(γράφει η M.D.)

Η εβδομάδα που ξεκινά στις 14/2/2022 λαμβάνει ιδιαίτερο “χρώμα” από την πανσέληνο της 16/2/2022 που πραγματοποιείται στην 28η μοίρα του Λέοντα. Συζητούμε λοιπόν για μια εβδομάδα όπου κυριαρχεί ίσως η ένταση, το πάθος, για κάποιους/ες ενδεχομένως κι ο εκνευρισμός.

Εύνοια υπό κάποια έννοια φαίνεται να προσεγγίζει ορισμένους/ες με γέννηση πολύ κοντά στις 18/4, 20/12, 21/10, 18/6, 7/5, 9/9, 9/11, 7/3. Τα θετικά της πανσελήνου κάλλιστα μπορούν να φανούν στην προσωπική- συναισθηματική ή στην επαγγελματική ζωή, στα οικονομικά ή και σε επίπεδο ηθικής δικαίωσης.

Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι/ες δεν αποκλείεται να χρειαστεί να επιδείξουν πνεύμα στωικότητας και αποδοχής, μπροστά στην αναγκαιότητα προσαρμογής σε (απαιτητικές) αλλαγές ή / και σε δύστροπες καταστάσεις / εξελίξεις. Σε τούτη την κατηγορία θα μπορούσαμε να υπολογίσουμε ότι τίθενται οι γεννημένοι/ες πολύ κοντά στις 18/5, 20/8, 20/11, 17/2, 3/4, 3/1, 6/10, 5/7. Από την ομάδα αυτή, βεβαίως, οι Ταύροι της 18/5 και οι Σκορπιοί της 20/11 μάλλον καταφέρνουν να προσαρμοστούν / να ελιχθούν πιο εύκολα ή πιο στοχευμένα από τους υπόλοιπους. Με το συγκεκριμένο φεγγάρι πιθανώς μπορούμε να μιλήσουμε για μια τάση απόφασης / πραγμάτωσης αλλαγών σε επίπεδο χώρου (πχ. μετακομίσεις) ή για διλήμματα / καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση ορισμένων θεμάτων.

Γενικότερα, η εβδομάδα δείχνει επιβοηθητική όσον αφορά σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, συμφωνιών, διαπραγμάτευσης, διαδικασιών επιμόρφωσης, διαχείρισης εγγράφων και πάσης φύσεως συναλλαγών για τους γεννημένους και τις γεννημένες στο α’ δεκαήμερο των ζωδίων του αέρα και της φωτιάς και πιο συγκεκριμένα στους Κριούς με γέννηση έως και τις 27/3, στους Λέοντες με γέννηση έως και τις 29/7, στους Τοξότες με γέννηση έως και τις 28/11, στους Διδύμους με γέννηση έως και τις 27/5, στους Ζυγούς με γέννηση έως και τις 29/9 και στους Υδροχόους με γέννηση έως και τις 26/1.

Στο χρήμα και στο συναίσθημα, αλλά και σε ένα είδος ικανοποίησης για κάποιους λόγους “παίζουν καλύτερα” τώρα οι γήινοι και οι υδάτινοι με γέννηση στο δεύτερο μισό του β’ δεκαημέρου. Στην ίδια κατηγορία έχουμε αυτή τη φορά επιτυχείς εξελίξεις λόγω μιας εκρηκτικής δημιουργικότητας η οποία τείνει να εκφραστεί / διοχετευτεί με όποιον τρόπο επιλέξει καθένας / καθεμιά. Συζητούμε για τους Ταύρους της 5-6-7-8-9/5, τους Παρθένους της 7-8-9-10-11/9, τους Αιγόκερους της 5-6-7-8-9/1, τους Καρκίνους της 7-8-9-10-11/7, τους Σκορπιούς της 7-8-9-10-11/11 και τους Ιχθύς της 5-6-7-8-9/3. Ο έρωτας, αλλά και κάθε δημιουργικό εγχείρημα σε επαγγελματικό / επιχειρηματικό επίπεδο έχουν την τιμητική τους με ευκαιρίες / συγκυρίες που προτείνω να τύχουν ιδιαίτερης προσοχής και αξιοποίησης.

Υπερβολή στην αίσθηση αισιοδοξίας ή στην έκφραση των συναισθημάτων θα μπορούσε να παρατηρηθεί σε αρκετούς παρορμητικούς με γέννηση στις 5-6-7-8-9/4, 7-8-9-10-11/7, 8-9-10-11-12/10, 5-6-7-8-9/1, αλλά και σε κάποιους μεταβλητούς του α’ δεκαημέρου (Διδύμους του Μάϊου, Παρθένους του Αυγούστου, Τοξότες του Νοεμβρίου και Ιχθύς του Φεβρουαρίου).

Η έννοια του ερωτικού πάθους θα μπορούσε να γίνει ιδιαιτέρως αισθητή δε και για κάποιους/ες με γέννηση πολύ κοντά στις 12/4, 12/1, 14/7, 15/10, 28/5, 30/8, 29/11, 26/2…

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ εβδομάδα της νέας σελήνης του Φεβρουαρίου 2022 (31/1-6/2/2022)
Επόμενο άρθροΠρώτες ημέρες και νέα σελήνη του Μαρτίου 2022 αστρολογικά
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ