άνθρωποι που γεννηθήκαμε για να πάθουμε, να μάθουμε και να εξελιχθούμε!

Κατά μία θεωρία, αυτή του Κλήρου της Τύχης στην αστρολογία, θα μπορούσαμε να εικάσουμε το πεδίο όπου η τύχη θα έλθει κάποια στιγμή ή θα έρχεται τακτικά να μας χτυπά την πόρτα. Μην ξεχνούμε, βέβαια, πως η δομή όλου του ωροσκοπίου θα αποκαλύψει τελικά την ουσία ή / και το μέγεθος αυτής της τύχης, καθώς ορισμένες φορές μπορούμε να μιλήσουμε για την απόλυτη τύχη ή για υπερβολικό περιορισμό της τύχης εξαιτίας συγκεκριμένων παραγόντων εντός προσωπικού αστρολογικού χάρτη.

Ας δούμε, λοιπόν, τι σημαίνει να έχεις Κλήρο της τύχης στο ζώδιο…

 

του Ταύρου

Η τύχη για εσένα είναι πιο τονισμένη, αφού έχεις τον Κλήρο της τύχης στο ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη κι εκεί όπου η σελήνη έχει την έξαρσή της! Αυτό σημαίνει, βέβαια, πως μπορείς να υπολογίσεις σε μια πιο άνετη κι όμορφη ζωή, τόσο σε επίπεδο συναισθηματικών, όσο και σε επίπεδο οικονομικών ζητημάτων. Δεν είσαι το άτομο που θα φοβόμασταν για ζητήματα ανασφαλειών. Έχεις καλό μεταβολισμό και μπορείς να απολαύσεις κάθε λιχουδιά χωρίς τύψεις! Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, δύνασαι να επιλέξεις από μια ευρεία γκάμα επαγγελμάτων που σχετίζονται με τα χρηματοοικονομικά ή με το φαγητό ή με την εστίαση ή με τα ακίνητα ή με την αισθητική ή με τις τέχνες.  Δεν είναι και λίγα τα θετικά!

 

της Παρθένου

Η τύχη για εσένα βρίσκεται κάπου εκεί όπου βασιλεύει ο Ερμής και το ζώδιο της Παρθένου. Άρα δεν θα σε φοβηθώ εύκολα για ζητήματα φυσικής κατάστασης και πολύ περισσότερο δεν θα ανησυχήσω για την υγεία των εντέρων σου. Λάμπεις σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το λόγο, τη γραφειοκρατία, την υγεία, την παροχή υπηρεσίας, την οργάνωση και την καθαριότητα, το Δημόσιο και το στρατό, το εμπόριο, την οδήγηση και τις μελέτες. Είσαι αστέρι στην ανάλυση, αλλά και στην παρατηρητικότητα.

 

του Αιγόκερω

Αν προβληματίζεσαι για το κατά πόσον μπορείς να ανέβεις στην ιεραρχία (σε μια εταιρία / σ’ έναν οργανισμό / στο Δημόσιο), τότε σταμάτα να έχεις αμφιβολίες, γιατί μπορείς. Οι αντοχές, η επιμονή, η υπομονή, η εργατικότητα, αλλά και η οργανωτικές σου ικανότητες είναι παροιμιώδεις. Κινείσαι με άνεση στο προσκήνιο, αλλά και στο παρασκήνιο, αν χρειαστεί, για να πετύχεις το στόχο σου. Η εύνοια για εσένα μεγαλώνει όσο περνούν τα χρόνια. Μπορείς να αναμένεις κάποια ευεργεσία από πατέρα ή σύζυγο ή από ηλικιωμένους ή από άτομα κύρους κι εξουσίας.

Προηγούμενο άρθροΟ Κλήρος της Τύχης στα ζώδια της Φωτιάς
Επόμενο άρθροΟι γεννήσεις στο β’ τρίμηνο του 2018 : Τα “τυχερά” παιδιά
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.