Κατά μίαν έννοια, ναι, όλοι είμαστε τυχεροί ως άνθρωποι που γεννηθήκαμε για να πάθουμε, να μάθουμε και να εξελιχθούμε!

Κατά μία θεωρία, αυτή του Κλήρου της Τύχης στην αστρολογία, θα μπορούσαμε να εικάσουμε το πεδίο όπου η τύχη θα έλθει κάποια στιγμή ή θα έρχεται τακτικά να μας χτυπά την πόρτα. Μην ξεχνούμε, βέβαια, πως η δομή όλου του ωροσκοπίου θα αποκαλύψει τελικά την ουσία ή / και το μέγεθος αυτής της τύχης, καθώς ορισμένες φορές μπορούμε να μιλήσουμε για την απόλυτη τύχη ή για υπερβολικό περιορισμό της τύχης εξαιτίας συγκεκριμένων παραγόντων εντός προσωπικού αστρολογικού χάρτη.

Ας δούμε, λοιπόν, τι σημαίνει να έχεις Κλήρο της τύχης στο ζώδιο…

 

των Διδύμων

Η τύχη για εσένα έχει να κάνει κυρίως με ζητήματα που άπτονται του λόγου, της χειροτεχνίας, αλλά και της κίνησης- μετακίνησης. Συνεπώς μπορείς να λάμψεις σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τη μάθηση (πχ. δάσκαλος), με τα έγγραφα (πχ. γραμματειακή υποστήριξη), με την επικοινωνία, με τη συγγραφή, αλλά και με το εμπόριο, την οδήγηση και τις εκδρομές, ενώ μπορείς παράλληλα με τα ίδια σου τα χέρια να επισκευάζεις με ευκολία οτιδήποτε χαλάει. Ευεργεσία από τα αδέλφια ή τα ξαδέλφια ή τους γείτονες απαντάται συχνά με αυτόν τον κλήρο της τύχης. Τα μαθητικά χρόνια δεν ξεχνιούνται εύκολα, γιατί μάλλον χαίρουν όμορφων στιγμών κι επιτυχίας. Γρήγορο μυαλό και χιούμορ αποτελούν χαρακτηριστικά του κλήρου της τύχης στους Διδύμους.

 

του Ζυγού

Η τύχη για εσένα συνδέεται με τη θεματολογία του ζωδίου του Ζυγού, συνεπώς επιτυγχάνεις πιο εύκολα στο γάμο, στις σχέσεις, στις συνεργασίες και στις νομικές υποθέσεις. Μπορείς ν’ ασχοληθείς με τις τέχνες, γιατί απλούστατα έχεις υγιή άποψη περί του ωραίου και περί της αρμονίας. Παράλληλα, διαθέτεις διπλωματικό ταλέντο και δύνασαι να εμπλακείς με την πολιτική ή με τη διαμεσολάβηση. Σπουδές στα νομικά ή στις τέχνες (πχ. εικαστικές τέχνες) ή ακόμα και σε κοινωνικές επιστήμες αποτελούν ένα ταιριαστό πεδίο γνώσης για το συγκεκριμένο κλήρο της τύχης. Από την άλλη πλευρά, αν επιθυμείς να καταπιαστείς με την ομορφιά και με τη γυναίκα (πχ. κομμωτική τέχνη ή μακιγιάζ), τότε υπολόγισε πως κι εκεί θα τα καταφέρεις εξαιρετικά.

 

του Υδροχόου

Η τύχη εδώ σχετίζεται  κυρίως με την έννοια της συλλογικότητας, της αφηρημένης ιδέας, του πρωτοποριακού και της διανόησης. Συζητούμε για ένα ευφυές μυαλό, το οποίο μπορεί να λάμψει στη μαθηματική επιστήμη, αλλά και στο χώρο των επιστημών γενικότερα, καθώς επίσης και σε οτιδήποτε πρωτοποριακό- πχ. υψηλή τεχνολογία ή αστρολογία ή εναλλακτική ιατρική ή ρομποτική. Φίλοι, γνωριμίες, σύλλογοι στέκονται αρωγοί στους στόχους του ατόμου, ενός ατόμου που θα μπορούσε ν’ ασχοληθεί άνετα με τα κοινά, το συνδικαλισμό και την πολιτική.

Προηγούμενο άρθροΟι γεννήσεις στο β’ τρίμηνο του 2018 : Τα “τυχερά” παιδιά
Επόμενο άρθροΟ Κλήρος της Τύχης στα ζώδια του Νερού
Marie -Denise Διαμαντή
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.