(γράφει η M.D.)

Μια νέα σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου πραγματοποιείται κατά την 1η μέρα του μηνός Φεβρουαρίου 2022, μια νέα σελήνη η οποία επιφυλάσσει νέα ξεκινήματα υπό όρους, αλλά κι εν μέσω ξεκαθαρισμάτων / πιέσεων. Πιθανώς πιο εύκολα / “εύπεπτα” διαφαίνονται τα πράγματα για πολλούς και πολλές με γέννηση κοντά στις 2/6, 4/12, 5/10, 2/4. Αντίθετα, περισσότερο καλούνται να προσπαθήσουν, να επιδείξουν πνεύμα αποδοχής / συμβιβασμού / στωικότητας/ αντοχής πολλοί και πολλές που γεννήθηκαν στις 2/5, 4/8, 4/11, 1/2, 17/6, 17/3, 19/9, 19/12. Οι εξελίξεις κάλλιστα εκτυλίσσονται έως το τέλος του μήνα, ενώ φαίνεται ότι οι Ταύροι της 2/5, αλλά και οι Σκορπιοί της 4/11 μπορούν, τουλάχιστον έως τις 10/2/2022, να βρουν διεξόδους / εναλλακτικές / τρόπους διαχείρισης ευκολότερα συγκριτικά με τους υπόλοιπους της ομάδας που δυσκολεύεται ενόψει των πλανητικών διελεύσεων.

Εμπορικά, διαπραγματευτικά, αλλά και σε επίπεδο μετακινήσεων / επικοινωνίας / συναλλαγών εν γένει / επιμορφωτικών σεμιναρίων κλπ. οι καταστάσεις εξομαλύνονται κυρίως μετά τις 5/2/2022. Στην εν λόγω θεματολογία ευνοούνται κυρίως οι γήινοι, αλλά και οι υδάτινοι με ημερομηνίες γεννήσεως πολύ κοντά στις 14/5, 16/9, 14/1, 16/7, 16/11, 14/3.

Από την άλλη πλευρά, η θέση της Αφροδίτης δείχνει μια φάση όπου κάποιο είδος ικανοποίησης / προστασίας / διεξόδου (συναισθηματικής / ηθικής / υλικής) αφορά ορισμένους/ες με γέννηση στις 1-2/5, 3-4/9, 1-2/1, 3-4/7, 3-4/11, 1-2/3.

Η διέλευση ενός “παντοδύναμου” Άρη από τον Αιγόκερω δείχνει υποσχόμενη ιδιαιτέρως για τους γήινους του α’ δεκαημέρου, πολύ περισσότερο για τους γεννημένους και τις γεννημένες στις 27-28/4, 30-31/8, 28-29-30/12, οι οποίοι/ες μπορούν να στοχεύσουν, να δράσουν αναλόγως και να επιτύχουν. Όσον αφορά, ωστόσο, τους παρορμητικούς του α’ δεκαημέρου – Κριούς του Μαρτίου, Καρκίνους του Ιουνίου, Ζυγούς του Σεπτεμβρίου και Αιγόκερους του Δεκεμβρίου- καλό είναι να κρατούν μετριοπαθή στάση και να τηρούν μια τακτική διαπραγμάτευσης και στρατηγικής, έτσι ώστε να πετύχουν αυτό που επιθυμούν αποφεύγοντας “παράπλευρες απώλειες” πάσης φύσεως.

Ο Κρόνος σταθεροποιεί τα βήματα πολλών γεννημένων στις 5-6/4, 8-9/10, 5-6/6, 7-8/12, αφού στο σύμβολό του κανείς μπορεί να “δει” την υπεύθυνη δράση, τη στήριξη από άτομα κύρους / εξουσίας, αλλά και την υποστήριξη από πρεσβύτερους ηλικιακά ή από μια ιεραρχία σε γραφειοκρατικού ύφους διαδικασίες. Βεβαίως, το σύμβολο του Κρόνου την ίδια στιγμή δείχνει κάλλιστα πιέσεις, όρους και όρια στη ζωή αρκετών γεννημένων στις 7-8/8, 4-5/2, 5-6/5, 7-8/11.

Καλό μήνα, φίλες και φίλοι!

Προηγούμενο άρθροΗ εβδομάδα της πανσελήνου του Ιανουαρίου 2022
Επόμενο άρθροΗ εβδομάδα της πανσελήνου του Φεβρουαρίου 2022 (14-20/2/2022)
Καλώς όρισες στο προσωπικό μου Blog Άστρα-Πές Ντενίζ_oroskopos.gr! Είμαι η Ντενίζ Διαμαντή και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να επιτύχουμε ένα καλύτερο επίπεδο επικοινωνίας, ώστε να σε κατατοπίζω με εγκυρότητα σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα και την αστρολογική θεωρία. Η αστρολογία για εμένα προσωπικά έχει νόημα μόνο α) με τη συνδρομή της ψυχρής λογικής και στη συνέχεια β) με τους απαραίτητους συνδυασμούς με την ψυχολογική διάσταση και την πραγματική εμπειρία καθενός ατόμου. Η διαίσθηση δεν έχει θέση στην δική μου εργασία, καθώς τα μόνα χαρίσματα που διαθέτω ως κληρονομιά είναι το μουσικό ταλέντο, η εργατικότητα και η ευχέρεια στα θέματα που άπτονται του λόγου και της λογικής. Έχω σπουδάσει Επιχειρηματική Διοίκηση -Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (BSc in Management & Organizational Behavior, The American College of Greece, Distinction), αλλά και Ψυχολογία (BSc Hons in Psychology, Wales University). Επίσης, είμαι πτυχιούχος Νομικών σπουδών από τη Νομική Σχολή Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχω ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (MSc in Forensic Psychology) στο πρόγραμμα του UCLan. Με την Αστρολογία καταπιάστηκα αφενός μέσα από την επαφή μου με την Bristol School of Astrology (Foundation Course, Bristol School of Astrology, Distinction), αλλά και μέσω της συναναστροφής μου με τον αείμνηστο Δάσκαλο και Φιλόσοφο, Δρ. Χρήστο Παϊζη. Έχω εξειδικευτεί στην κλασική αστρολογία και στο Γερμανικό σύστημα – σύστημα Ebertin, ενώ ερευνώ σταθερά τη θεώρηση του αρχαίου ελληνικού συστήματος. Αντιπαθώ την ανούσια- αναπόδεικτη θεωρία και την αμετροέπεια. Λατρεύω οτιδήποτε στηρίζεται σε ένα θεωρητικό σύστημα με δομή, πολύ περισσότερο αν μπορεί να αποδειχτεί ορθό μέσα από πρακτικά πειράματα. Συνεπώς δεν ασχολούμαι με οτιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί, όπως λ.χ. προηγούμενες ζωές κι άλλες συναφείς θεωρίες. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως υπάλληλος σε μεγάλες επιχειρήσεις στους τομείς Μanagement / Marketing / Επικοινωνίας. Σήμερα ιδιωτεύω ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Στρατηγικής Διαχείρισης, αλλά και ως Σύμβουλος – Ερευνήτρια Αστρολόγος. Συνεργάστηκα με το Love Radio (Ελλάδας), με την εφημερίδα Weekend-Xpress, το περιοδικό Must της Κύπρου, αλλά είχα σταθερή παρουσία και στα marathonlive.gr, dramaweb.gr, mylady.gr, mychannel.gr, το womannow.gr, το enikos.gr. Συνεργάστηκα επίσης με το περιοδικό HELLO στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του 2012 για τις ετήσιες προβλέψεις του έτους. Κατά το 2015 εμφανίστηκα αρκετές φορές ως guest στην πρωινή εκπομπή του Epsilon TV «Με το Καλημέρα» στην παρέα της Χριστίνας Λαμπίρη. Σήμερα συνεργάζομαι σταθερά με το oroskopos.gr κι ενίοτε με το daisy.gr διατηρώντας μια μετρημένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα ( πχ. Facebook).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ